Belirtilere cok bakma. Belli olmuyor
Kızlar benim çok fazla belirtim yok bat yarın o yüzden umudum da yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar benim çok fazla belirtim yok bat yarın o yüzden umudum da yok
Evet baya uzak. Hiç Çan’ını sıkma hep güzel düşünCok uzak malesef.
Buldugum doktora gidicem herkes cok iyi diyo.
Erkenden gideyim bakalim ne dicek. Kan sulandirici falan kullanmam gerekiyor mu tekrar. Canim sikildi bugun
E bunlar belirti normalde kiz yarin testi yap sende kurtul bizde heycan heycan kiz bizi öldürecen
Insallah saglicakla kucagina alirsin melegini tatlim.Biraz canim sikkin ya eski doktorum yok. Oglumu dogum yaptigimda cok sikintili gecmisti. O doktor baya iyi gelmisti.
Simdi devlet hastanesine gecmis. Bende sadece tahlil icin gidicem devlet hastanesine.
Baska doktora gidicem.
Erken ama pazartesi gidicem doktora tedavi icin konusacagim bakalim.
Dua edin bana nolur ya korkularim var biraz.![]()
O zaman ateşin yüksek cikar onsallah canisi görelim artk şu çift cizgiyi ya level atlayalimama bak bende çok çabuk gaza gelirim ha. Yapıcam sabah test tabi uyandığımda ateşimi ölççem düşük olmazsa yapcam 36 35,9olursa yapmama gerek bile kalmaz
Evet zaten bende 6 eylül doğumluyum kaç aydır olmayınca sanki hep eylülde tutturcakmışım gibi hissettim. Bak şimdi sabahta olmaz :)O zaman ateşin yüksek cikar onsallah canisi görelim artk şu çift cizgiyi ya level atlayalim
İnşallah öyle olur canım sağlıkla al kucağına bebeğiniBelirtilere cok bakma. Belli olmuyor
aaa cikti mi cizgi atsana fotosunu:)0fLu canim ben sabah yaptim negatifti bugun piknige gittim dedimki yoktur zaten mac oynadim
gel gorki aksam silik cizgiyi gordum umarim bisey yoktur
canim simdi disardayim eve gideyim atayim ama diyom mac yaptim ya bisey oldumuaaa cikti mi cizgi atsana fotosunu:)
Olmaz bence olsa hissederdin bişiler belkicanim simdi disardayim eve gideyim atayim ama diyom mac yaptim ya bisey oldumu
hayir hayir oyle her seye bir sey olsaydi kimse cocuk doguramazdi .canim simdi disardayim eve gideyim atayim ama diyom mac yaptim ya bisey oldumu
canim sadece yoruldum yorulunca midem bulandiOlmaz bence olsa hissederdin bişiler belki
insallah canimiki gune belli olurhayir hayir oyle her seye bir sey olsaydi kimse cocuk doguramazdi .
Olmasin zaten kiz bende haziran doğumluyum benimki de bu ay olmazsa hazirana gidecekEvet zaten bende 6 eylül doğumluyum kaç aydır olmayınca sanki hep eylülde tutturcakmışım gibi hissettim. Bak şimdi sabahta olmaz :)
Daha var tatlim fos degilİyi akşamlar kızlar geçmişi okuyamadım bata 3 gün var belim çok ağrıyor diye bugün test yapayım dedim dayanamadım. O kaset testlerden yaptım. Sonuç negatifBu ay da fos çıktım sanırım
![]()
İnşallah olur bu ay bekletmesin daha fazla bebişler bizi. Bir senedir ha oldu ha olcak diye diye kurudum kaldım vallaOlmasin zaten kiz bende haziran doğumluyum benimki de bu ay olmazsa hazirana gidecek
sabah idrariyla bitane daha yaparsin canim daha net cikar . hormon yeni salgilaniyo sanirimkartopu1988 canim resim ekte cok silik resimde gorulurmi bilmem