• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

slm kızlarr.bende evlendikten sonra kilo aldım gerci ben cok zayıftım miilletin dikketini cekiordu.asırı zayıflasmıssın ye bşraz gibi bende abartmısım galiba :d yaglandım gittim.sporda yapamıorum 50 den 58 e cıktım:52: iyi şişmişim demiii.3 kilo versem kafi bana size de kolay gelsin :51::51:

Menun guzel ama o ekmeğini kızartıp mı yedın taze tazemı?form cay wc duzenlı cıkmanı sağlıyor kılo vermen de faydası var ama ben sana yanı sıra doğadan 5 i biryerde ve doğadan 7 otlu cay tavsıye ederım ıkısınıde kullanıyorum menunum,yağ yakımında katkıda bulunuyorlar.:16:

ekmeği kızartma şansım yoktu cnm, zaten dün sabahtan kalma ekmekti bayatlamış kısmen:9:

yağ yakımına katkıda buluna herşey kabulümdür :52:

buarada dün gece yatağa uzandım, yan yatıp 150 sağ 150 sol bacağımı kaldırıp indirerek yan yağlarım üzerine çalıştım aklımsıra:31:

100 mekik çektim :31:

100 bisiklet hareketi yaptım :31:

ayağa kalkıp 50 sağa 50 sola eğilip durdum :31:

bişeler yapıorum ama hayırlısı bakalım :9:

slm kızlarr.bende evlendikten sonra kilo aldım gerci ben cok zayıftım miilletin dikketini cekiordu.asırı zayıflasmıssın ye bşraz gibi bende abartmısım galiba :d yaglandım gittim.sporda yapamıorum 50 den 58 e cıktım:52: iyi şişmişim demiii.3 kilo versem kafi bana size de kolay gelsin :51::51:

boyun kaç cnm ? yaş?

Tesekurler :16:

ekmeği kızartma şansım yoktu cnm, zaten dün sabahtan kalma ekmekti bayatlamış kısmen:9:

yağ yakımına katkıda buluna herşey kabulümdür :52:

buarada dün gece yatağa uzandım, yan yatıp 150 sağ 150 sol bacağımı kaldırıp indirerek yan yağlarım üzerine çalıştım aklımsıra:31:

100 mekik çektim :31:

100 bisiklet hareketi yaptım :31:

ayağa kalkıp 50 sağa 50 sola eğilip durdum :31:

bişeler yapıorum ama hayırlısı bakalım :9:

Gayet ıyı gıdıyosun bence,mekık bıraz dıkkatlı omak lazım sakatlananlar var ıp atlamanı tavsıye ederım,guzel kalorı gıdıyor.Spordan önce sekersız ağır ateste pişmiş şekersız turk kahvesı ıcmenı tavsıye ederım,içindeki kafeın sporda daha fazla yağ yakımını sağlıyacak aklında bulunsun,spordan sonra da ıceceğin lıhgt ya da yarım yağlı sut kaybedığın proteını gerı almanı sağlıyacak

Gayet ıyı gıdıyosun bence,mekık bıraz dıkkatlı omak lazım sakatlananlar var ıp atlamanı tavsıye ederım,guzel kalorı gıdıyor.Spordan önce sekersız ağır ateste pişmiş şekersız turk kahvesı ıcmenı tavsıye ederım,içindeki kafeın sporda daha fazla yağ yakımını sağlıyacak aklında bulunsun,spordan sonra da ıceceğin lıhgt ya da yarım yağlı sut kaybedığın proteını gerı almanı sağlıyacak

mekik çekmeye alışık vücudum cnm, arada takılırdım öle buraya gelinceye kadar.ama ip atlama fikri süperrrrr tşk ederimmmm:52:

sade türk kahvesi yani bildiğimiz, kaloriyi fazla yakmaya yardım edecekk, bayıldımmmmm:52:

bu tavsiyeler içinnnn çok tşk ederimmm:16:

1 fıncan yesıl cay(şekersız)
1 fıncan turk kahvesı(şekeriz)
1 lt su
cok az yulaf ezmesı ve yoğurt
2 kasık humus
bırazdan 50 dk tempolu yuruyusumu yapıp 30 dk alet calısıcam
arada 1 elma yanında yarım yağlı süt
aksamda kısır yapıp yıyecem
gelemessem dıye yazdım yapıcaklarımı

mekik çekmeye alışık vücudum cnm, arada takılırdım öle buraya gelinceye kadar.ama ip atlama fikri süperrrrr tşk ederimmmm:52:

sade türk kahvesi yani bildiğimiz, kaloriyi fazla yakmaya yardım edecekk, bayıldımmmmm:52:

bu tavsiyeler içinnnn çok tşk ederimmm:16:

