- 7 Şubat 2018
- 308
- 217
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim kan tahlili icin eger ozele gideceksen direk soyle gebelik icin kan tahlili verecem onlar zaten seni yonlendirir yani doktora gitmene gerek yok .Bayanlar birsey sorucam size, kan tahlili icin adet gecikmesinden kc gun sonra doktora gidiyorsunuz? Bide kadin doguma mi gidiyosunuz yoksa dahiliyeden mi baktiriyosunuz sonra hamilelik durumunda kadin doguma mi muayene oluyosinuz?
Insallah kuzum yer yapiyor seninki kendine annesi guzel seyler bunlarKızlar günaydın. @0fLu canım çok sevindim sonucun iyi çıkmasına.
Sabaha karşı mide bulantısıyla uyandım ben de ama öyle ki Oylum’dan uyandırdı. İnşallah minik düğme yerleşiyordur
devlete gitmeyi dusunuyorum bugun bat tarihim ne zamna gitmem dogru olur ?Canim kan tahlili icin eger ozele gideceksen direk soyle gebelik icin kan tahlili verecem onlar zaten seni yonlendirir yani doktora gitmene gerek yok .
Hayirli sabahlar kizlar...
Hamis arkadaslari tebrik ediyorum.
Bende sonuclarimi gostericem tiroid icin normal cikmis ama belki der bir ay sonra yine bakalim.
O kuyrugu nasil cekicem bilmiyorum gerci ama.
Ozel hastanelerde oyle gerci dun iki saat bekledim.
Y
devlete gitmeyi dusunuyorum bugun bat tarihim ne zamna gitmem dogru olur ?
Bat tarihinden 2-3 gün önceden bile belli ediyor. Bugün tam tarihinse zaten çıkacaktır. Gebelik için kan tahlili yaptırmak istiyorum dersen alırlar kan. Daha sonrasında inşallah pozitifse hemen bir kadındoğumcuyaaaa[/QUO
gozlerim kamaştı gozun aydin olsun rabbim kucugina almayi nasip etsin masallahhhdarısı başımızaaaaaaaaaa amin.
Hadi insallahPazar gunu yaptim idrar testi negatif cikti o yuzden gitmekte kararsiz kaldim.. en azindan adet olmayinca insanin umudu oluyor
(
Ayni durumdymisiz bakalim hic belli olmaz ama Daha kan tahlili yapmadan pes etmicem benAynen benimse öyle dün ve bugün beklenen adet günüm. Test yaptım 2 gün önce negatif çıktı. Ama gelen giden olmayınca insan ümitleniyor .![]()
Insallahhh canimmGünaydın bu sabah regli olurum diye uyandım dün olmayınca. Bu sabah da gelen giden yok. Akıntı var sadece. Acabaaaaaa mı![]()
Balimmmmm valla annem geldi gorumcem bizde fırsat bulursam test alicamHu huuuuAnneyimbenanne35 kuzuu ne alemdesin
Ayni durumdymisiz bakalim hic belli olmaz ama Daha kan tahlili yapmadan pes etmicem benadet belirtileriniz oldumu sizin bu ay, her zaman olan bi belirtiniz varmiydi?
Insallahhh canimm![]()
Kabizlik bendede oldu cok fena.. karnima kramp gibi agrilar giriyo cok farkli..arafta kalmak ne kotuymus ilk defa beklenyiye girdim kendini dinlemek cok zormus..kan testini. Ne zman yaptiricaktiniz siz sucukgelisimci?
Sen bendende streslisin bende bugun yapıyım diyodum vazgeçtim oluruna bırakmaya çalışıyorum yani becerebilirsemMoralim bozuldu kalktım yürüyüşe çıktım, kaset test negatif çıkınca bu adetten 6 gün önceden belli eden idrar testi aldım eczaneden. Şimdi bir kahve içmek için annemin yanına geldim oturdum. Hafiften karnım ve kasıklarım ağrımaya başladı. Hastalanacak mıyım acaba![]()
Iyi bakalim kirmizilarin gelmedigine sevindimBalimmmmm valla annem geldi gorumcem bizde fırsat bulursam test alicam