• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

ara:
2 kuru kaysı

1 lt su

öğlen:16:00

1 kase çorba
2-3 kaşık kabak yemeği
1 tabak yoğurtlu közlenmiş kırmızı biber salatası (yağsız mayonezsiz)
1 dilim ekmek

bugün öğle yemeğini geç yedik akşama 1 elma yesem yeter galiba:)

oh super ekmek yenmıs gercı ama neyse hadı

bende sporumu sımdı bıtırdım

ve acım acccc

kahvaltıdan sonra yediklerim-içtiklerim :

geç öğle yemeği olarak ; 1 kase çorba ve 1 adet domates dolması ( miniklerinden ) ekmek yok

1 saat kadar önce 4-5 parça ceviz içi ve 5-6 adet badem

1 fincan form çayı ve 1 fincan yeşil çay

6 bardak su

akşam yemeğine ne yesem bilemedim :18: hem doyurucu hem kalorisi düşük ne olabilir :18: yarım bardak makarna haşlasam olurmu yağsız, yanındada light yoğurt ? ?

geç öğle yemeği olarak ; 1 kase çorba ve 1 adet domates dolması ( miniklerinden ) ekmek yok

6 bardak su

akşam yemeğine ne yesem bilemedim :18: hem doyurucu hem kalorisi düşük ne olabilir :18: yarım bardak makarna haşlasam olurmu yağsız, yanındada light yoğurt ? ?

kepeklı makarna ysa olur ama yogrtsuz sade ye

bu arada guzel gecmıs gunun

1 sat once sporum bıttı
suan 1 kase lıght yogrt yıorm

yoğurt yiyince kendimi çok rahat hissediyorum ben. bi yerde okumuştum rejimlerinde light yoğurt yiyenlerin göbek bölgesinden yağ yakma oranları yemeyenlere göre daha fazlaymış :46:

Son düzenleme:
1 haslanmıs yumurta
kk beyaz peynır
4 zeytın
2 dılım lıght ekmek
yesıl cay 2 fıncan

kalkınca bende alıskanlık 1 bardak su ıcerım yazmayı unutuorm genelde

Çok ıyı herzamankı gibi cnm

ara:
2 kuru kaysı

1 lt su

öğlen:16:00

1 kase çorba
2-3 kaşık kabak yemeği
1 tabak yoğurtlu közlenmiş kırmızı biber salatası (yağsız mayonezsiz)
1 dilim ekmek

bugün öğle yemeğini geç yedik akşama 1 elma yesem yeter galiba:)

Süper gıdıyosun destına

6 bardak su

makarna yanına yoğurt karbonhıdrat ve proteın ıyı değilmiş ya makarna ya yoğurt cnm

ilk bildirimi ben yapayım
69,8 :)

yaklasık 600 gram vermıssın bızden sonra baslamana rağmen baslangıc ıcın super

60,4 cıktım daha fazla verebılırdım ama malum durum ıste.bugun 11. gunum sağlıklı beslenmede 1 kilo 600 gram verdım,esım kas yapıyosun sen spor yaptığın ıcın dıyor:16:baya bır sıkılastım bu da ıyı

Son düzenleme:
kalkar kalkmaz 1 buyuk bardak su
1 domates
1 salatalık
bol maydonoz
bıber
2 sıyah zeytın
2 çatal sucuk
bır haslanmıs yumurta
2 fıncan cay
1,5 dilim tam buğday ekmek
(bugun ödul gunu yapıcaktım ama verdığım kılodan cokda memnun değilim belkı sadece dondurma yerım)
esım evde musaıt olunca gelıcem bıldırımlerınızı yazın tabloda değişikliği ben gelınce yapıcam,insallah sız daha cok vermıssınız dır dıye umuyorum)

günaydın kızlar 68.9 1 kilo 100 gr vermişim süper ilk günler su kaybı olduğun için çabuk veriliyo tabi...

