Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
usttekinde bir sey goruyor giiyim sizgoruyor musunuzÜstteki sabahki alttaki dünkü kızlar sizce koyulaşma var mı?
Üstteki sabahki alttaki dünkü kızlar sizce koyulaşma var mı?
Sanki çok hafif var gibi :))
Aslında ikisinde de var ama alttaki daha silik bugünkü daha belirgin gibi geldi banausttekinde bir sey goruyor giiyim sizgoruyor musunuz
Bende bundan daha belirsiz çıktığında yapmıştım 17 çıkmıştı sonra düşük yaptım ama oğlanın okula bıraktıktan sonra kan vermeye gideyim en iyisiidrarda varsa kana gecmistir . ben de cok cok silikken test yapmistim 10 cikmisti . yaptirin bence :)
gecmis olsun ben de gecen ay kimyasal yasamistim . battan bigun once 32 cikti sonra 80 oldu ardindan dustu . bu ay yeniden tuttu :)Bende bundan daha belirsiz çıktığında yapmıştım 17 çıkmıştı sonra düşük yaptım ama oğlanın okula bıraktıktan sonra kan vermeye gideyim en iyisi![]()
Bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim onu takip etmemiştim düşükte takip ettim baya zor bir süreçti sonrasında da 2 yıldır adet düzensizliği oldu düşüğün baya olumsuzluğunu yaşadım yani .inş olmuştur bu aygecmis olsun ben de gecen ay kimyasal yasamistim . battan bigun once 32 cikti sonra 80 oldu ardindan dustu . bu ay yeniden tuttu :)
Kimyasal gebelik nedir acaba sizin kan degerleri yukseldimi bende sizi merak ettumgecmis olsun ben de gecen ay kimyasal yasamistim . battan bigun once 32 cikti sonra 80 oldu ardindan dustu . bu ay yeniden tuttu :)
Kanda gebelik çıkıyor ama adetle birlikte atılıyor cnm tutunamadan düşüyor demektirKimyasal gebelik nedir acaba sizin kan degerleri yukseldimi bende sizi merak ettum
Aa cok uzucu.. kimyasal oldugy ne zaman anlasiliyo ?Kanda gebelik çıkıyor ama adetle birlikte atılıyor cnm tutunamadan düşüyor demektir
Aslında çoğu kadın farketmiyormuş cnm değerlerin yükselirken birden düşüyorsa kimyasal demektir o .Aa cok uzucu.. kimyasal oldugy ne zaman anlasiliyo ?
kimyasal gebelik daha kese olusmadan dusuk olmasi demek . bu cumartesi bir daha test yaptiracagim . gecen ay o kadar test yapmistim ki kollarim mosmor olmustu .Kimyasal gebelik nedir acaba sizin kan degerleri yukseldimi bende sizi merak ettum
Hosgeldin tatlim aramizaMerhaba güzel anne adayları ve anneler bende varım 19 eylül
Bende bu ay pek ugrasmadim canim benim belirtiler surekli var be kuzum psikolojik olarak iyi degilim herseyde belirti buluyorum her ay da var belirtim ama sonuc fosCanım benim batda 20 eylül ama hiç bir belirti yok hiç birşey hissetmiyorum daha erken mi acaba bizim bebek istediğimiz ilk ay ama özellikle bebek için hiç uğraşmadk olmadı galiba
kimyasal gebelik daha kese olusmadan dusuk olmasi demek . bu cumartesi bir daha test yaptiracagim . gecen ay o kadar test yapmistim ki kollarim mosmor olmustu .[/QUOTEsAĞLIC
Sağlıcakla beebğinizi kucağınıza alın geçer inşallah morluklar:)
Hoşbulduk canımm bu ay isteyen herkes anne olur inşaAllah buradan birbirimize müjde veririzHosgeldin tatlim aramiza