- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
Mesajımı yazdıktan sonra gördüm çocuklarla ilgili mesajlarınızı aynı şeyleri düşünmüşüz.evet o babalar ve anneler aldırdı bize kiloları...
ben de hatırlıyorum, bizim de porsiyonlarımız normalden büyük olurdu ve klasik o tabak bitecekti...
ben şimdi kızımın canı yemek istemiyorsa hiç zorlamıyorum, aman o benim gibi olmasın...
Gerçekten bravo diyorum sana. Şeyi merak ediyorum yaa Ben 4 kilo vermeme rağmen kalça basen üst bacak incelmedi bir türlü. Bir spor aleti falan kullandın mı yoksa sadece yürüyüş-squat mı yaptın. Cevabını merakla bekliyoruuum.İlk iki foto 65 kilo halim sonuncusu da 90 dı galiba.
74le başladım canım, sabah tartıldığımda 71,5 gördüm hafta sonundan korkuyorum sadeceevet spor zorla bile yapılsa sonrasında çok iyi hissttiriyor.
hele bi de gönüllü olursa düşün artık, ama süreklilik istiyo. ipin ucu bi kaçtı mı hemen soğuyuveriyor insan...
senin kilo kaçtı canım?
İlk 1 ay ben de tutamadım elimi attığım herşeyden yiyodum ama burada yazacaklarımı düşündükçe 1 lokma yiyip bıraktım. En son geçtiğimiz hafta sonu kızımla geç kahvaltı yaptık ona ayrı kendime ayrı tereğağda yumurta yaptım.74le başladım canım, sabah tartıldığımda 71,5 gördüm hafta sonundan korkuyorum sadece
pazartesi başlangıçlarımızı yazacaz, ona göre sıkı tutalım74le başladım canım, sabah tartıldığımda 71,5 gördüm hafta sonundan korkuyorum sadece
kısa bir süre sabredip midenin küçülmesini saglayacaksin.kilolularin zayiflardan daha fazla yemesi gerektiği bana hic mantikli gelmedi. aksine daha az yesinler yag cok ordan erisinaynen mesela ben
88 kiloyum ve burada arkadaşlarımızın paylaştığı birçok menüye ben bunla tövbe doymam diyorum...
kahvalti en gec saat 9 a kadar yapilmaliymis. metobozlizma ve saglik icin. doktor kubilay dedi. malesef benimde.10 u buluyor ama erkene almaya çalışıyorumBu arada kan şekerim benim de çok düşüyo ama bir yerde okumuştum kasları çalıştırdıkça kan şekeri dengeleniyo diye. Sabah yürüyüş yapmadığım zamanlarda hiç dayanamıyodum hemen acıkıyor kahvaltı yapmak istiyordum. Sabahları yürüyüş yapmaya başladığımdan beri 10.0 a kadar canım birşeyler yemek istemiyo. Artık kahvaltımı 10.00 da yapıyorum.
ne ödülü kiz dur hele bi hafta başarı saglainşallah kızlar ilk hafta sonum umarım bi zaiyat vermeden geçer:)
Aslında yazdıklarınız da hafta da 1 ödül günü gerekiyo çok abartmadan tabi, o ödül gününü hafta sonu vermeyi düşünüyorum açıkçası
Bide acaba ilk haftadan ödül günü erkenmi kızlar şöyle en az 3 hafta tamamlayıp mı versem ödülü kendime
Ben normalde 8.30 gibi yapıyodum. Yürüyüş yaptıktan sonra canım istememey başladı o yüzden geciktiriyodum bundan sonra dikkat ederim.kahvalti en gec saat 9 a kadar yapilmaliymis. metobozlizma ve saglik icin. doktor kubilay dedi. malesef benimde.10 u buluyor ama erkene almaya çalışıyorum
haklısın yazdığımda çok açtım ondan sanırım,şimdi daha iyiyim :)))ne ödülü kiz dur hele bi hafta başarı sagla
ben de en geç dokuzda kahvaltımı etmiş oluyorum. hiç kahvaltı atlamam. bence en önemli öğün. aslında hiçbir öğünde çok yemiyorum sorun öğün değil bende arada yaptığım kaçamaklar. bir türlü engel olamıyorum. demin koca bir kurabiyeyi mideme indirdim meselakahvalti en gec saat 9 a kadar yapilmaliymis. metobozlizma ve saglik icin. doktor kubilay dedi. malesef benimde.10 u buluyor ama erkene almaya çalışıyorum
canım ben senin boy ve kilonda olsam kendime her gün ödül verirdimbence birinciye ödül olsun hepimiz gaza geliriz.
canım ben senin boy ve kilonda olsam kendime her gün ödül verirdim
İşteysen çekmeceni evdeysen de tezgahın üzerini boşalt bence : )ben de en geç dokuzda kahvaltımı etmiş oluyorum. hiç kahvaltı atlamam. bence en önemli öğün. aslında hiçbir öğünde çok yemiyorum sorun öğün değil bende arada yaptığım kaçamaklar. bir türlü engel olamıyorum. demin koca bir kurabiyeyi mideme indirdim mesela
yok bugün dışardayım ondan oluyo. boştayım ya midem boş kalmasın diyorumİşteysen çekmeceni evdeysen de tezgahın üzerini boşalt bence : )
İkramları da kesinlikle kabul etme arkadaşım şimdi cips ikram etti mesela biliyo ya yemiyceğimi gülüyo bi de.
Çok geçmiş olsun canım gerçekten çok zor.Güzel vermişsin kiloları bence de bura iyi geliyoah be güzelim 56 kiloydum ben bir baktım 78e kadar çıktım evlenince. üstelik çocukda yok. 7 aylık hamileyken kaybettim geçen sene.şimdi anca 69a indim burası iyi geldi
pazartesi yürüyüşe baslayacam ama havalar isindi erken cikmak lazim. bu seferde kahvalti gec kalir kizimda var bebek arabasi ile oyalicak. en iyisi diyrm az ekmek.arasi domates zeytn peynr maydnz koysam bide yarim salatalik alsam parkta kimse yokken su ile yesem metobozlizmann ihtiyac duydugu saatte öğünü aradan cikarsam dyrmBen normalde 8.30 gibi yapıyodum. Yürüyüş yaptıktan sonra canım istememey başladı o yüzden geciktiriyodum bundan sonra dikkat ederim.