♥haftalık kilo verme yarışması♥

senin yine iyi canim ya benim durum bi sürü kilo vermem gerekiyor of of

Öyle deme ama verdikçe mutlu oluyorsun evet hedefe hemen erişemiyorsun ama o süreçte hep mutlu oluyorsun. Hafiflediğini hissediyorsun her gün. :) Benim de çok kilom vardı 42-44 giyiyordum 1 yıl önce şimdi 38-40 değişiyor. Yani 38 oluyor da skinny'ler filan 40 olur herhalde. Ohhh en mutlu olduğum günler de kilo verdiğim günlerdi :) Şimdi duraklama döneminde psikolojim bozuldu gerçekten takıntı yaptım herhalde :/

cidden öyle mutlu olabilmek icin fırsat bahane oluyor en azından. bir kilo vereyim hemen kendimi cok zayif hissetmeler yaylana yaylana evde yurumeler aynalara sık bakmalar bunlar benim huyum iki gün çok yemeyi dene . pazartesi başla dikkat etmeye.bende 40 giyiyorum. ama emzirdigim için göğüslerim büyük 42 de giyiyorum

Aynı bennn :))
Suramda kuculdu buramda forma girdi diye arkamda aynaya bakmaktan boyun fıtığı oldum:))
Bir spor yapayım ertesi gun bacakları kolları yoklayip sikilasma bekliyorum..

Maşallah maşallah süper görünüyorsun,başarın içinde tebrikler gerçekten..
Bende birgün böyle sözler duymayı o kadar çok istiyorum ki, senin gibi böyle zayıflayanları gördükçe daha çok hırslanıyorum
Sanırım bu sefer kendim için yapacağım kendime beni ispatlayacağım :))
zayıflayınca korkum bacaklarımın kalması özellikle iç taraf biraz açık olsa ne olurki(

Günaydın kk'nın çıtır olma yolunda ilerleyen bayanları, gününz bol enerjili az kalorili geçsin inşallah
Dün akşam 30 dk tempolu yürüyüş yaptım
yemekten önce 1 çilek,1kiraz, 1 yenidünya, yarım kaysı, 1 şeftali yedim (biraz abarttım ama)
akşam: 1 dilim börek salata
başka bişey yemedim sabah -lerle uyanmanın mutluluğunu yaşıyorum

inşallah canim. kesinlikle faydali buralar. benim eski topik sessizlesti ben kilo aldim motivem bozuldu. bana buralar iyi geliyor. tabii en azindan birlik berabelik icinde takiliriz kilo vermek amacini unutmayiz
Evet ben hep akşamları yerim şimdi burada yazacaklarımı düşününce elimi atsam da tekrar bırakıyorum.

Haklısın ben de iki ogunde dayanamam akşam zivanadan çıkarım. 5 öğün ancak pakliyor beni valla:)
Öğün olayı erken kalkmaya bağlı ben hafta içi 7 de uyanıyorum maksimum 9 a kadar dayanabiliyorum 9 da kahvaltı yapınca akşam 6 olmuyo ki mecburen öğle de yiyorum ama hafif yemeye çalışıyorum dün öğle 1 kase tarhana çorbası yedim mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…