Rica ederım,bende ıp atlıyorum dıkkatlıce asağıya ses gıtmesın dıye,sutu meyveyle ıc,meyveyı de sutle ıcmeye calıs,meyvenın ıcınde bıze ters olan şeker proteinle bırlesınce etkısız kalıyor,bu sekıl tuketmemız daha sağlıklıymıs yanı bir ısırık meyve bır yudum süt seklınde tuket bende dun öğrendım):16:

boş dükkan üstü tek daire bi evde oturuyorum bende, sabah akşam ip atlayabilirim :9:

ya bunları hiç bilmiyordum ben, gerçekten çok faydalı oldu öğrenmem. :72:

1 haslanmıs yumurta
kk beyaz peynır
4 zeytın
2 dılım lıght ekmek
yesıl cay 2 fıncan

kalkınca bende alıskanlık 1 bardak su ıcerım yazmayı unutuorm genelde

kalkar kalkmaz 3 buyuk bardak su(5 dk aralıkla)
1 domates
1 bıber
1 salatalık
bol maydonoz
1 kk kasar peynır(beyaz peynırım bıtmıstı)
bır cay kasığı ucuyla bal(bende gunumdeyım:25:)
2 dılım tam buğday ekmek
2 fıncan cay
2 sıyah zeyın

(yarın ıcın uzulmeye basladım cunku aksıne kılo almıs cıkacağımı bıle dusunuyorum malum gunum cunku şişim ya tam zamanında oldu off:52:)

kıyamam sana sendemı:( ay dun ıyıdıde bugun acayıp kıloluyum sankı eskı halıme dondum ya bı gobek var :(

menun cok guzel bısı olmaz bal ıyıdr

kahvaltı:
2 dilim ekmek
1 yumurta
3 zeytin
2 küçük salatalık
1/2 domates
1 çay bardağı çay

cok ıyı tebrıkler

kızlar günaydınlar herkese akşamları pek giremiyorum dün akşam evde yemek yokmuş annemler kahvaltılık birşeyler hazırladı sucuklu yumurta falan ben yemedim kendime 4 yemek kaşığı kadar makarna haşladım yağsız tuzsuz üzerine biraz domates rendeledim biraz da nane onu yedim arkasından da bir bardak şekersiz çay içtim..

bu sabah tartılacaktım ama işe geç kaldım o yüzden nasıl hazırlanıp çıktığımı bile bilmiyorum bende yarın sabah tartılır bildiririm kilomu bu sabah ki kahvaltım:

1 dilim kepek ekmek
1 kk kadar beyaz peynir
1 yumurta(tuzsuz biraz karabiberli)
1 bardak şekersiz çay

birazdan da yeşil çayımı içicem :)

tebrıkler cok ıyı

tünaydın herkese :7:
uyanır uyanmaz 1 bardak su içtim, kahvaltıyı hazırladım ve masaya oturmadan önce 1 bardak su daha içtim.

kahvaltıda ;

1 dilim beyaz ekmek
1 küp dilim kaşar peyniri 1 küp dilim beyaz peynir
1 domates
3 zeytin
sofradan kalkarken 1 çay kaşığı bal yedim.

şimdide çilek aromalı yeşil çayımı aldım içiorum.

ya ben antalyada marketten alışveriş yaptığımda çekiliş kartı vermişlerdi, çıka çıka form çayı çıkmıştı:9: hiç içmedim buraya getirdim en son, içsemmiki ? faydası varmı böle şeylerin ?

kasar peynır yeme eger lıght deılse sırf yag cunku gerı kalanı ıyı gayet guzel

kızlar bugun 10. gundeyız degılmı

dun esım baya fark ettın he 4 5 gunluk dıyet ve sporla dedı.. cok sewındım

cok ıyı tebrıkler

tebrıkler cok ıyı

kasar peynır yeme eger lıght deılse sırf yag cunku gerı kalanı ıyı gayet guzel

light değildi malesef :17:
kızlar bugun 10. gundeyız degılmı

dun esım baya fark ettın he 4 5 gunluk dıyet ve sporla dedı.. cok sewındım

ayy çok sevindim :49:

bende mayısta gidicem eşimin yanına inşallah zayıflamış olurum, hoş onagöre ben neyime diyet yapıorum anlamış değil benim gördüğüm simidi o göremedi bitürlü:19:

light değildi malesef :17:

ayy çok sevindim :49:

bende mayısta gidicem eşimin yanına inşallah zayıflamış olurum, hoş onagöre ben neyime diyet yapıorum anlamış değil benim gördüğüm simidi o göremedi bitürlü:19:

banada ole dıodu esım zaten ıyısın ne akla hızmet dıyet spor dıyodu
dun ama baya fark ettmıssın falan yaptı baktım hosuna gttı
gercı ustumde esoftman vardı ama nasıl anladysa:32:

ara:
2 kuru kaysı

1 lt su

öğlen:16:00

1 kase çorba
2-3 kaşık kabak yemeği
1 tabak yoğurtlu közlenmiş kırmızı biber salatası (yağsız mayonezsiz)
1 dilim ekmek

bugün öğle yemeğini geç yedik akşama 1 elma yesem yeter galiba:)

Son düzenleme:
Back