merhaba kızlar :)
ben emzirmeyi bıraktıktan sonra 12 kılo verdım daha vermem gereken en az 8 kılo var..
bu arada 20 gün tutmam gereken oruc var.
suan onları tutuyorum.
bugun itibarı ile 66 kiloyum. hedefım aslında 54-55 olmak lâkin ilk etapta 58 kıloyu bı göreyım :) (20 kılo verdım dıyebıleyım)
normalde dıyet yaparken 17:30 da sonra bısey yemıyordum ama malum gunler uzadı suan 8e ceyrek kala acıorum orucumu.
kalori hesabı yapıorum. gunde 800-850 kalorıyı gecmemeye calışıyorum.
normalde gunde 3 fıncan ıctıgım sirkeli, kabuk tarcınlı yesıl cayımı oruclu ıken 2 fıncan ıcıyorum. aksam yatmadan sırkelı su ıcıyorum.
oruc tutarken en fazla 6 bardak su ıcebılıorum. normalde 10-11 bardak oluyor.
ekmek fazla aramam. yedıgım zaman da tam bugday ekmegı yerım. tas catlasa 2 dilim yıyorum o da faaaazzzlaca doyuruyor zaten.
bana kılo aldıran seyler makarna ve kızartma idi. artık kızartma cazıp gelmıo mıdemı cok rahatsız edıyor lakin makarna zaafım hala devam edıyor. o yuzden 2 haftalıgına makarna yemıcem dıye yemın edıorum. 2 haftada bır domateslı makarna yıyorum.

kosu bandım, twisterım, mekik aletim var.
haftada 4-5 gun 45 dk 5.5-6 km hızla yuruyorum (arada hızımı 8-9 km ye cıkarıp kosuyorum bikaç dk sonra hızımı düşürüyorum) (5 gunden fazla yapılan spor zayıflatmamaya baslıyormuş bi sure sonra, vucut alışıomus o tempoya cunku)
hergun 250-300 mekık cekıyorum. 100 tanesi çapraz mekik. yapabıldıgım kadar twister yapıyorum. 1-2 dk sonra dalagım şişiyormus gıbı agrımaya baslıo, nedenını bılmıorum...
ama sureklı hareketlıyım yemek yaparken bacaklarımı gogsume kadar kaldırıp ındırıyorum. saga sola hareket edıorum (twıster gıbı)
arada 16 aylık kızımla oryantal muzık acıp dans edıyoruz :) yada onun sevdıgı hareketlı muzıklerı acıp oynuyoruz.

yas: 25
boy: 160
kilo: 66
hedef: 58

bugunku menüm:
sahur: yapmadım
ıftar:
1 kepce tel şehriyeli tavuk suyu corbası (160 kalori)
ızgara tavuklu salata (350 kalori)
2-3 kasık karalahana kavurması (tum tencere 1 corba kasıgı yağ ile kavruldu) (150 kalori etmez ama öyle yazalım :34:)
1 dilim kızarmıs tam bugday ekmeği: 40 kalori
toplamda 700 kalori
(normalde almam gereken kalori 1860 imiş)

işte böyle :6:

merhaba kızlar :)
ben emzirmeyi bıraktıktan sonra 12 kılo verdım daha vermem gereken en az 8 kılo var..
bu arada 20 gün tutmam gereken oruc var.
suan onları tutuyorum.
bugun itibarı ile 66 kiloyum. hedefım aslında 54-55 olmak lâkin ilk etapta 58 kıloyu bı göreyım :) (20 kılo verdım dıyebıleyım)
normalde dıyet yaparken 17:30 da sonra bısey yemıyordum ama malum gunler uzadı suan 8e ceyrek kala acıorum orucumu.
kalori hesabı yapıorum. gunde 800-850 kalorıyı gecmemeye calışıyorum.
normalde gunde 3 fıncan ıctıgım sirkeli, kabuk tarcınlı yesıl cayımı oruclu ıken 2 fıncan ıcıyorum. aksam yatmadan sırkelı su ıcıyorum.
oruc tutarken en fazla 6 bardak su ıcebılıorum. normalde 10-11 bardak oluyor.
ekmek fazla aramam. yedıgım zaman da tam bugday ekmegı yerım. tas catlasa 2 dilim yıyorum o da faaaazzzlaca doyuruyor zaten.
bana kılo aldıran seyler makarna ve kızartma idi. artık kızartma cazıp gelmıo mıdemı cok rahatsız edıyor lakin makarna zaafım hala devam edıyor. o yuzden 2 haftalıgına makarna yemıcem dıye yemın edıorum. 2 haftada bır domateslı makarna yıyorum.

