Sanki çooookk silik var gibi ama sabah yinele testi. Peki o gördüğün çizgi ne zaman çıktıkartopu1988 canim resim ekte cok silik resimde gorulurmi bilmem
dur daha 3 gun varmisİyi akşamlar kızlar geçmişi okuyamadım bata 3 gün var belim çok ağrıyor diye bugün test yapayım dedim dayanamadım. O kaset testlerden yaptım. Sonuç negatifBu ay da fos çıktım sanırım
canim sabah test yaptim birakip gittim piknige aksam baktom cikmistiSanki çooookk silik var gibi ama sabah yinele testi. Peki o gördüğün çizgi ne zaman çıktı
Canım şöyle bi durum var biliyosun ki sonradan çıkan çizgilerin geçerliliği yok hatta onlar testin kendi çizgisi oluyor. Ben bi ay test yaptım 5 dakka sonra çıktı ama regl oldum. O yüzden sen yine sabah yap testi ama 5dakika bekle bakalım koyup gitme yanicanim sabah test yaptim birakip gittim piknige aksam baktom cikmisti
Amin canım inşallah sağ salim sağlıcakla alırsın kucağına. Belirti var mıydıBende varım. 4.haftam bitti. Isteyen herkese Allahim versin, bizlere de saglikli surec nasip etsin.
Oyy kuzum yaaİnşallah olur bu ay bekletmesin daha fazla bebişler bizi. Bir senedir ha oldu ha olcak diye diye kurudum kaldım valla
Merhaba hoşgeldin canim aramiza.Bende varım. 4.haftam bitti. Isteyen herkese Allahim versin, bizlere de saglikli surec nasip etsin.
Ayyy sorma valla bizde de durumlar öyle Allahtan benim kocanın spermler iyi durumda da ordan yırtıyorumOyy kuzum yaa
Bende 15 ay iste kocalar da kuruyacak valla nerdeyse
İnşallah olur bu ay bekletmesin daha fazla bebişler bizi. Bir senedir ha oldu ha olcak diye diye kurudum kaldım valla
Ya ben bu ay oldu diye diye 1 yılı yedim inanamıyorum zaman nasıl da hızlı geçmişAralık’ta 1 yıllık olacak benim
Ya ben bu ay oldu diye diye 1 yılı yedim inanamıyorum zaman nasıl da hızlı geçmiş
En kötüsüde zaten sebepsiz olması bana da doktor aynılarını söyledi o yüzden her ay biraz daha fazla umutlanıyorum ama Allahtan regl başladığında da çok büyük yıkım olmuyor yeni aya hazırlanıyorum. Ama bu ay benimde tutmazsa tekrardan bir doktora görüncem. Benimse yaş 30 eşim 39Aynenher ay “bu ay kesin tuttu” deyip yaşadığım hayal kırıklığı... vardır zamanı. Bekliyordur. Tamam beklesin Hayırlı zamanda gelsin de Allah korusun sıkıntı mı var neden olmuyor onu anlamadım. 2 ay evvel başka bir rahatsızlıkla doktora gittiğimde yumurtalarımın gayet sağlıklı olduğunu, doğurganlık yönünden şanslı olacağımı söyledi. Dedim ki 7 aydır deniyoruz olmuyor. 1 yılı doldurun eşinizle doktora gözükün olmazsa dedi. Ben 34 eşim 42 yaşında . Aralık’ta gideceğim olmazsa yine..
En kötüsüde zaten sebepsiz olması bana da doktor aynılarını söyledi o yüzden her ay biraz daha fazla umutlanıyorum ama Allahtan regl başladığında da çok büyük yıkım olmuyor yeni aya hazırlanıyorum. Ama bu ay benimde tutmazsa tekrardan bir doktora görüncem. Benimse yaş 30 eşim 39
Gunaydinnn...Huuu huuuu günaydın ballarimmmm
Test yapan yok mu biraz test inceleyelim
Tamam bence sorun olmaz bundan sonra daha çok dikkat edersincanim sadece yoruldum yorulunca midem bulandi
Benim bugün bat günüm karnımda ağrılar var sanırım hasta olcam o yüzden test yapmaya gerek Yok gibiGunaydinnn...
Bende bekliyorum test yapan yok mu ?
Bende hala var karin agrisiBenim bugün bat günüm karnımda ağrılar var sanırım hasta olcam o yüzden test yapmaya gerek Yok gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?