Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

buarada ben tartıldım dün ama 58.6 çıktım :26:

reglden 1 gün önce olduğumu , üzerimde deri ceket ve yağmur çizmeleri olduğunu düşünürsek , sonuç ne olur :26:

isteriz valla lısteyı gormek

reglden 1 gün önce olduğumu , üzerimde deri ceket ve yağmur çizmeleri olduğunu düşünürsek , sonuç ne olur :26:

maşallah bi azimli hatun daha

sanırım dışarıda tartıldın ince kıyafetlerle tartılmaya çalış yada sen en iyisi bir baskül edin daha iyi olur

ay ne güzel birşey yaaa başka yemeklerde görmek
canım o baget bende tüm but yiyeceksin sandım

birşey sorucam foto nasıl ekleniyo

ay ne bılım ben but dıorm gecıorum

bak ust kısım var ya font sıze falan ayarlanan yer ortadakı kısmın sondan 5. secenegı sec ordan ekle netten dırek eklıceksen url sını kopyalayı bura yapıstır
pc den eklıceksende gozattan

sağol canımmm

Selulıt konusunda yosun sabunu fasa fıso cnm bende ıkı yıldır kullanıyorum,tabı masaj ıyıdır ama yok olmuyor malesef

58 olsunhadı

ara
1 elma

akşam
1 kase pazı kavurması

ara

1 elma

öğle
1 kase bezelye
1 kase yoğurt
1/2 tam buğday ekmeği

Gayet guzel cnm

Canım kaşarım lıght değilki kars dan esımın arkadası getırmıss super ye yee yıyesın gelıyor bırde bal getırmıs offfffff gecen baya bır dolu gecmıs mıden bayram etmıs olsun canım afıyet olsun

kızlar bu arada ayak bılegım sıstı spordan sanırım
aslında yapmamam lazım bu bı kac gun ama yapıcam

Kesınlıkle yapma ya tes bır hareket etmıssın ıncınmıstır yapma bı kac gun hem her gun yapılan spor vucut alısıyormus bır ıkı gun ara ver

bugün idrar testi yaptım:) Pozitif :)
kilolarımı veremeyeceğim:) Artık fazla kilo almamaya dikkat etmem gerekiyor.
bi süre internetim olmayacak yazamayacağım. size sağlıklı zayıflamalar:)

Süpper hayırlı olsun ıstıyordun allah verdı cok sevındım ınsallah sorunsuz bır hamılelık yasarsın
topığımızın ılk hamılesı

sabah 1 dilim tam tahıllı ekmek...

öğlen
1 dilim börek
biraz yoğurtlu brokoli

akşam haşlanmış tavuk yemeyi düşünüyorum

kızlar regl olacam acayip şişim psilkolojim bozuldu valla....

superrr

2 kasık yogurt
3 kasık karısık garnıtur
rus salatası gbı ama mayonezsız

1 kac tanede cok cok acı bıber tursusu

Super tursu ohh

resım de guzelmıs acıktırıyor hanı

Tum bıldırım toplu yapıcam cunku yıne doktordaydık,2 gune bır gıdıcez bır sure.öğlen bısey yemedım dolayısıyla
toplamda
2 fıncan yesıl cay
1 turk kahvesı(çok az şeker attım esmer)
2,5 lt su
aksam:
1 kase tarhana corba
3 kasık kıymalı makarna
ara
bır kase yoğurt
spor:50 dk tempolu yuruyus,20 dk alet calıstım

canım geçmiş olsun.
bende dişçiye gitmek istiyorum 1 çürük dişim varda bebek öncesi gitmem gerekiyo.ben özel hastaneye sordum muayeneyide yapılan işlemide ssk karşılamıyo dediler.
sen özelemi ssk mı gittin.

Tesekur ederım cnm ben esım ıcın gıdıyorum ssk gazı hastanesı ankarada baya ıyı ılgenıyorlar randevu ıle gıdıyosun.Eşımın sorunu curuk dolgu değil dısındekı apse dıs kokunu curutmus ve sallanıyor,tedavı edıcekler zaten farklı bır bılım dalı bakıyor pareodontolojı 1 ay eğer sonuc alamassalar cekıcekler uzun bır ıslemımız var yanı.özel doktora gıdıp dolgu yaptırman lazım hıc devlette yaptırma bu dolgu ısını derım,devlette genelde her dolguya ve dıs cekımıne ekstra maas alkdıkları ıcın sağlam dıse bıle curuk dıyıp doplduruyorlar dıkkat etmek lazım

oooo guzel spor
ama makarna ıcın aynı seyı soleyemıcımmmm
neyse bu kezlık affedelım barı

ya bana bu hafta kılo weremedım gbı gelıo kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…