buarada ben tartıldım dün ama 58.6 çıktım :26:
reglden 1 gün önce olduğumu , üzerimde deri ceket ve yağmur çizmeleri olduğunu düşünürsek , sonuç ne olur :26:
ve ben geldim
yazamadım 2 gün, dün öğlen yediğim çeyrek nestle gofret hariç kaçamak yapmadım, öğle yemeğim yoktu yanımda ve beni bilgi yarışması yüzünden mecburen okulda tuttukları için tansiyonum düşmek üzereydi, derken arkadaşım koştu yardımıma attım ağzıma gofreti rahatladımsabah kahvaltımda sadece 1 domates ve 1 dilim ekmek yemiştim, çok zayıf bi kahvaltıydı
akşam yemeğinde arkadaşıma gittim, nohut vardı , yanında da salata yedim.
aralarda yeşil çaya tam gaz devam.
ama egzersiz hareketlerine ara verdim 2 gündür, dün şişlikten kıvrılamıodum bilebugünde regl oldum
bugün alışverişe çıktım , activia kahvaltı zamanı adlı yoğurdu aldım, okula götürcem yada evde ara öğün olarak yerim , üzerinde mısır gevreği ve kurutulmuş meyveler var:26:
aktara gittim yosunlu selülit sabunu aldım, sıkılaştırıomuş falan filan,biraz öncede banyoda kullandım hemen,düzenli kullanım sıcak-soğuk su şoku, düzenli egzersiz gibi etkenlerle biraraya gelince sıkılaşma olcakmı bakalım
ara öğünlerime bol elma koydum bugünlerde, hem seviorum hemde sağlıklı olduğu için içim rahat.
buarada benim en yakın arkadaşım aralık -ocak aylarında 7 kilo vermişti 1.5ay içinde diyetisyen kontrolüyle, listesini bana maille yollycak birazdan, istersenin paylaşabilirim? onunda sorunu benim gibi can simidiydi
bacakları ve göbek bölgesi inanılmaz incelmişti ben 3 ay sonra tatil için evime gittiğimde
1 2 kg vermıs olabılırsın ama cıplak tartıl
eczanede soyunduğum düşünemiorum
liste geliiooorrrr
ve ben geldim
yazamadım 2 gün, dün öğlen yediğim çeyrek nestle gofret hariç kaçamak yapmadım, öğle yemeğim yoktu yanımda ve beni bilgi yarışması yüzünden mecburen okulda tuttukları için tansiyonum düşmek üzereydi, derken arkadaşım koştu yardımıma attım ağzıma gofreti rahatladımsabah kahvaltımda sadece 1 domates ve 1 dilim ekmek yemiştim, çok zayıf bi kahvaltıydı
ama egzersiz hareketlerine ara verdim 2 gündür, dün şişlikten kıvrılamıodum bilebugünde regl oldum
bugün alışverişe çıktım , activia kahvaltı zamanı adlı yoğurdu aldım, okula götürcem yada evde ara öğün olarak yerim , üzerinde mısır gevreği ve kurutulmuş meyveler var:26:
aktara gittim yosunlu selülit sabunu aldım, sıkılaştırıomuş falan filan,biraz öncede banyoda kullandım hemen,düzenli kullanım sıcak-soğuk su şoku, düzenli egzersiz gibi etkenlerle biraraya gelince sıkılaşma olcakmı bakalım
ara öğünlerime bol elma koydum bugünlerde, hem seviorum hemde sağlıklı olduğu için içim rahat.
buarada benim en yakın arkadaşım aralık -ocak aylarında 7 kilo vermişti 1.5ay içinde diyetisyen kontrolüyle, listesini bana maille yollycak birazdan, istersenin paylaşabilirim? onunda sorunu benim gibi can simidiydi
bacakları ve göbek bölgesi inanılmaz incelmişti ben 3 ay sonra tatil için evime gittiğimde
buarada ben tartıldım dün ama 58.6 çıktım :26:
reglden 1 gün önce olduğumu , üzerimde deri ceket ve yağmur çizmeleri olduğunu düşünürsek , sonuç ne olur :26:
ara
1 elma
akşam
1 kase pazı kavurması
oooo superrr
ben aksam ne yıcım bılmıorm dolapta kıymalı borek dolu anne yapımı
pılav var bıde bol yaglı
canım böreği buzluğa at hergün börek olmamış olur hem istediğin zaman ısıtıp yersiniz.
