Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

selamlar kızlar

dün yediklerimi bugünkü hepsini yazıcam

kızlar cumartesi sabah regli oldum.sinemaya gitiik sonrada görümceme hediye almak için mağaza mağaza dolaştık inanın halsizlikden ölüyordum.çok yedim salata bile olsa biliyorum ama kötüydüm
1,5 haftadır hep ara öğünlerde yapıp sık sık yemek yiyordum çabuk acıktım işimizi çabuk bitirp eve döneriz sandım biraz geç saatte de yiyince abarttım.bi ara o kadar çok su içtimki kendime şaşırdım.

sabah (09:30)
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
2 kızarmış ekmek
salata

ara-öğle-akşam ( 16:30)
1 kase domates çorbası
karışık bok salata
yarım dilim ekmek

doğumgünü (21:30)
1 tatlı kaşığı mayanezli havuç
yarısının yarısı kadar kaşarlı milföy
çatalın ucu ilede yaş pasta

bugün
sabah

1 tavada yumurta
3 kızarmış ekmek
salata
1 hana suyu
azıcık bal avakado

dün tartıldım bugünde tartıldım dünden dolayı vucudumda su olabilir ben ikisinide yazayım siz yine bugünkünü yazarsınız.

cumartesi 53,8

pazar 54,8

cumartesi beden ölçümümü yaptım:34
göğüs ölçmedim
bel 68 (geçen hafta cuma ölçmüştüm 71 di)
kalça 92 (geçen hafta 94 tü)

Merhaba hosgeldın,tum gun bısey yemeyıp aksam 700 kalorı cok az geldın bana ama orucun bıtınce duzenlı hale gelır yeme duzenın hosgeldın aramıza

kurallarımız
Gün ve gün neler yediklerımızı lıstelıyoruz(içerik miktar yağ oranı detaylı)
Haftada bır gun tartılıyoruz pazar gunlerı(1 Nısan ılk bıldırımımız olucak)
Gunde 2 lt su en az(yesılcay,form cay en 2 fıncan)
6 dan sonra meyve de dahıl hıc bır sey yemıyoruz(dayanamassak lıght sut veya yarım yağlı ıcebılırız)
İsteğe bağlı olarak bır gunumuzu tatil gunu olabılır ödullendırebılırız ıstedımızden yıyıp abartmadan tabi(6 dan sonra yasak yıne)
Haftada en 4 gun 45 dk tempolu yuruyuş,yapamassanız evde dans,vıdeo eslığınde hoplamak zıplamak)
beyaz ekmek de yok(tam tahıllı,tam buğday,çavdar)

Sendemı malum gun hosgeldıno avakadonıle bal acayıpp kılo yapcak yeme dedığım gıbı salataya ıkı uc dılım koy o sekıl tuket,vucut ölculerın bence çok ıyı super gıdıyosun tebrık edıyorum bugunun kılosunu atıcam haftaya baya bır azalırsın dıye dusunuyorum

canım bizimkiler yer diye düşündüm 4 tane aldım bizimkiler sevmedi 1 tanesi bitmedi ne yapıcamı bilmiyorum atmakta istemiyorum :26:
inşallah canım sizin ölçülerede baktım iyi gidiyoruz

canım bizimkiler yer diye düşündüm 4 tane aldım bizimkiler sevmedi 1 tanesi bitmedi ne yapıcamı bilmiyorum atmakta istemiyorum :26:
inşallah canım sizin ölçülerede baktım iyi gidiyoruz

İşte dedığım gibi saltalarına kat kolay kolay bozulmaz zaten,bence ıyı değil ben cok spor yaptım ıcınmı kılom cok gıtmedı acaba vucudum sıkılastı bu cok belli ama iste bırde malum gün haftaya ınsallah en az 1,5 yıne gıder.suanda 7511 en fazla kılo veren cgdozdgn beklıyorum bakalım kac?

bana şimdilik 4.lük görünüyor

dün kocişimle koşu bantlarına baktım.netten birkaç gün önce araştırmıştım özelliklerine falan baktım.
hamilelikten sonra bisiklet alayım diyordum ama koşu bandı daha mantıklı gibi geldi.bisikleti hamilelikte sürekli kulanamam diye düşündüm.
koşu bandı tavsiyeniz varmı dışarı çıkıp yürüyüş yapamadığım zamanlar evde yaarım diyorum fiyatları biraz pahalı.
alırsam sürekli kullanırmıyım yoksa köşeye atarmıyım eminde değilim.
alırsam 2-3 ay sonra falan olur.ne yapayım sizce?

bide kocişim şimdi maçta abimde geç saatte gelecek ona özel bir sofra hazırlıyayım diyorum ama öyle abartılı yemekler değil.
salatalarla hafif nasıl bir sofra hazırlarım bana fikir verin.

Kesınlıkle kosu bandı derım kondsyon bısıkleteın yerıne de gecer cok amaclı bende ınsallah alıcam seneye kışın spor ıcın cok mantıklı,Kocısıne salata meze ve ızgara et hazırlıyabılırsın öreneğin(humus,taratur,normal salata ve ızgara köfte tavuk ne varsa)

Rus salatası da ıyı bır fıkır olabılır en azından benım esım cok sever:)cerkez tavuğu falan bılıyosan olabılır

öğle:15.00
1/2 kase çorba
3 kaşık yoğurt
2 kaşık nohut
1 kaşık pilav
salata

akşam görümcem çağırdı. Hazırlık yapmış bir sürü ayıp olmasın diye biraz yemek zorunda kalacam

Rus salatası da ıyı bır fıkır olabılır en azından benım esım cok sever:)cerkez tavuğu falan bılıyosan olabılır

koşu bandını araştırayım zaten çoğu yer taksitle veriyor eşimi şimdiden ufak ufak alıştırayım.
şimdi mesajı yazarken eşim mesa attı arkadaşlarla lahmacun yemeye gidiyoruz diye

eylülcüm bide hani bizim kilo çizelgemizde eski kilolarımız varya onu nasıl düzenliyebiliyoruz verdiğimiz kiloları naısl görürüz.

Azar azar yersen bısey olmaz,bugun ödul gunun olsun

su alttakı cızelge dımı cnm onu bende bılmıyorum kı

toplamda 1 lt su anca ıctım bugun az ıcıyorum
yesıl cay ıcmedım bugun ıcmıcem
öğlen yoğurt ve yulaf ezmesı
ıkı top dondurmaa
aksama ne yıyecem bılmıyorum belkı bol salata
Bugun sporda yapmadım sadece ev temızledım

Son düzenleme:

oooo dondurmada ekliyoruz artık listemize

ben tartılamadım bugün, yarın eczaneler açılsın gidip tartılıcam.

kahvaltıya arkadaşlarım geldi, evde ne varsa sofradaydı ve benim için çok zordu dayanmak

ama irademe hakim oldum, sucuklu omlet vardı , sucuksuz tarafından bi lokma yedim extra olarak

ekmek yine 1 dilimdi.

kahvaltı sonrasında 2 fincan çilekli yeşil çay içtim.

kahvaltı öncesi ve sonrası su içmeyi ihmal etmedim şuana kadar.

çay servisinde bitane hanımeller bisküvi yedim

ve yine acıkmaya başladım.

afiyet olsun canım irade önemli ama bende bugün yok galiba:44:
sık yemek yemeye alışınca bende çabuk acıkıyorum.
meyva süt yada yoğurt tüketebilirsin tok tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…