Hamilelik belirtilerimi gün ve gün not aldım.

Artış iki katı beklenir ama inşallah bı sıkıntı yoktur canım doktora göstermedinmi sonucu canım 😕
Hala gitmedim yarın bidaha kan verecem Çarşamba doktora gidecem az önce gebelik testi yaptım üstteki Çarşamba günü yapıldı alttaki az önce yaptım

Eklentiler

• 1000142463.jpg
    1000142463.jpg
    53,7 KB · Görüntüleme: 14
Hala gitmedim yarın bidaha kan verecem Çarşamba doktora gidecem az önce gebelik testi yaptım üstteki Çarşamba günü yapıldı alttaki az önce yaptım
Koyulaşma var canım teste göre verdiğim saatlerde bile değişiklik olsa artış da farklılık olur aynı saatlerde vermek gerekiyormuş inşallah gebelik normal seyirde ilerliyordur canım test sonuçların elinde varmı şuan bı doktoruma sorayım senin için istersen görsel olarak atarsan daha iyi anlaşılır görsel yoksa gün ve saat olarak veya degerlerini yazarsan iyi olur canım kimyasal desem artış değil de düşüş olur su heralde bilmiyorum hayırlısı olsun inşallah canım 🤲

Koyulaşma var canım teste göre verdiğim saatlerde bile değişiklik olsa artış da farklılık olur aynı saatlerde vermek gerekiyormuş inşallah gebelik normal seyirde ilerliyordur canım test sonuçların elinde varmı şuan bı doktoruma sorayım senin için istersen görsel olarak atarsan daha iyi anlaşılır görsel yoksa gün ve saat olarak veya degerlerini yazarsan iyi olur canım kimyasal desem artış değil de düşüş olur su heralde bilmiyorum hayırlısı olsun inşallah canım 🤲
Çok tşk ederim sorarsanız çok mutlu olurum ayın 17 de pazartesi günü kaşık ağrısıyla saat 2 de verdim 6.9 çıktı özel hastanede
19 da Çarşamba günü sabah 10 da verdim sağlık ocaginda 30.3 çıktı
21 de cuma günü 10 da verdim özel hastanede 52.23 çıktı
23 de pazar günü saat 2 de özel hastanede verdim 62.7 çıktı
Haber bekliyorum sizden çok mutlu ettiniz beni 🥹

Ve şu an reglime 3 gün var

Çok tşk ederim sorarsanız çok mutlu olurum ayın 17 de pazartesi günü kaşık ağrısıyla saat 2 de verdim 6.9 çıktı özel hastanede

İnşallah bakar canım ya doğum iznindeyim diye durumuna koymuş wp da yinede attım haber gelitrse yazicam sana

Eklentiler

• Screenshot_20250224-154521.png
    Screenshot_20250224-154521.png
    285,2 KB · Görüntüleme: 11
Çok tşk ederim Allah razı olsun eğer dönüş yaparsa doktorunuz kafam rahatliycak

Canim birde 17 sinde 7 çıkan iki gün sonra iki katı 14 dur ya 30 çıkmış ordada bı gariplik var sanki
Sağlık ocağı ile özel hastane kan değerleri sonuçları farklılık göstermiş galiba

Sağlık ocağı ile özel hastane kan değerleri sonuçları farklılık göstermiş galiba
Evet sağlık ocağındaki 30.3 olan sonuç normal dedi aile hekimi güzel artmış dedi düşük çıkan son iki sonuçlar farklı özel hastaneler

Ama şöyle bişey dün saat 2 de verdim özele kanı yarın 10 da verecem o yüzden tam 2 gün olmayacak galiba
Hani ozelin en son ki değerinde yanlışlık var bence hani nerden baksan 100 120 civarı çıkması gerekir yarın ki sonucun eğer öyle çıkarsa sıkıntısız ilerlemiş demektir hayırlı haberlerini bekliyorm canim

Hani ozelin en son ki değerinde yanlışlık var bence hani nerden baksan 100 120 civarı çıkması gerekir yarın ki sonucun eğer öyle çıkarsa sıkıntısız ilerlemiş demektir hayırlı haberlerini bekliyorm canim
Evet ortalama en düşük 100 çıkması gerekiyo inşallah oyl çıkar ama yarın sabah vericem gece 10 gibi e nabiza dusuyo sana o saatlerde yazarım sonucu

Back