kosu bandım, twisterım, mekik aletim var.
haftada 4-5 gun 45 dk 5.5-6 km hızla yuruyorum (arada hızımı 8-9 km ye cıkarıp kosuyorum bikaç dk sonra hızımı düşürüyorum) (5 gunden fazla yapılan spor zayıflatmamaya baslıyormuş bi sure sonra, vucut alışıomus o tempoya cunku)
hergun 250-300 mekık cekıyorum. 100 tanesi çapraz mekik. yapabıldıgım kadar twister yapıyorum. 1-2 dk sonra dalagım şişiyormus gıbı agrımaya baslıo, nedenını bılmıorum...
ama sureklı hareketlıyım yemek yaparken bacaklarımı gogsume kadar kaldırıp ındırıyorum. saga sola hareket edıorum (twıster gıbı)
arada 16 aylık kızımla oryantal muzık acıp dans edıyoruz :) yada onun sevdıgı hareketlı muzıklerı acıp oynuyoruz.

yas: 25
boy: 160
kilo: 66
hedef: 58

bugunku menüm:
sahur: yapmadım
ıftar:
1 kepce tel şehriyeli tavuk suyu corbası (160 kalori)
ızgara tavuklu salata (350 kalori)
2-3 kasık karalahana kavurması (tum tencere 1 corba kasıgı yağ ile kavruldu) (150 kalori etmez ama öyle yazalım :34:)
1 dilim kızarmıs tam bugday ekmeği: 40 kalori
toplamda 700 kalori
(normalde almam gereken kalori 1860 imiş)

işte böyle :6:

sağlık açısından 1200 kalorinin altında olmamak gerekiyor, daha sonra sağlık problemleriyle karşılaşabilirsin,
ben de senin gibi bir diyet uygulamıştım. saçlarım çok döküldü ön tarafım çok açıldı. zayıflamıştım ama psikolojim çok bozulmuştu depresyona girmiştim. kat ve kat o kiloları geri aldım:)
önemli olan dengeli eslenmek protein, karbonhidrat, yağ oranını korumak. sağlıklı bir şekilde azar azar vermek.
küçük bir öneri sadece:)

Son düzenleme:
kahvaltıdan önce 2 su bardağı ılık su
kahvaltı:10:00

1 çay bardağı çay
1 çay bardağı süt
1 kase kadar menemen (yumurtasız)
2 dilim ekmek (çavdarlı)
1/3 kk beyaz peynir
2 dilim domates

Son düzenleme:
sağlık açısından 1200 kalorinin altında olmamak gerekiyor, daha sonra sağlık problemleriyle karşılaşabilirsin,
ben de senin gibi bir diyet uygulamıştım. saçlarım çok döküldü ön tarafım çok açıldı. zayıflamıştım ama psikolojim çok bozulmuştu depresyona girmiştim. kat ve kat o kiloları geri aldım:)
önemli olan dengeli eslenmek protein, karbonhidrat, yağ oranını korumak. sağlıklı bir şekilde azar azar vermek.
küçük bir öneri sadece:)

tşk ederim destina. normal zamanda zaten 1200 kalorı dıyetı falan yaptım. ister istemez 1100-1200 kalorıyı buluyordum gun ıcerısınde. ara ogunler, kahvaltı, oğle ve aksam yemegı derken kesinlikle alıosun 1100-1200 kalorı arası. ama dedıgım gıbı oruc tutuyorum suan. 20 gun daha tutucam. aksam 8 de oruc actıgım ıcın 800 kalorıyı gecmemeye calışıyorum. oruclarım bıtıtnce yıne 1200 kalorı dıyetıyle yola devam :34:

58.3................
dun 1 ay ncesıne cok rahat gıydgım bı kotum zar zor oldu cok moralım bozuk

kahvaltı
1 tost
1 yumurta
3 zeytın
yesıl cay

Son düzenleyen: Moderatör:
58.3................
dun 1 ay ncesıne cok rahat gıydgım bı kotum zar zor oldu cok moralım bozuk

kahvaltı
1 tost
1 yumurta
3 zeytın
yesıl cay

AA cok moralını bozuyosun sen sen de bende malum gundeyız şışlık var ve bı kac gune o şişlik gidicek haftaya pazar daha umutluyuz.

Back