- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
Hosbuldumm tesekkur ederimhosgeldin aramıza canim.ramazan da yavas yenirse fazla kacmiyor. kiloda alinmaz fazla. kana karismasini bekleyebilsek ah ahhhh
Hosgeldin cnm benim yarisma baslamadan gelecegini biliyordm. Sevindim seni gördügümeHedefim 65 ama kilpmu bilmiyorum 1 aya yakin tartilmadim 25 mayista tartilsam iyi olur boy 1.60
Hosgeldin hedefini ve boyunuda yaz cnmKızlar benide alın aranıza, kurtulayim artık kilolardan
Hosgeldinizbende varım hedef 49 boy 160
Hosbulduk canim gercekten cok Ozledim sizi ve cok kilo aldim ama tartilmadan bilemem allah yardimcim olsun kararliyimHosgeldin cnm benim yarisma baslamadan gelecegini biliyordm. Sevindim seni gördügüme
Bu defa vazgecmek yok yaz geldi zayiflamak zorundayizHosbulduk canim gercekten cok Ozledim sizi ve cok kilo aldim ama tartilmadan bilemem allah yardimcim olsun kararliyim
Evet canim ayrica saglikta onenliBu defa vazgecmek yok yaz geldi zayiflamak zorundayiz
Dier topikte toplamda 10 kilo vermistm 78le yoluma devam edicemSen ne yaptin fantastika kilo durumlari nasil
Saglik olmadiktan sonra hicbirseyin önemi yok arkadasim haklisin vallaEvet canim ayrica saglikta onenli
Supersin canim beni yanina al sen kararli gidiyorsun maasalahDier topikte toplamda 10 kilo vermistm 78le yoluma devam edicem
Birlikte devam edelim yazin sicakta metabolizmada daha hizli calisiyor ins kolay veririz bundan sonrasiniSupersin canim beni yanina al sen kararli gidiyorsun maasalah
Ay insallah canim benim yolumuz acik olsun bakalimBirlikte devam edelim yazin sicakta metabolizmada daha hizli calisiyor ins kolay veririz bundan sonrasini