Kuzum kirmizilar gelmedigi muddetce umudumuz var. Belki de yaptigin test hassas degil. Ya da gec dollenme olmustur kuzum bi iki gun daha bekle hasta olmazsan kan vermeye gidersin artkYine test yaptım dayanamadım ama negatifi gördüm
yaptiniz mi test merak ettim siziKabizlik bendede oldu cok fena.. karnima kramp gibi agrilar giriyo cok farkli..arafta kalmak ne kotuymus ilk defa beklenyiye girdim kendini dinlemek cok zormus..kan testini. Ne zman yaptiricaktiniz siz sucukgelisimci?
Kuzum kirmizilar gelmedigi muddetce umudumuz var. Belki de yaptigin test hassas degil. Ya da gec dollenme olmustur kuzum bi iki gun daha bekle hasta olmazsan kan vermeye gidersin artk
İdrar testi yapsammı ya sabırsızlamıyorum bat 15-16
merhaba arkadaşlar. bi sorum olucaktı. 1 bucuk aylık evliyim. evlendiğimden beri eşimde bende hiç korunmadık ama ben 2 gün önce adet oldum. bu konularda tecrübesizim. sizce adet olmam normalmi yoksa bi sorunmu var
Evet mantıklı olan o ama işte sabredebilirsem güzel olcakHayal kırıklığı oluyor bence 2 gün sonra yap :))
Bana daha cok var canim bat 20 eylul. Göğüslerim şiş kasik agrim var bide akintim yani hep bilinen belirtiler bide midem yaniyor bugün .Bugün bekleyeceğim bakalım bugün gelmezse eğer yarın sabah adet gecikmesinden 6 gün önce sonuç veren test aldım onu yapacağım. Ama bugün bi geçsin bakalım. Sancım var az önce hastalandım sandım yine bişi yok. Hayırlısı artık :) senin kaç günün kaldı? Var mı belirti?
Evet mantıklı olan o ama işte sabredebilirsem güzel olcak
Bana daha cok var canim bat 20 eylul. Göğüslerim şiş kasik agrim var bide akintim yani hep bilinen belirtiler bide midem yaniyor bugün .
Hemen hemen her ay yasadigim belirtiler bunlar
Ayy sorma sorma canim valla bende yumdan hemen sonra belirti buldugum olmustur . O yüzden bu saydiklerimj artk belirti olarak görmüyorum her ay yasaidigim seyler oluyorO kadar çok dinliyoruz ki kendimizi :)) ilişki sonrası belirti bulduğum bile oluyor benim:))) hakkımızda hayırlısı olsun . Bu bekleyişler bile heyecanlı ama yaaaa :)
Cidden öyle ya sürekli tek tek tek evde yok ama çıkarsam alırım belki erken belli edenKaset testlerdense hiç yapma, ama erken belli eden varsa olabilir diyim o zaman :) o kaset testlerde negatif görmekten bana gına geldi :)
En son pazar yaptim negtifti.. bugun adet gunum 1 gun geciksin idrar testi yapic yarin ...yaptiniz mi test merak ettim sizi
hayirlisi olsun ins guzel haber verirsinEn son pazar yaptim negtifti.. bugun adet gunum 1 gun geciksin idrar testi yapic yarin ...
Aynı tarihlerdeyiz:)İdrar testi yapsammı ya sabırsızlamıyorum bat 15-16
Canım benim batda 20 eylül ama hiç bir belirti yok hiç birşey hissetmiyorum daha erken mi acaba bizim bebek istediğimiz ilk ay ama özellikle bebek için hiç uğraşmadk olmadı galibaBana daha cok var canim bat 20 eylul. Göğüslerim şiş kasik agrim var bide akintim yani hep bilinen belirtiler bide midem yaniyor bugün .
Hemen hemen her ay yasadigim belirtiler bunlar
Belirti var mı benim sabahtan beri ara ara belim ağrıyor birde ne zman test yapcaksın ay nasıl heyecanlandım şimdi yaAynı tarihlerdeyiz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?