Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

kilo almayla ilgili topiklere bakabilirsin canım.nelerle beslenmelisin yararlı olabilir.doktora gitmendede fayda var.
ben hem çalışıp hem eve gelip yemek yapıyordum gece gece yemek yiyordum ondan almıştım.

kilo almayla ilgili topiklere bakabilirsin canım.nelerle beslenmelisin yararlı olabilir.doktora gitmendede fayda var.
ben hem çalışıp hem eve gelip yemek yapıyordum gece gece yemek yiyordum ondan almıştım.

bende gece yemek yiyorum eşim eve geç geliyo saat 3te 4 te filan yemek yiyoruz ama 1 kilo aldığım bile yok şimdiye kadar çok araştırma yaptım ama yok kilo alamıyorum

kocam gec gdıo gec gelıo napım bnde onla takılorm bak hala gelmedı
senın yaptgn cok guzel oglen uykusu super

benimkide daha gelmedi
12 gibi yatıyoruz sabah 06:50 uykusuz kalıyoum normalde bende senin gibiydim geç yatıp geç kalkardım ama böyle erken kalkınca günler daha uzun sanki

daha ne istiyorsun işte:)))

gıcık oldum valla ben sana:)))) ben niye öyle değilim yauuuuuu...ühü...ühüüü

bende gece yemek yiyorum eşim eve geç geliyo saat 3te 4 te filan yemek yiyoruz ama 1 kilo aldığım bile yok şimdiye kadar çok araştırma yaptım ama yok kilo alamıyorum

senın gbıydım bende alamıordum sonra 1 2 ay gectı gece sabahlara kadar yedık otrduk ezanla yattık aksam kalktık sonra bı basladım almaya ayda 1 kg
10 ayda 10 kılo almıs oldum

daha ne istiyorsun işte:)))

gıcık oldum valla ben sana:)))) ben niye öyle değilim yauuuuuu...ühü...ühüüü

bende kendime gıcık oluyorum valla hiç bişey olmuyo doğru düzgün kıyafet bulamıyorum ne giysem yakışmıyo göğüs desen göğüs yok bi vursan yarısı boşa gider bide yan yatamıyorum kaburgalarım batıyo göğüs kafesimde ki kemikler görünüyo

Son düzenleme:
senın gbıydım bende alamıordum sonra 1 2 ay gectı gece sabahlara kadar yedık otrduk ezanla yattık aksam kalktık sonra bı basladım almaya ayda 1 kg
10 ayda 10 kılo almıs oldum

valla aynen bizde öyle yapıyoruz ama 1kilo bile alamadım kilo almak için doğursam mı ne yapsam o zamanda çok kilo alırım diye korkuyorum

aynen
ama kadınlar ıster genelde ıstersın sandım bnde

eşimde sıkıldı artık o istiyo ben istemiyorum ben istiyorum o istemiyo böyle karışık durumlar ben şimdilik sadece birazcık kilo almak istiyorum 18 yaşında gibi duruyorum 18 yaşındaki bazı kızlar bile yanımda ablam gibi duruyo

bızım moralımızı bozma ya
burda kılo werelım dıye acız acccc

selam ben geldimmm bugün bahar temizliğine başladım evi boyatıyorum ondan ayrı salonumu temizledim yarında halı yıkıycam oyüzden bi süre birtek akşamları yazabilecem kızlar madur görün sabah 1 kase mercimek çorbası (evde hiç bişey kalmamış yarın alış verişe gdcz) öğlen 1 ince lavaş ekmeğe sarılı çiğ köfte akşam 4 parmak peynirli pide araları yiyemedim hiç fırsatım olmadı ama 4 lt su içtim biliyorum çok yemişim kızlar yaa ama inanın okadar terledim ve yoruldumki hazmetmişimdir(işallah)ondan ayrı şimdi oğlumu uyuttum 1 saat spor yapacam sööz

sabah aç karnına ve gece yatarken 1 su bardağı ılık suya biraz limon sıkıp içebilirsiniz ekmeği azaltın yemek yerken su için ve çok fazla tıka basa doymadan yemek yemeği kesin akşam saat 7den 8den sonra acıkırsanız salata,meyve,haşlanmış sebze,haşlanmış et,ızgara tavuk ve balık yiyebilirsiniz sabah normal kahvaltı yapın en önemli öğün kahvaltıdır

ne yaptın sen 4 lt su içilir mi kız doktorlar bile önermiyo günde en fazla 2.5 litre su içmen lazım fazlası böbreklere zararlı dikkat et kendine çok fazla su içmek zayıflatmaz. ayrıca bi sitede okumuştum çiğ köfte az miktarda tüketildiği zaman metabolizmayı hızlandırıyomuş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…