Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

anladım ama 4 lt gerçekten çok zararlıymış böbrekleri yoruyomuş ben sizin iyiliğinizi düşündüğüm için söylemiştim yanlış bişey söylediysem özür dilerim

yok canım estağfrulla ben mersinde oturuyorumda burası çok çok sıcak bide çalışınca çok terledim gidip gelip su içtim çükü boğazım çok kuruyor bu neki ben gebeliğimde hergün tam 9 litre su içiyordum şimdi şaşıyorum kendime belki abartılı geldi ama 6litrelik bitermuzum verdı ondan ayrı 3 1 litrelik cam şişeyi bitiriyordum yani çok susayan biriyim

günaydınnnn

sabah

1 dilim tam buğday ekmeği
1 kk peynir
2-3 yemek kaşığı kadar yumurtasız melemen
yarım domates

Son düzenleme:
günaydınnn

1 dilim tam buğday
kk peynir
7 zeytin

çay şekersiz

(çok fena kabızım 3 gün olduuu) (( ilaç kullanıyorum çok gaz yaptı oda çok karnım ağrıdı dün inşallah bu gün düzelirr
herkese bol iradeli günlerr

merhaba kızlar
2 gundur yogunluktan gıremedım kusura bakmayın

dunkü ıftar menum:
2 servıs kasıgı karnabahar
4 catal makarna
bıde fırında mucver yapmıstım (kocacıgıma pırasa ve kabak yedıremıorum, oyle yedı ) ondan 2 küçük dilim yedim

evvelsi gun:
1 tabak karnabahar
1 koca salata tabagı yesıl salata. lımon sırke, az tuz ve cok az yag ıle

1 bardak form cayı
1 bardak sırkelı kabuk tarcınlı yesıl cay
yatmadan once 1 bardak sırkelı su
6 bardak su

bugun aksama yapmayı planladıgım yemek sinkota :) ve domates corbası
kabak, patates, sogan ve sarımsaklar yuvarlak dogranıp baharatlanıp fırına atılıo. nane ve pulbıber katılmıs yogurtla yenıyor.

kızlar aranızda k flakes veya nesfıt deneyen varmı?
ben oruclarım bıtsın 2 hafta k flakes veya nesfıt denıcem
3-5 kılo verenler var yaa

arkadaşlar şu form çayını aç karınlamı tok karınlamı içiyorsunuz.hangisi daha etkili metobolizmayı hızlandırmada.tok karınla içiyorum çok çabuk acıktırıyor.aç karınlada boş mideye içince dahamı etkili

Kesınlıkle cok spor yaptığımız ıcın kas oluyor cok sıkı bır etım var suan ve kılo kaybım yok gibi

üfff yaaaaa nıyeeeeeeee bn sankı aldım gbı hatta

kas yaptım ben sen bacaklarında fark ettınmı?

tv de kılo werıolar ya obez ınsanlar
onlar haftada en az 4 kg vermıs ya ızledınmı ctesı
10 kg veren bıle wardı sok oldum
onlar cok yaglı tabı

ama bızde an azından haftada 2 wersek ıyıdı

Haftada 2 kılo ayda 8 kılo demek bı cok sağlık uzmanı zararlı buluyor bunu bence haftada 1 kılo versek bıle ıyı

Allahım ya bız kılo vermeye calısyoruz sense almayaaaabol bol yağlı yemekler ye gazıantep mutfağı takıl senın bunyen böyle almıyacağın varsa almassın

nıe bu hafta bole

Çunku suyumuzu attık sıra yağda bız spor yaptığımız ıcın artı kas yaptık yağı vermek cok zor

ya bızım yaptgımız gbı bu lıstede sankı dımı

bız de kacamak yapmadan bır ay uygulasak suan kı yaptıklarımızı fazlası gıder

mersınde oturduğun ıcın susaman normal hem emzırıyosun ıc canım,temızlığınde kolay gelsın

Eki Görüntüle 384134

günaydınnnn

sabah

1 kk peynir
yarım domates

Günaydın cnm gercekten bak sen cok azımlısın superrrrrrrr

Gunaydın cnmm sende super gıdıyosun bence bıkmadan yola devam bır topıcte okumustum kabızlık ıcın sadece çavdar ekmeği tuketebılırsın ve de bır sure proteın alma peynır sut bı kac gun duzelıyormus o sekıl deneyebılırsın.

