kişiden kişiye çok değişiyor kaç öğünle zayıflanacağı...Öğün olayı erken kalkmaya bağlı ben hafta içi 7 de uyanıyorum maksimum 9 a kadar dayanabiliyorum 9 da kahvaltı yapınca akşam 6 olmuyo ki mecburen öğle de yiyorum ama hafif yemeye çalışıyorum dün öğle 1 kase tarhana çorbası yedim mesela.
Kiloya ve alışkanlıklara da bağlı biz 60 larda az birşeylerle doyarken 90 larda olan arkadaşlarımızdan bizim kadar yemelerini bekleyemeyiz değil mi.kişiden kişiye çok değişiyor kaç öğünle zayıflanacağı...
ben de ara öğün yaparak zayıflayabilenlerdenim...
2 öğünle kilo verenlere hayranım doğrusu ama ben o düzene en fazla 3-4 gün dayanabilirim...
Kiloya ve alışkanlıklara da bağlı biz 60 larda az birşeylerle doyarken 90 larda olan arkadaşlarımızdan bizim kadar yemelerini bekleyemeyiz değil mi.
aynen mesela benKiloya ve alışkanlıklara da bağlı biz 60 larda az birşeylerle doyarken 90 larda olan arkadaşlarımızdan bizim kadar yemelerini bekleyemeyiz değil mi.
Öyle tabii ama tabii siz de abartmadan yiyin ve bol boool hareket. Ben 60 kiloyum 54 kilo olduğum zamanları hatırlıyorum da tv izlerken hiç durmazdım hiç yapamazsam bacaklarımı kaldırıp indirirdim kuzenim bana gülerdi :)aynen mesela ben
88 kiloyum ve burada arkadaşlarımızın paylaştığı birçok menüye ben bunla tövbe doymam diyorum...
Aynen bence şaşırıyorum nasıl dayanıyorlar diye maşallah yani bide bende kan şekeri var bu kadar az yesem elim ayağım tutmaz, bide bünye çok yemeye alışmış heralde :))) öyle az yiyeceğimiz zamanda gelir inşallahaynen mesela ben
88 kiloyum ve burada arkadaşlarımızın paylaştığı birçok menüye ben bunla tövbe doymam diyorum...
inşallah canım, bu topik hepimizi bi hale yola sokar inşallah...Aynen bence şaşırıyorum nasıl dayanıyorlar diye maşallah yani bide bende kan şekeri var bu kadar az yesem elim ayağım tutmaz, bide bünye çok yemeye alışmış heralde :))) öyle az yiyeceğimiz zamanda gelir inşallah
Gelir gelir 65 ken yediklerimle şimdi yediklerim çok değişti.Aynen bence şaşırıyorum nasıl dayanıyorlar diye maşallah yani bide bende kan şekeri var bu kadar az yesem elim ayağım tutmaz, bide bünye çok yemeye alışmış heralde :))) öyle az yiyeceğimiz zamanda gelir inşallah
doğru diyorsun, ille de hareket gerekiyor...Öyle tabii ama tabii siz de abartmadan yiyin ve bol boool hareket. Ben 60 kiloyum 54 kilo olduğum zamanları hatırlıyorum da tv izlerken hiç durmazdım hiç yapamazsam bacaklarımı kaldırıp indirirdim kuzenim bana gülerdi :)
Bu arada kan şekerim benim de çok düşüyo ama bir yerde okumuştum kasları çalıştırdıkça kan şekeri dengeleniyo diye. Sabah yürüyüş yapmadığım zamanlarda hiç dayanamıyodum hemen acıkıyor kahvaltı yapmak istiyordum. Sabahları yürüyüş yapmaya başladığımdan beri 10.0 a kadar canım birşeyler yemek istemiyo. Artık kahvaltımı 10.00 da yapıyorum.Aynen bence şaşırıyorum nasıl dayanıyorlar diye maşallah yani bide bende kan şekeri var bu kadar az yesem elim ayağım tutmaz, bide bünye çok yemeye alışmış heralde :))) öyle az yiyeceğimiz zamanda gelir inşallah
En çok kiloyu sen verip yarışmayı kazanınca daha çok sevineceksin bence.
Sen 1 kilo verirken biz 100 gr. vericeez eminim.
