oooo guzel spor
ama makarna ıcın aynı seyı soleyemıcımmmm
neyse bu kezlık affedelım barı
ya bana bu hafta kılo weremedım gbı gelıo kızlar
Tesekur ederım cnm ben esım ıcın gıdıyorum ssk gazı hastanesı ankarada baya ıyı ılgenıyorlar randevu ıle gıdıyosun.Eşımın sorunu curuk dolgu değil dısındekı apse dıs kokunu curutmus ve sallanıyor,tedavı edıcekler zaten farklı bır bılım dalı bakıyor pareodontolojı 1 ay eğer sonuc alamassalar cekıcekler uzun bır ıslemımız var yanı.özel doktora gıdıp dolgu yaptırman lazım hıc devlette yaptırma bu dolgu ısını derım,devlette genelde her dolguya ve dıs cekımıne ekstra maas alkdıkları ıcın sağlam dıse bıle curuk dıyıp doplduruyorlar dıkkat etmek lazım
Makarna gereksız ama cnm cektı esıme yapmasam canım da cekmıyecekk pööff:18: bende bu hafta sankı 200 gram belkı verırım heralde öğunlerım azaldı sankı
nehırası cnm sıra sende destına hamıs olmus sende dusunuyordun bu ay ınsallah guzel haberı buda verırsıncok sağlıklı bır bebısın olsun dılerım zaten fazla kılonda yok
nıe bu hafta bole
bu hafta hepimiz bence ilk hafta kadar veremeyiz gibi geliyor.vucuttaki yağ oranı azaldığı için yakmamızda zor olur bence.
ya bızım yaptgımız gbı bu lıstede sankı dımı
üfff yaaaaa nıyeeeeeeee bn sankı aldım gbı hatta
bencede hemen hemen aynı şeyler var doğru yoldayız o zaman
liste daha orantılı tabiki.
birde ben akşama göre öğle yemeğimde daha çok yiyorum akşamları daha hafif yemeyi tercih ediyorum.
et tavuk gibi şeyleri yada kalorisi yüksek olanları öğlen yiyorum.
sen spor yaptığın için kas yapıyorsundur kiloyu takma öncelikle sıkılaşman önemli zaten kasların oluşmaya başlamıştır bile
hem farkındaysen kilosu normal kilonun üzerinde olanlar daha fazla kilo verir çünkü ya oranları fazladır ama zayıf bünyedekiler biraz daha zor verir.
tabı daha mantıklı ole olması gerek aslında
pilavı falan akşam yaparım ama sebze yemeği sulu yemekleri elimden geldiği kadar öğlen pişiriyorum hem ben yiyorum hemde akşama hazır yemek oluyor.yoksa bide akşam yemek zorunda kalıyorum.
tv de kılo werıolar ya obez ınsanlar
onlar haftada en az 4 kg vermıs ya ızledınmı ctesı
10 kg veren bıle wardı sok oldum
onlar cok yaglı tabı
ama bızde an azından haftada 2 wersek ıyıdı
sız erken kalkıosnz o yuzden daha duzenlısınız benım oglenle sabah bır oluyor
senide uyandırayım canım
hem ben gün içinde bazen uyuyorum koltukta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?