- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Ohh iyi hadi artmış :) dedim canm doktora git diye belki progestan verebilir287 degerim 5 kat artmis gebelik var dedi doktorum ama arada gelen leke icin kafin doğuma gitmemi soyledu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohh iyi hadi artmış :) dedim canm doktora git diye belki progestan verebilir287 degerim 5 kat artmis gebelik var dedi doktorum ama arada gelen leke icin kafin doğuma gitmemi soyledu
287 degerim 5 kat artmis gebelik var dedi doktorum ama arada gelen leke icin kafin doğuma gitmemi soyledu
Öyle tabii canım olur bu ay olmasa öbür ay olur gençsin daha :)Umut hep var ve bitmiyor hayatim
Üzüldüm tabi bi sarsıldım. Ultra multra olunca
Ama nasipte ötesi yok.Kirmizilar gelene kadar umut kesmek bize yakışmaz![]()
Benim hayat prensibim Perşembe değilse Cuma Nisan değilse Mayıs diyip yola devam etmek zatenÖyle tabii canım olur bu ay olmasa öbür ay olur gençsin daha :)
En güzeli vallaBenim hayat prensibim Perşembe değilse Cuma Nisan değilse Mayıs diyip yola devam etmek zaten![]()
Yarin gideraem cok gec kalmis sayiomam degil mjOhh iyi hadi artmış :) dedim canm doktora git diye belki progestan verebilir
Evet kuzum guzel haber ama doktor dusuk tehliken olabilir diyince korktum
Ay ne güzel haberler bunlar.
Ne güzel Cuma![]()
Ne güzel valla süpersin kuzumBenim hayat prensibim Perşembe değilse Cuma Nisan değilse Mayıs diyip yola devam etmek zaten![]()
yok canım ama mutlaka gitYarin gideraem cok gec kalmis sayiomam degil mj
2 gün kala :)Hamile arkadaslar hamileliklerini kac gün önceden ögrendigini yazabilir mi acaba. 1 hafta kaldi bata benim![]()
5 gun kala testte cikti canimHamile arkadaslar hamileliklerini kac gün önceden ögrendigini yazabilir mi acaba. 1 hafta kaldi bata benim![]()
Valla ben o ultra erkene falan güvenmiyorum. Varsa bile çıkmayabiliyor. Adetin geçsin de öyle bi tekrarla testi.Ben 3 gün kaldı diye seviniyordum ama ultra erkende olsa cikmazmiydi kızlar sizce.
çıkmayadabilir ya bence o erken testlerin cok bi anlamı yokBen 3 gün kaldı diye seviniyordum ama ultra erkende olsa cikmazmiydi kızlar sizce.
Sagol merak etmiştin ben takipteyim yavrum. Sessiz sedasız gelip gidiyorum. Ovulasyon donemindeyim sözde 13 gunumdeyim clearblue monitör kullaniyorum dusuk, yuksek,( zirve yum catladigini )3 seviye gosteriyor ama, bu ay hep dusuk cikiyor yumurta catlamiyorrrr bugunler de en azindan yüksek cikmasi gerekti. Kistmi olup kalcakKızlar
@uniq12Armin @Zeytintanem @yaprakali @Basharfibenz @kahvecibaby
Bir süredir yoksunuz kızlar nerdesiniz nasılsınız.
İnşallah çatlar canım bikaç güne. Buarada clearblue testini nerden aldın?Sagol merak etmiştin ben takipteyim yavrum. Sessiz sedasız gelip gidiyorum. Ovulasyon donemindeyim sözde 13 gunumdeyim clearblue monitör kullaniyorum dusuk, yuksek,( zirve yum catladigini )3 seviye gosteriyor ama, bu ay hep dusuk cikiyor yumurta catlamiyorrrr bugunler de en azindan yüksek cikmasi gerekti. Kistmi olup kalcakCanım sıkkın öyle. Sen de durumlar nasil ?