- 7 Şubat 2018
- 308
- 217
- 23
Kizlar kan testim 4 te cikacakmis dua edin bata 2 kala yaptum ama olsa cikar
hadi inşallah hayırlısıysa nasip etsin inşallah :)) bizede haber edin sonucunuzu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar kan testim 4 te cikacakmis dua edin bata 2 kala yaptum ama olsa cikar
saolun iyi dilekleriniz için tabi yazarım hemen buraya hem diğer arkadaşlarada örnek olur çünkü benim ovulasyon pozitif süreklihadi inşallah hayırlısıysa nasip etsin inşallah :)) bizede haber edin sonucunuzu
Ben ilk aydan böyleyim canm sonrasında heralde psikologluk olucam galibaBende bu ay pek ugrasmadim canim benim belirtiler surekli var be kuzum psikolojik olarak iyi degilim herseyde belirti buluyorum her ay da var belirtim ama sonuc fos
canım bende dun yaptırdım e nabızdan cıkmadı ama gogledan arattım sağlık ocagının sayfasından buldum hangı şehirHanımlar bugün kan tahlili yaptırdım sağlık ocağında ama sonuç yarın dedi doktor. e-nabız'dan öğrenebilir miyiz? baktım gerçi ama kayıt bulunamadı yazdı.
Bize de haber verirsin canım inşAllah Rabbim gönlündekini verirKizlar kan testim 4 te cikacakmis dua edin bata 2 kala yaptum ama olsa cikar
Halk sağlığının sitesinden görebilirsin cnmHanımlar bugün kan tahlili yaptırdım sağlık ocağında ama sonuç yarın dedi doktor. e-nabız'dan öğrenebilir miyiz? baktım gerçi ama kayıt bulunamadı yazdı.
Ara ara kasık batmalarım oluyor beli bir haftadır ağrıyor benim başkada bişey yokk canm çok ümitlenemiyorum belirti olmayıncadaBelirti var mı benim sabahtan beri ara ara belim ağrıyor birde ne zman test yapcaksın ay nasıl heyecanlandım şimdi ya
Kimse yok mu nerelerdesiniz?
Uykuya doyamiyorum oy anam oyyy
Ara ara kasık batmalarım oluyor beli bir haftadır ağrıyor benim başkada bişey yokk canm çok ümitlenemiyorum belirti olmayıncada
İstah da var oyle aman aman mide bulantisi yok bende.zamanın varsa yat dinlen canım iyice normal yani.. ben ilk gebeliğimde seminer dönemine denk gelmişti. lisede yoktu seminer o zamanlar.. eşim giderdi okula ilkokuldaydı o.. kalkmış gibi yapardım sonra tekrar yatardım o gelmeden önce kalkardım birşeyler yemiş gibi yapardım.. yemek yiyemiyordum oda halsiz kalacam hasta olacam diye korkuyordu ama ben hep yatıyordum; )
İstah da var oyle aman aman mide bulantisi yok bende.
Bizimkide dalga geciyor benle hrr dk uyuyon diye
Benim gunlugum burasi. Oglumda da aralik anneleri grubuna yazmistimaman olmasın bulantı daha güzel.. ilk zaman olıyor zaten sonra geçiyor.. gebelik çok farklı bir duygu bir insanın başına kaç kez gelebilir ki di miben yapamadım ama hep söylerim hamilelere günlük tutun zamanla dönüp okunduğunda çok güzel olur.. bem düzenli yapamadım ama yazdıklarımı okuyunca duygulanıyorum
Benim gunlugum burasi. Oglumda da aralik anneleri grubuna yazmistimogluma yapmadim bunda yaparsam ogluma haksizlik olur
![]()
1e basladi aralik 2012 dogumlu.oğlunuz kaç yaşında?
1e basladi aralik 2012 dogumlu.
Aynisini bana yapti kardes kardes diye.oyy maşallah.. benimde 2014 doğumlu oğlum.. çok istiyor bir kardeşi olmasını.. geçen gün bana anne babamla evlenir misin benim bir kardeşim olsun artık diyor.. yavrum nasıl bir mantık yürüttüyse işte