- 10 Eylül 2016
- 2.433
- 1.249
- 133
İnşallah bende hamileyimdir o zaman Salı’ya kadar olmazsam test yaptırırımBende hala var karin agrisi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bende hamileyimdir o zaman Salı’ya kadar olmazsam test yaptırırımBende hala var karin agrisi
İnsallah kuzumİnşallah bende hamileyimdir o zaman Salı’ya kadar olmazsam test yaptırırım
Ağrıların ne zaman başladıBende hala var karin agrisi
Vardi zaten hafif hafif ama bata 3 gun kala falan baya agrimaya basladi.belim de agriyor.Ağrıların ne zaman başladı
Benim bugün başladı belim de ağrıyor sanırım benimki adetten dolayı olan ağrı şuan geçti ama ağrıVardi zaten hafif hafif ama bata 3 gun kala falan baya agrimaya basladi.belim de agriyor.
Evet kesinlikle inşallah dediğin gibi olur :)bat tarihlerimiz yakın canım inşallah çift çizgiyi görürüz. aslında beni sıkan şey belirsizlik yoksada yok. Ama öncedende öğrenilmiyorki:)
İnşallah hamilesindirGünaydın kızlar :) ben bu sabah hafif bel ağrısı ve göğüs ağrısı ile uyandım. İnşallah hayırlara alamattir :)
İnşallah hepimizİnşallah hamilesindir
Çok zor vall beklemek ben hemen hamile kalırım sanıyordum ama nerde. İnşallah bebeklerimiz bizi daha fazla bekletip üzmezbizimde bu ay 1 yıl doldu ha oldu bu ay tuttu diye diye yani sadece temmuz ağustos aylarında memlekete gittim biraz kafamız dağıldı.. çünkü olmayınca eşimde bende geriliyoruzdoktora da gittik ne onda ne bende bi sıkıntı yok şükür vaktini bekliyoruz işte.. bat 17 eylül inşAllah bebeğim bizimledir
Kizz test yapmadin mi senÇok zor vall beklemek ben hemen hamile kalırım sanıyordum ama nerde. İnşallah bebeklerimiz bizi daha fazla bekletip üzmez
Çok zor vall beklemek ben hemen hamile kalırım sanıyordum ama nerde. İnşallah bebeklerimiz bizi daha fazla bekletip üzmez
Rabbim daha fazla bekletmez insallah kuzumHayatta en sevmediğim şey beklemek, o yüzden bu durum benim sınavım oldu herhalde![]()
Aynen benim oğlumda 4 yaşında olmadı olmadı her ay bekliyorum...yumurtlama daha yeni bitti bat 21 eylülbende aynen öyle düşünüyordum hemen hamile kalırım diye.. oğlum 4 yaşını doldurdu ben daha hamile kalacam