- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Canım flashlı çekip atsanaİnşallahh valla kızlar eşime bile daha hiçbir şey söylemedim olursa şayet ilk size söylemiş olcam.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım flashlı çekip atsanaİnşallahh valla kızlar eşime bile daha hiçbir şey söylemedim olursa şayet ilk size söylemiş olcam.
Aynenn yoksa çıkmıyor bende ışık tuttum yoktu gecen ayYok kiz olmayinca cikmiyor ben yapmistim gecen ay
2. De git canim bilmiyorum belki bende bu ay gitsem ya kasiklarim cok agriyor acaba kist falan mi oluştu die düşünmeden edemiyorm dün gece kasiklarim baya baski yapiyordu gece yatamadimBelki hormon testi ister ki kesin ister 3. Gün mü gitsem acaba? Poffff yine sil baştan aynı şeyler
Ayyy ne güzel canim ya insallah degerinde yüksektir3 farklı marka ile yaptım az önce silik çıktı. yarın kan vermeye gitcem. Eylül ❤
Canım atacak bişeyim kalmadı regl başladıCanım flashlı çekip atsana
İhmal etmemek lazım aslında. O ağrıların altından bazen başka şeyler çıkabiliyor senin ne zaman günün2. De git canim bilmiyorum belki bende bu ay gitsem ya kasiklarim cok agriyor acaba kist falan mi oluştu die düşünmeden edemiyorm dün gece kasiklarim baya baski yapiyordu gece yatamadim
Benim 20 eylül canim daha cok var bana. Gidecem bu ay ya hatta devam ederse bu hafya gidecem okullar açılmadan gideyim ben en iyisi persembeye randevu alacamCanım atacak bişeyim kalmadı regl başladı
İhmal etmemek lazım aslında. O ağrıların altından bazen başka şeyler çıkabiliyor senin ne zaman günün
Ayy ne guzell kizzzSonucum belli oldu değerim 11 çıktı daha 3 gün var çok mu düşük
canim bende yok ben silik cikti diye seninkinden bahsediyorum benim artik kismet kasim ayina bu ay ara veeicem calismalara bata 2 gun var 12 agustosSende ben bişey göremedim canım beyaz bile yok sanki bata kaç var kan tahliline gittinmi canım
Bu hafta doktor haftamız olsun o zaman. Ya inanır mısın bu aydan çok umutluydum bi yandan üzülme diyorum kendi kendime bi yandan da kahroluyorum gerçi bu ay çok yoğun olcak tempom annemin evini taşşıyoruz indir kaldır belki de çok zor olacaktıBenim 20 eylül canim daha cok var bana. Gidecem bu ay ya hatta devam ederse bu hafya gidecem okullar açılmadan gideyim ben en iyisi persembeye randevu alacam
Yok ki bendede canım beyaz çizgi oda testin kendi çizgisicanim bende yok ben silik cikti diye seninkinden bahsediyorum benim artik kismet kasim ayina bu ay ara veeicem calismalara bata 2 gun var 12 agustos
Kismet canim her ay böyle umutlaniyoz sonu fos oluyor. Senin ilk mi olacak kac aydir ugrasiyonuzBu hafta doktor haftamız olsun o zaman. Ya inanır mısın bu aydan çok umutluydum bi yandan üzülme diyorum kendi kendime bi yandan da kahroluyorum gerçi bu ay çok yoğun olcak tempom annemin evini taşşıyoruz indir kaldır belki de çok zor olacaktı
Ahhh ahhh sorma ya. İlk olacak bir senedir deniyoruz ikimizde de sorun yok klomende kullandım olmadı umursamadım yine olmadı olmadı olmadı bakalım belki bu ay :) gerçi böyle diye diye 1 yılı devirdikKismet canim her ay böyle umutlaniyoz sonu fos oluyor. Senin ilk mi olacak kac aydir ugrasiyonuz
canım sanki senin testte silik çizgi var gibi geldide bana.Yok ki bendede canım beyaz çizgi oda testin kendi çizgisi
İnşallah vardır bebiş ama ben göremedim tatlım ya neyse 2 gün sonra bi daha yapıcam testcanım sanki senin testte silik çizgi var gibi geldide bana.
inşallah canım Allah isteyen herkese hepimize nasip etsin inşallahAyyy ne güzel canim ya insallah degerinde yüksektir
Rabbim bizede kismet insallahh boyle seyler pesinde kosusturmayi insallah (amin)![]()