• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

kızlar sporum bıttı ewı toparlaım yerlerı sıldım
annemlerı dawet ettım
suanda sutlac yapıorm ara ara tadına bakıorm ama mınık mınık
aksama haslama tavuk
pılav
salata
ebgınar
corba var
sutlac
tramıssıu
var
ve suanda sutlac acayıp tastı offffffff

ben sadce hasllama tavuk patates yıcem bıda gıremeyebılırm optum

kızlar sporum bıttı ewı toparlaım yerlerı sıldım
annemlerı dawet ettım
suanda sutlac yapıorm ara ara tadına bakıorm ama mınık mınık
aksama haslama tavuk
pılav
salata
ebgınar
corba var
sutlac
tramıssıu
var
ve suanda sutlac acayıp tastı offffffff

ben sadce hasllama tavuk patates yıcem bıda gıremeyebılırm optum

OYYY oy ıoyyy oyy :52: normalde hıc sutlac yemem ama canım cektı nedense:1: hamarat manken brawo

:kkk:
kızlar bir sorum olacak benim 36 beden olmam için vücut ölçülerimin nasıl olması lazım.kaç kilo vermem lazım:44:
bilgilerimi buraya tekrar yazayım sayfanın başına bakmayın:34:

yaş 32
boy 1,63
kilo 54,8

göğüs 87
bel 69
simit 84
basen 92
bacak 38

bide bacaklarım kalınmı sizce eşim normal diyor bana hiç öyle gelmiyor.dizimin 5 cm üzerinden ölçtüm.

36 beden olman ıcın sanıyorum 48 -50 kilo olman gerekıyor cnm suan 38 mısın?bence bacak kalın değil.

kızlar daha once sutlac yapan varmı
ya kaynadı hatta tastı kıvamı cok koyu olmadı haff bı koyuluk vaer
1 lt sute 4 kasık pırnc unu koydum napım bıraz daha eklıyımmı un
yoksa donarmı soguyunca

kızlar daha once sutlac yapan varmı
ya kaynadı hatta tastı kıvamı cok koyu olmadı haff bı koyuluk vaer
1 lt sute 4 kasık pırnc unu koydum napım bıraz daha eklıyımmı un
yoksa donarmı soguyunca

Ben hıc yapmadım cnm google sorsana bende yapcam bır gun ınsallah google da ıyı tarıfler oluyor:1:

süte pirinç unu koyunca sütlaç değil muhallebi olur cnm

pırıncte koydum

1,5 çay bardağı pirinci yıkayın. Tencereye 1 su bardağı suyu ve pirinçleri koyup altını yakın.Pirinçler suyu çekene kadar pişirin. 1 litre soğuk sütü ekleyin. Kaynayana kadar ara sıra karıştırın. Bir kasede 4 tatlı kaşığı pirinç ununu 1 su bardağı soğuk su ekleyerek iyice ezin. Tencerede kaynamakta olan sütten 5-6 kaşık alıp kaseye ekleyin (pirinç unu ılınacak şekilde). Pirinç ununu da tencereye ekleyerek, 10 dakika kadar arada karıştırarak pişirin. 2,5 su bardağı toz şekeri ilave edip karıştırın ve 1-2 taşım kaynatın. Sütlacı kaselere paylaştırıp, soğumasını bekleyin. Sütlaçlar soğuyunca üzerlerine tarçın serpip servis yapın. Afiyet olsun.
tarıf bu

pempe maskeyi ben duydum ama kullanımını bilmiyorum.
50 faktörlü güneş kremi kullanıyorum evden çıkmadan önce.ben buğday tenliyim.
sen beyaz tenli olduğun için hergün güneşe çıksanda çıkmasadanda kullanman gerekiyor bence şimdiden başla.

çok teşekkürederim canım deniycem:34:

tavuk sote yedım hem de tereyağla pısırdım esıme pısmısmı dıye baktım(2 catal baktım dayanamdım 4 catal yedım super olmustu)
bır kase bol yesılık salata(yağsız,tuzsuz)
1 fıncan doğadan 5 i bir yerde
1 elma yarım yağlı sut bır bardak
50 dk tempolu yuruyus 20 dk alet calıstım:34:

pırıncte koydum

1,5 çay bardağı pirinci yıkayın. Tencereye 1 su bardağı suyu ve pirinçleri koyup altını yakın.Pirinçler suyu çekene kadar pişirin. 1 litre soğuk sütü ekleyin. Kaynayana kadar ara sıra karıştırın. Bir kasede 4 tatlı kaşığı pirinç ununu 1 su bardağı soğuk su ekleyerek iyice ezin. Tencerede kaynamakta olan sütten 5-6 kaşık alıp kaseye ekleyin (pirinç unu ılınacak şekilde). Pirinç ununu da tencereye ekleyerek, 10 dakika kadar arada karıştırarak pişirin. 2,5 su bardağı toz şekeri ilave edip karıştırın ve 1-2 taşım kaynatın. Sütlacı kaselere paylaştırıp, soğumasını bekleyin. Sütlaçlar soğuyunca üzerlerine tarçın serpip servis yapın. Afiyet olsun.
tarıf bu

hem pirinç hemde 4 kaşık un varsa koyu olması lazımdı ben bir litreye bir fincan pirinç yapıorum tam koyu olmuyo zaten sonra fırına koyuyorum 20 dakka falan üzeride kızarıyo

36 beden olman ıcın sanıyorum 48 -50 kilo olman gerekıyor cnm suan 38 mısın?bence bacak kalın değil.

48 vazgectım sen 50-52 olsan kesın 36 olursun 48 de 34 olursun:1:

sağol canm inşallah öyledir takıntılıyım aynayı alıp bakıyorum arkadan iyi görünüyorum yani kendimce göbişde azaldı ama vucudum ince değil :50:

hem pirinç hemde 4 kaşık un varsa koyu olması lazımdı ben bir litreye bir fincan pirinç yapıorum tam koyu olmuyo zaten sonra fırına koyuyorum 20 dakka falan üzeride kızarıyo

bakalım donunca sanırım katılasır ben fırına atmıcam yumurtasız bırazda vanılya koydum tadı super aslında hıc sewmem ama kıvam bakalım olcakmı

bakalım donunca sanırım katılasır ben fırına atmıcam yumurtasız bırazda vanılya koydum tadı super aslında hıc sewmem ama kıvam bakalım olcakmı

ben bir defa yapmıştım yani annem yapmıştı ben fırında yapalım diye tutturdum yumurtadan dolayı kötü oldu ben kıvamını iyi ayarlayamadım galiba.
annene sor istersen onlar kesin bilir :16:

Son düzenleme:
Şİimdi kalkcam sutlac yapmaya calıscam ve yıcemmmmmmmmmmm:9::9::9::9::30:off zaten seytan benle uğrasıyor :52:

sağol canm inşallah öyledir takıntılıyım aynayı alıp bakıyorum arkadan iyi görünüyorum yani kendimce göbişde azaldı ama vucudum ince değil :50:

Verırsın göbısı tamamen zaten fazlan fazla değil bıraz dıkkat verıyosunda zaten:16:

Back