Ben de hafta ici en gec 8 de kahvaltımı yapmis oluyorum hafta sonu genelde en gec 10 da anca o kadar dayanabiliyorum açlığa. Uyandiktan en fazla yarim saat sonra yemem lazımÖğün olayı erken kalkmaya bağlı ben hafta içi 7 de uyanıyorum maksimum 9 a kadar dayanabiliyorum 9 da kahvaltı yapınca akşam 6 olmuyo ki mecburen öğle de yiyorum ama hafif yemeye çalışıyorum dün öğle 1 kase tarhana çorbası yedim mesela.
evet o babalar ve anneler aldırdı bize kiloları...Bakalim hic belli olmaz.. evet kutle olarak benim fazla vermem mantiga daha yakın ama bende al ver al ver metabolizmami saskina çevirdim malesef
Ben de hafta ici en gec 8 de kahvaltımı yapmis oluyorum hafta sonu genelde en gec 10 da anca o kadar dayanabiliyorum açlığa. Uyandiktan en fazla yarim saat sonra yemem lazımeskiden kalma bir aliskanlik.. babam sağolsun cocukken cok zayifmisim diye baski kurardi yemeden cikmak yok diye..
evet o babalar ve anneler aldırdı bize kiloları...
ben de hatırlıyorum, bizim de porsiyonlarımız normalden büyük olurdu ve klasik o tabak bitecekti...
ben şimdi kızımın canı yemek istemiyorsa hiç zorlamıyorum, aman o benim gibi olmasın...
Evet canım katılıyorum.Hareket ettikçe vücudumda canlanıyor sanki. Dün ilk kez kendim için yürüdüm o kadar iyi geldi ki. Aslında sizler, diyetim, sporum yeni bi umut oldu. Kişinin kendini, kendi bedenini sevmemesi hayatını psikolojisini o kadar etkiliyor ki.insanın hedefinin olması çok güzel...Şu 3 gündür kendimi çok iyi ve rahat hissediyorumBu arada kan şekerim benim de çok düşüyo ama bir yerde okumuştum kasları çalıştırdıkça kan şekeri dengeleniyo diye. Sabah yürüyüş yapmadığım zamanlarda hiç dayanamıyodum hemen acıkıyor kahvaltı yapmak istiyordum. Sabahları yürüyüş yapmaya başladığımdan beri 10.0 a kadar canım birşeyler yemek istemiyo. Artık kahvaltımı 10.00 da yapıyorum.
evet spor zorla bile yapılsa sonrasında çok iyi hissttiriyor.Evet canım katılıyorum.Hareket ettikçe vücudumda canlanıyor sanki. Dün ilk kez kendim için yürüdüm o kadar iyi geldi ki. Aslında sizler, diyetim, sporum yeni bi umut oldu. Kişinin kendini, kendi bedenini sevmemesi hayatını psikolojisini o kadar etkiliyor ki.insanın hedefinin olması çok güzel...Şu 3 gündür kendimi çok iyi ve rahat hissediyorum
Zaten hep bu anneler babalar yüzünden ben ortaokula giderken 60 kilo kadar vardım yeme derlerdi ama tutamazdım kendimi nerde o zamanlar diyetisyenler doğru beslenme bilgileri.Bakalim hic belli olmaz.. evet kutle olarak benim fazla vermem mantiga daha yakın ama bende al ver al ver metabolizmami saskina çevirdim malesef
Ben de hafta ici en gec 8 de kahvaltımı yapmis oluyorum hafta sonu genelde en gec 10 da anca o kadar dayanabiliyorum açlığa. Uyandiktan en fazla yarim saat sonra yemem lazımeskiden kalma bir aliskanlik.. babam sağolsun cocukken cok zayifmisim diye baski kurardi yemeden cikmak yok diye..
evet ya biz çektik onlar çekmesin... biz de zayıflayalım yaşlanınca onlara çektirmeyelim:))) benim oglumun istahi cok kapaliydi zorlardim yemesi için yalan yok. Ama şimdi aksam yemeginden sonra çikolatali ekmek falan yemek istiyor engelliyorum. Midesi genislemesin diye. Hep böyle fit olsun ogluslarim. Babalari ve benim gibi olmasinlar
Ne güzel ne güzel motive olup da birilerini de motive etmek zamanınız varken yürüyün tabiii.Evet canım katılıyorum.Hareket ettikçe vücudumda canlanıyor sanki. Dün ilk kez kendim için yürüdüm o kadar iyi geldi ki. Aslında sizler, diyetim, sporum yeni bi umut oldu. Kişinin kendini, kendi bedenini sevmemesi hayatını psikolojisini o kadar etkiliyor ki.insanın hedefinin olması çok güzel...Şu 3 gündür kendimi çok iyi ve rahat hissediyorum