esım yer dıe dolapta tutuyorum ama bu aksamda yesın kaldrcam buzluga
bende 1 but yerım haslama
bıde kıvırcıkla yogurt napım
ay ne güzel birşey yaaa başka yemeklerde görmek
canım o baget bende tüm but yiyeceksin sandım
birşey sorucam foto nasıl ekleniyo
ay ne bılım ben but dıorm gecıorum
bak ust kısım var ya font sıze falan ayarlanan yer ortadakı kısmın sondan 5. secenegı sec ordan ekle netten dırek eklıceksen url sını kopyalayı bura yapıstır
pc den eklıceksende gozattan
ve ben geldim
58 olsunhadıbuarada ben tartıldım dün ama 58.6 çıktım :26:
ara
1 elma
akşam
1 kase pazı kavurması
ara
1 elma
öğle
1 kase bezelye
1 kase yoğurt
1/2 tam buğday ekmeği
artık menulerde duzeltme yapılmaya gerek yok herkes cok ıyı gıdıyor
kasardanda bısı olmaz 1 kerelık
bende kasar yıorm ama lıght 2 catal gbı
kızlar dun ben cok buyuk bı halt ettım sanırım
kavaltıdan sonra spor yaptım sonra eı topla yemek yap derken ara falan yapamadım
7 30 gbı aksam yemegı yedık
2 yemek kasıgı corba aldım
1 haslama but ama mınıktı
1 haslama patates oda mınıktı
ceyrek haslama havuc
1 2 catal salata
1 tanede engınar yedım cok dımı
bıde yetmez gbı dun gece canm leblebı ıstemıstı esım unutmamıs gelırken almıs 1 avuc yedım
sonra elmayla kıvı yedım
cok mu yemısım ya
ama annem kıyamlı borek yapmıs yemedım cıps getrıs kardesım zorladı yemedım 1 tan bıle
ama dıger yedıklerım cok mu olmus ya off
kahvaltım
2 dılım ekmek
kk peynır
3 zeytın
domates yarım
yarım salatalık
az taze nane
kızlar bu arada ayak bılegım sıstı spordan sanırım
aslında yapmamam lazım bu bı kac gun ama yapıcam
bugün idrar testi yaptım:) Pozitif :)
kilolarımı veremeyeceğim:) Artık fazla kilo almamaya dikkat etmem gerekiyor.
bi süre internetim olmayacak yazamayacağım. size sağlıklı zayıflamalar:)
sabah 1 dilim tam tahıllı ekmek...
öğlen
1 dilim börek
biraz yoğurtlu brokoli
akşam haşlanmış tavuk yemeyi düşünüyorum
kızlar regl olacam acayip şişim psilkolojim bozuldu valla....
2 kasık yogurt
3 kasık karısık garnıtur
rus salatası gbı ama mayonezsız
1 kac tanede cok cok acı bıber tursusu
Tum bıldırım toplu yapıcam cunku yıne doktordaydık,2 gune bır gıdıcez bır sure.öğlen bısey yemedım dolayısıyla
toplamda
2 fıncan yesıl cay
1 turk kahvesı(çok az şeker attım esmer)
2,5 lt su
aksam:
1 kase tarhana corba
3 kasık kıymalı makarna
ara
bır kase yoğurt
spor:50 dk tempolu yuruyus,20 dk alet calıstım
canım geçmiş olsun.
bende dişçiye gitmek istiyorum 1 çürük dişim varda bebek öncesi gitmem gerekiyo.ben özel hastaneye sordum muayeneyide yapılan işlemide ssk karşılamıyo dediler.
sen özelemi ssk mı gittin.
Tum bıldırım toplu yapıcam cunku yıne doktordaydık,2 gune bır gıdıcez bır sure.öğlen bısey yemedım dolayısıyla
toplamda
2 fıncan yesıl cay
1 turk kahvesı(çok az şeker attım esmer)
2,5 lt su
aksam:
1 kase tarhana corba
3 kasık kıymalı makarna
ara
bır kase yoğurt
spor:50 dk tempolu yuruyus,20 dk alet calıstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?