Kafaya takmamak lazım cnm stres hormonları etkiliyorİnşallah inanıyorum olucak ama ne zaman bu ay belirti bile yok ne adet ne hamilelik nötr yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kafaya takmamak lazım cnm stres hormonları etkiliyorİnşallah inanıyorum olucak ama ne zaman bu ay belirti bile yok ne adet ne hamilelik nötr yani
Gerçektende öyle bu ay o kadar stres yapmışımki sabah rüya gördüm ve rüyanın tabiri bebek sahibi olacağına işarettir diyordu o kadar işlemişki bilinç altına artık kendi kendimi kandırıyorum
Bende oyle hissettim balim noluyor die ben yanlis mi yazdim die. Belki de hamile kalacam kiz bu ay. Misafilikteydim ordaki bi yengede sordu hamile misin die icime doğmuş bugun hamilrdir die ayy insalllahhh dedim insallahh bu ay bende hamile kalirimSevo kiz yalnis yere yazmisim
hem bak klomenciler sayfasindayken hatunun biri ovulasyon testi atmiş, ben de hcg testi sandim anam, anammm, ben yiktim ortaligi harika tebrikler falanlar
hatunu bile kendinden supe ettirmisim neyse, dedi bende hamile sandim bian kendimi ama ,o lhhh dedi
. Neyse o ay hatun hamile kaldı
aklima o geldi insallah hamile cikarsin
![]()
Saol canım hayırlısıyla hepimizin kucağı dolsun inşallahRüyanda bebek görsen tamam da tabiri bebek sahibi olacağına işaretse belki de gerçekten çok yakında olabilir :) hayırlısıyla inşallah
Bende bebek gördüğüm ay hamileymişim hiç belirtim bile yoktu cnmSaol canım hayırlısıyla hepimizin kucağı dolsun inşallah
Ayyy kuzummm sen hamisssinKızlar o kadar ilginç birley yaşıyorum ki nasıl anlatayım. Böyle wcye gidiyorum sanki pedim dolmuş gibi sonra bakıyorum 1 2 damla akmış ama bana sanki şarıl şarıl akıyor gibi geliyor
Yok bu ay değil ama belki diğer ay muhtemelen mevsim değişikliğinden dolayı olan bi durumAyyy kuzummm sen hamisssin![]()
İşte benimde öyle belirti yok gece gecede rüyayı anlatmıyım ama etkilendim ve çok üzüldüm hakkımızda hayırlısıBende bebek gördüğüm ay hamileymişim hiç belirtim bile yoktu cnm
Hayırlısı olsun cnmİşte benimde öyle belirti yok gece gecede rüyayı anlatmıyım ama etkilendim ve çok üzüldüm hakkımızda hayırlısı
Kismet kuzum tam gelmeden umudumuzu yine kaybetmeyelim. Yarim insallah güzel haberler aloriz senden kanama durdu dersinYok bu ay değil ama belki diğer ay muhtemelen mevsim değişikliğinden dolayı olan bi durum
İnşallah canım ama üzmüyorum kendimi ben bi doktora gidiyim belki hormonlrda bi sapmalar olmuştur belki bi tedavi gerekicek. Bakalım artık çarşamba olsun da bi.Kismet kuzum tam gelmeden umudumuzu yine kaybetmeyelim. Yarim insallah güzel haberler aloriz senden kanama durdu dersin
Bugun alicam folik asid.Folik asid falan başladın mı canım? Bir de henüz göbiş çıkmadan yağlara başlamak iyi fikir diyorlar
Kiz bu saatte ne işin var burda uyusanaBugun alicam folik asid.
Oglumda badem yagi kullanmistim
Namaza kalkmistm canim .Kiz bu saatte ne işin var burda uyusana
Allah kabul etsin tatlim. Icini ferah tut tatlim insallah cok güzel haberlerle cikarsin doktordan .Namaza kalkmistm canim .
Doktor yolu var gene malum
Amin canımHayırlısı olsun cnm![]()
Hadi inşallah canımKızlar günaydın.0fLu canım çok sevindim sonucun iyi çıkmasına.
Sabaha karşı mide bulantısıyla uyandım ben de ama öyle ki Oylum’dan uyandırdı. İnşallah minik düğme yerleşiyordur