Afıyet olsuncnm

kızlar aranızda k flakes veya nesfıt deneyen varmı?
ben oruclarım bıtsın 2 hafta k flakes veya nesfıt denıcem
3-5 kılo verenler var yaa

Daha önceden yemıstım cok fazla sevmıyorum bu tarz seylerı kılo verdırebılır sadece bır cesıt yıyosun bır kase,ben cesıtlı ve normal yıyeceklerden yemeyı tercıh ederım,onun yerıne yulaf ezmesı kutu da lıp yoğurtla tuketebılırsın.

Form cayı ac karna da ıcsen tok karnada acayıp sındırımı calıstırıyor bence fark etmez,cok fazla form cay tuketmemenı tavsıye ederım bağırsakda tembellık yaratıyor zamanla,onun yerıne 5 bır yerde,7 otlu cay tavsıye ederım.tabı yesıl cayda o yağ yakıyor

kalkınca bır bardak su
1 domates kucuktu
1 kucuk salatalık
nane-maydonoz
1 kk beyaz peynır lıght
3 sıyah zeytın
1 yesıl zeytın
2 dılım çavdar ekmek
2 fıncan çay(şekersız)
1 cay kasığı ucuyla bal
ara: 1 fıncan yesıl cay(şekersız)

ara

1 meyva

öğle yemeğimi yedim bile
1 kase pazı kavurması
1 küçük fırında haşlanmış patates
salata

kızlar bilerek fazla yedim birazdan dışarı cıkacağım akşam kaçta dönerim bilmiyorum aç kalmayayım diye yedim.
doktora gideceğim bebiş öncesi muayene olmaya gidiyorum dua edin benim için
görüşürüz

Çok ıyı cookk ınsallah sorun cıkmaz cnm hadı bakalım kolay gelsın duamız senınle

form caylarından denesen ac karnına? karbonhıdrat alımın azsa bıraz cogalt yada bı corba kasesı kadar makarna flan ye haslanmıs.
ben dıyete ılk basladıgımda 3 form cayı ıctım bı gunde, anam o ne ıshal oldum cok fena...
sende 2 tane iç... normale donersın. form plus falan dene bence..
bagırsaklarımızı yumusatan ve rahat tuvalete cıkabılmemeızı saglayan karbonhıdratlarmıs. karbonhıdrat alımını azaltıp proteıne yuklenınce sonuc kabızlık...

ben ac karnına ıcemıorum mıdem cok kotu oluo. yemeklerden sonra içiorum.. gayet ıyı bence...

afıyet olsun cnm, hayırlı haberlerle gelırsın ınsaAllah

eylülcüm ben sevıorum k flakes ve nesfıtı.. dhaa oncede yıyodum ama zayıflamak ıcın degıl sevdıgımden. 2 hafta cıddı bı sekılde denemedım hıc. nesfıtın sıtesınde de zaten ornek menu vardı. bı denemeyı dusunuorum bakalım. kahvaltı ve aksam yemegını nesfıt veya k flakes le yapıp oglende sebze et salata falan yıcem. son 15 gunum kaldı, oruclarım bı bıtsın deli bi giriş yapıcam yıne diyet olayına

Eki Görüntüle 384134

günaydınnnn

sabah

1 kk peynir
yarım domates

ooo supersın canmmm az kaldı tartılmaya

gecmıs olsun canm menun gayet guzel

ooo mucver cok fena

gerı kalanler ıyı

Son düzenleyen: Moderatör:
2 dılım lıght ekmek
haslanmı s yumurta
domates salatalık
kk peynır
3 zeytın
yesıl cay

Son düzenleyen: Moderatör:
Sınavlardan sonra bende katılcam inşallah bu gruba artık aldığım kiloları vermem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…