- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
Hürrem ben senini kadar tatlı dilli kimseyi görmedim..Ağzından bal damlıyo canımhihoyyytAmin inşallahhh.....a.s.
Masallah sen kılo almamışssın sadece göbeğin buyumuş
Canım hürrem ablammm maşallahh göbüşünee:CüvCüv:Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq:
oooy oyy 30 haftalık fotosunu da eklemiiiş
güzel annee sağlıkla gelsin inşallah bebeciğiiin az kaldı şaka maka 2 ay kalmış aaa ne çabuk geçmişşş desene sen onu bana sor :roflol:
yavrucuğunu kucağına aldığında unutacaksın hepsini hürremcim sen bu güzel günlerinin tadını çıkar
nazar değmesin sana
hürrem sonrada hafta hafta nasıl zayıfladığının resimlerini koayrsın kız senhihoyyyt
bize de iyi olur
bak hürrem verdi biz veremedik diye hırs yaparız hepimiz zayıflarız ne güzel olur
bak bu fikri bir düşün sen
fizik mükemmel oradan tek el sallayan dadlu bebişimis maşallahhhh...sağlıklada kucağına alır öylede bise yollarsın artık cnmmm
çok tatlı olmuşsun ablacım yaaaaa maşallah hamilelik çok yakışmış darısı bizlere
canım son halinin resimleri nerede fıstık annişim benimm
çok tatlısın, keşke bende senin gibi hamile olsam, şu anda senin göbişin gibi benimkide, hamile olunca düşünemiyorum-tatlicadiarzu-
aaaaaaaaaaaaaaaaaa hürremin ben bu topigi nasil görmedim ya bebegim.
özür dilerim tatlim, cok hossun sen ya, süper bir anne adayisin fizigini nasil korudun fistik gibisin
:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?