Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

ya ben sey söylemeyı unuttum spordan gelınce esım kavanoz ıcınde fındık fıstık badem ballı bısey oluyor ya ondan almıs ondan yedım bır cay kasığı cerez nıyetıne

oooo guzel spor
ama makarna ıcın aynı seyı soleyemıcımmmm
neyse bu kezlık affedelım barı

ya bana bu hafta kılo weremedım gbı gelıo kızlar

Makarna gereksız ama cnm cektı esıme yapmasam canım da cekmıyecekk pööff:18: bende bu hafta sankı 200 gram belkı verırım heralde öğunlerım azaldı sankı

tamam canım benim acilen araştırmam lazım

nehırası cnm sıra sende destına hamıs olmus sende dusunuyordun bu ay ınsallah guzel haberı buda verırsıncok sağlıklı bır bebısın olsun dılerım zaten fazla kılonda yok

nehırası cnm sıra sende destına hamıs olmus sende dusunuyordun bu ay ınsallah guzel haberı buda verırsıncok sağlıklı bır bebısın olsun dılerım zaten fazla kılonda yok

inşallah canım
ağzından bal damlıyo fazla kilonda yok derken

tabi Allah isterse hamile kalırsam sağlıklı beslenmeye devam edeceğim.diyet olarak düşünmeyin

ya bızım yaptgımız gbı bu lıstede sankı dımı

bencede hemen hemen aynı şeyler var doğru yoldayız o zaman
liste daha orantılı tabiki.

birde ben akşama göre öğle yemeğimde daha çok yiyorum akşamları daha hafif yemeyi tercih ediyorum.
et tavuk gibi şeyleri yada kalorisi yüksek olanları öğlen yiyorum.

üfff yaaaaa nıyeeeeeeee bn sankı aldım gbı hatta

sen spor yaptığın için kas yapıyorsundur kiloyu takma öncelikle sıkılaşman önemli zaten kasların oluşmaya başlamıştır bile
hem farkındaysen kilosu normal kilonun üzerinde olanlar daha fazla kilo verir çünkü ya oranları fazladır ama zayıf bünyedekiler biraz daha zor verir.

tabı daha mantıklı ole olması gerek aslında

tv de kılo werıolar ya obez ınsanlar
onlar haftada en az 4 kg vermıs ya ızledınmı ctesı
10 kg veren bıle wardı sok oldum
onlar cok yaglı tabı

ama bızde an azından haftada 2 wersek ıyıdı

tabı daha mantıklı ole olması gerek aslında

pilavı falan akşam yaparım ama sebze yemeği sulu yemekleri elimden geldiği kadar öğlen pişiriyorum hem ben yiyorum hemde akşama hazır yemek oluyor.yoksa bide akşam yemek zorunda kalıyorum.

pilavı falan akşam yaparım ama sebze yemeği sulu yemekleri elimden geldiği kadar öğlen pişiriyorum hem ben yiyorum hemde akşama hazır yemek oluyor.yoksa bide akşam yemek zorunda kalıyorum.

sız erken kalkıosnz o yuzden daha duzenlısınız benım oglenle sabah bır oluyor

ya herkes evlenince kilo alır ben nedense kilo alamıyorum şöyle 3-4 kilo alsam çok iyi olucak ama alamıyorum kızlar siz nasıl kilo aldınız üstelik gece 2de 3 de bile yemek yiyorum ama kilo alamıyorum hiç boyum 1.67 kilom 50 34 bedenim kıyafet bulamıyorum

Son düzenleme:
tv de kılo werıolar ya obez ınsanlar
onlar haftada en az 4 kg vermıs ya ızledınmı ctesı
10 kg veren bıle wardı sok oldum
onlar cok yaglı tabı

ama bızde an azından haftada 2 wersek ıyıdı

izlemedim.güzel prorgam izleyenleride etkiliyodur
10 kg versem ben hastanelik olurum herhalde :26:

2kg fazla 1 kilo hatta 500 gr bile yeterli senin için.sağlıklı olmak lazım birden almadık bu kiloları.bünyen zayıfsa daha dikkatli ol.
kilo vermek önemli değil verdikten sonra o kiloyu korumak önemli.
ben sağlıklı yaşam olarak değerlendiriyorum ona göre yemeye çalışıyorum.
ekmek azaldı akşamları hiç yok.
pilavı makarnayı kaldırdım.
hamuişini kaldırdım.
sebzeleden meyvalardan vitaminleimi alıyorum bana göre herşeyide yiyorum.
sağlıklı beslenmeyi artık benimsemek lazım ben bundan sonraki hayatımda bunu istiyoum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…