Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama ben susadığım için su içtim
anladım ama 4 lt gerçekten çok zararlıymış böbrekleri yoruyomuş ben sizin iyiliğinizi düşündüğüm için söylemiştim yanlış bişey söylediysem özür dilerim
sen spor yaptığın için kas yapıyorsundur kiloyu takma öncelikle sıkılaşman önemli zaten kasların oluşmaya başlamıştır bile
hem farkındaysen kilosu normal kilonun üzerinde olanlar daha fazla kilo verir çünkü ya oranları fazladır ama zayıf bünyedekiler biraz daha zor verir.
üfff yaaaaa nıyeeeeeeee bn sankı aldım gbı hatta
tv de kılo werıolar ya obez ınsanlar
onlar haftada en az 4 kg vermıs ya ızledınmı ctesı
10 kg veren bıle wardı sok oldum
onlar cok yaglı tabı
ama bızde an azından haftada 2 wersek ıyıdı
ya herkes evlenince kilo alır ben nedense kilo alamıyorum şöyle 3-4 kilo alsam çok iyi olucak ama alamıyorum kızlar siz nasıl kilo aldınız üstelik gece 2de 3 de bile yemek yiyorum ama kilo alamıyorum hiç boyum 1.67 kilom 50 34 bedenim kıyafet bulamıyorum
nıe bu hafta bole
ya bızım yaptgımız gbı bu lıstede sankı dımı
yok canım estağfrulla ben mersinde oturuyorumda burası çok çok sıcak bide çalışınca çok terledim gidip gelip su içtim çükü boğazım çok kuruyor bu neki ben gebeliğimde hergün tam 9 litre su içiyordum şimdi şaşıyorum kendime belki abartılı geldi ama 6litrelik bitermuzum verdı ondan ayrı 3 1 litrelik cam şişeyi bitiriyordum yani çok susayan biriyim
Eki Görüntüle 384134
günaydınnnn
sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kk peynir
2-3 yemek kaşığı kadar yumurtasız melemen
yarım domates
günaydınnn
1 dilim tam buğday
kk peynir
7 zeytin
çay şekersiz
(çok fena kabızım 3 gün olduuu) (( ilaç kullanıyorum çok gaz yaptı oda çok karnım ağrıdı dün inşallah bu gün düzelirr
herkese bol iradeli günlerr
merhaba kızlar
2 gundur yogunluktan gıremedım kusura bakmayın
dunkü ıftar menum:
2 servıs kasıgı karnabahar
4 catal makarna
bıde fırında mucver yapmıstım (kocacıgıma pırasa ve kabak yedıremıorum, oyle yedı ) ondan 2 küçük dilim yedim
evvelsi gun:
1 tabak karnabahar
1 koca salata tabagı yesıl salata. lımon sırke, az tuz ve cok az yag ıle
1 bardak form cayı
1 bardak sırkelı kabuk tarcınlı yesıl cay
yatmadan once 1 bardak sırkelı su
6 bardak su
bugun aksama yapmayı planladıgım yemek sinkota :) ve domates corbası
kabak, patates, sogan ve sarımsaklar yuvarlak dogranıp baharatlanıp fırına atılıo. nane ve pulbıber katılmıs yogurtla yenıyor.
kızlar aranızda k flakes veya nesfıt deneyen varmı?
ben oruclarım bıtsın 2 hafta k flakes veya nesfıt denıcem
3-5 kılo verenler var yaa
arkadaşlar şu form çayını aç karınlamı tok karınlamı içiyorsunuz.hangisi daha etkili metobolizmayı hızlandırmada.tok karınla içiyorum çok çabuk acıktırıyor.aç karınlada boş mideye içince dahamı etkili
ara
1 meyva
öğle yemeğimi yedim bile
1 kase pazı kavurması
1 küçük fırında haşlanmış patates
salata
kızlar bilerek fazla yedim birazdan dışarı cıkacağım akşam kaçta dönerim bilmiyorum aç kalmayayım diye yedim.
doktora gideceğim bebiş öncesi muayene olmaya gidiyorum dua edin benim için
görüşürüz
form caylarından denesen ac karnına? karbonhıdrat alımın azsa bıraz cogalt yada bı corba kasesı kadar makarna flan ye haslanmıs.günaydınnn
1 dilim tam buğday
kk peynir
7 zeytin
çay şekersiz
(çok fena kabızım 3 gün olduuu) (( ilaç kullanıyorum çok gaz yaptı oda çok karnım ağrıdı dün inşallah bu gün düzelirr
ben ac karnına ıcemıorum mıdem cok kotu oluo. yemeklerden sonra içiorum.. gayet ıyı bence...arkadaşlar şu form çayını aç karınlamı tok karınlamı içiyorsunuz.hangisi daha etkili metobolizmayı hızlandırmada.tok karınla içiyorum çok çabuk acıktırıyor.aç karınlada boş mideye içince dahamı etkili
afıyet olsun cnm, hayırlı haberlerle gelırsın ınsaAllahara
1 meyva
öğle yemeğimi yedim bile
1 kase pazı kavurması
1 küçük fırında haşlanmış patates
salata
kızlar bilerek fazla yedim birazdan dışarı cıkacağım akşam kaçta dönerim bilmiyorum aç kalmayayım diye yedim.
doktora gideceğim bebiş öncesi muayene olmaya gidiyorum dua edin benim için
görüşürüz
Daha önceden yemıstım cok fazla sevmıyorum bu tarz seylerı kılo verdırebılır sadece bır cesıt yıyosun bır kase,ben cesıtlı ve normal yıyeceklerden yemeyı tercıh ederım,onun yerıne yulaf ezmesı kutu da lıp yoğurtla tuketebılırsın.
Eki Görüntüle 384134
günaydınnnn
sabah
1 kk peynir
2-3 yemek kaşığı kadar yumurtasız melemen
yarım domates
günaydınnn
1 dilim tam buğday
kk peynir
7 zeytin
çay şekersiz
ooo mucver cok fenamerhaba kızlar
2 gundur yogunluktan gıremedım kusura bakmayın
dunkü ıftar menum:
2 servıs kasıgı karnabahar
4 catal makarna
bıde fırında mucver yapmıstım (kocacıgıma pırasa ve kabak yedıremıorum, oyle yedı ) ondan 2 küçük dilim yedim
evvelsi gun:
1 tabak karnabahar
1 koca salata tabagı yesıl salata. lımon sırke, az tuz ve cok az yag ıle
1 bardak form cayı
1 bardak sırkelı kabuk tarcınlı yesıl cay
yatmadan once 1 bardak sırkelı su
6 bardak su
bugun aksama yapmayı planladıgım yemek sinkota :) ve domates corbası
kabak, patates, sogan ve sarımsaklar yuvarlak dogranıp baharatlanıp fırına atılıo. nane ve pulbıber katılmıs yogurtla yenıyor.
2 dılım lıght ekmek
haslanmı s yumurta
domates salatalık
kk peynır
3 zeytın
yesıl cay