ya herkes evlenince kilo alır ben nedense kilo alamıyorum şöyle 3-4 kilo alsam çok iyi olucak ama alamıyorum kızlar siz nasıl kilo aldınız üstelik gece 2de 3 de bile yemek yiyorum ama kilo alamıyorum hiç boyum 1.67 kilom 5034 bedenim kıyafet bulamıyorum
kilo almayla ilgili topiklere bakabilirsin canım.nelerle beslenmelisin yararlı olabilir.doktora gitmendede fayda var.
ben hem çalışıp hem eve gelip yemek yapıyordum gece gece yemek yiyordum ondan almıştım.
kocam gec gdıo gec gelıo napım bnde onla takılorm bak hala gelmedı
senın yaptgn cok guzel oglen uykusu super
ya herkes evlenince kilo alır ben nedense kilo alamıyorum şöyle 3-4 kilo alsam çok iyi olucak ama alamıyorum kızlar siz nasıl kilo aldınız üstelik gece 2de 3 de bile yemek yiyorum ama kilo alamıyorum hiç boyum 1.67 kilom 5034 bedenim kıyafet bulamıyorum
benimkide daha gelmedi
12 gibi yatıyoruz sabah 06:50 uykusuz kalıyoum normalde bende senin gibiydim geç yatıp geç kalkardım ama böyle erken kalkınca günler daha uzun sanki
bende gece yemek yiyorum eşim eve geç geliyo saat 3te 4 te filan yemek yiyoruz ama 1 kilo aldığım bile yok şimdiye kadar çok araştırma yaptım ama yok kilo alamıyorum
çok dgrusunu yapıosn sen
bole dewm et ınsallh
daha ne istiyorsun işte:)))
gıcık oldum valla ben sana:)))) ben niye öyle değilim yauuuuuu...ühü...ühüüü
senın gbıydım bende alamıordum sonra 1 2 ay gectı gece sabahlara kadar yedık otrduk ezanla yattık aksam kalktık sonra bı basladım almaya ayda 1 kg
10 ayda 10 kılo almıs oldum
valla aynen bizde öyle yapıyoruz ama 1kilo bile alamadım kilo almak için doğursam mı ne yapsamo zamanda çok kilo alırım diye korkuyorum
boswer ya ıyısın bnde senın kılona dusmeye calsıorm 170 boyum 50 olsam super oluyorm
bende 54-55 filan olmak istiyorum çok bişey istemiyorum ki :26:
alırsın ya dogum dusunuyosan
yok henüz düşünmüyorum doğumu aklım o konuda çok karışık bi istiyorum 10 dakika sonra vazgeçiyorum
aynen
ama kadınlar ıster genelde ıstersın sandım bnde
eşimde sıkıldı artık o istiyo ben istemiyorum ben istiyorum o istemiyo böyle karışık durumlar ben şimdilik sadece birazcık kilo almak istiyorum 18 yaşında gibi duruyorum 18 yaşındaki bazı kızlar bile yanımda ablam gibi duruyo
bızım moralımızı bozma ya
burda kılo werelım dıye acız acccc
selam ben geldimmm bugün bahar temizliğine başladım evi boyatıyorum ondan ayrı salonumu temizledim yarında halı yıkıycam oyüzden bi süre birtek akşamları yazabilecem kızlar madur görün sabah 1 kase mercimek çorbası (evde hiç bişey kalmamış yarın alış verişe gdcz) öğlen 1 ince lavaş ekmeğe sarılı çiğ köfte akşam 4 parmak peynirli pide araları yiyemedim hiç fırsatım olmadı ama 4 lt su içtim biliyorum çok yemişim kızlar yaa ama inanın okadar terledim ve yoruldumki hazmetmişimdir(işallah)ondan ayrı şimdi oğlumu uyuttum 1 saat spor yapacam sööz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?