- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Söyle canım gayet güzel artmış sonucun merak etmeBirde baksa ultrasondan inşallah bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Söyle canım gayet güzel artmış sonucun merak etmeBirde baksa ultrasondan inşallah bakalım
Guzel cikmis deger.Kızlar değerim 500 çıktı sonra sonucu göstercem inşallh doktor yok şuan
Ne guzel tatlim darisi basima insallah ben cok korkuyorum ya pembe leke geliyor arada peceteyeKızlar değerim 500 çıktı sonra sonucu göstercem inşallh doktor yok şuan
bende de olmuştu . korkma inşallah .Ne guzel tatlim darisi basima insallah ben cok korkuyorum ya pembe leke geliyor arada peceteye
Yazarim kuzum ayy insallah benimkide yükselmişSevsev12 sende kan sonucunu alınca yaz hemen.
Insallah insallahh kuzummben
bende de olmuştu . korkma inşallah .
Senin çıkmadımı canım dahaNe guzel tatlim darisi basima insallah ben cok korkuyorum ya pembe leke geliyor arada peceteye
Olabilir canım kasık ağrısı çok sık oluyorCanlar bende çok kasık ağrısı var sanki adet olmak üzereyim ve kendimi ıslak hissediyorum wc gidiyorum hiç bir şey Yok kupkuru zaten adetime de 8 gün var, acaba hamilelik belirtisi olabilir mi
Kurumus-Maskara seninle belirtilerimiz çok benziyor canım sende var mı her hangi bir şey şu anda, geçen gün kaşık ağrısı var bacağımı çekiyor sanki demiştin aynı gün ben de öyleydim
![]()
Saol canım bakalım bu aydan umutluyum inşallah bende hsg sonrası hamile kalanlar kervanına katılırım :)Ay hadi inşallah canım.
Taşınma zor iş.Allah kolaylık versin canım
Ahhh canım inşallah sen bize bol bol dua et :) bu ay hep birlikte güzel haberler alalımHade insallah bu ay tutar senin yüzünde guler kuzum
Bekliyom kuzum sira var daSenin çıkmadımı canım daha
Insallah insallah kuzummAhhh canım inşallah sen bize bol bol dua et :) bu ay hep birlikte güzel haberler alalım
Ay inşallah Hemen moda girmek istemiyorum aslında ama ya inşallah bende hamişler arasına girerim bu ayOlabilir canım kasık ağrısı çok sık oluyor
inşallahhh canımm :)Ay inşallah Hemen moda girmek istemiyorum aslında ama ya inşallah bende hamişler arasına girerim bu ay![]()
Artık rahatla bi tadını çıkar kuzumKızlar değerim 500 çıktı sonra sonucu göstercem inşallh doktor yok şuan
Umut hep var ve bitmiyor hayatimyaaa daha var ama dimi gelmeyene kadar ümit var