Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

canım benimde içim rahatladı.
ne yaparsan yap yine bağrına basarlar
bizde seni seviyorum demiyoruz diyemiyoruz alışkanlık tabi.
seni seviyorum anneciiimmmm

su anne konusunu kapasak
bende cok sewıom onu ama hıc bı zaman sewdgımı bellı etmedım
ay neyse offffffffff

bende yedım yemegımı
hıc doymadım kapuskam bı garıp olmus yapraklar koca koca
ben dogranmıo sanıodm elımle boldum
meger dogranıomus

kalkar kalkmaz 3 buyuk bardak su(5 dk aralıkla)
1 domates
1 bıber
1 salatalık
bol maydonoz
1 kk kasar peynır(beyaz peynırım bıtmıstı)
bır cay kasığı ucuyla bal(bende gunumdeyım)
2 dılım tam buğday ekmek
2 fıncan cay
2 sıyah zeyın

(yarın ıcın uzulmeye basladım cunku aksıne kılo almıs cıkacağımı bıle dusunuyorum malum gunum cunku şişim ya tam zamanında oldu off)

kahvaltı:
2 dilim ekmek
1 yumurta
3 zeytin
2 küçük salatalık
1/2 domates
1 çay bardağı çay

Son düzenleme:
kızlar günaydınlar herkese akşamları pek giremiyorum dün akşam evde yemek yokmuş annemler kahvaltılık birşeyler hazırladı sucuklu yumurta falan ben yemedim kendime 4 yemek kaşığı kadar makarna haşladım yağsız tuzsuz üzerine biraz domates rendeledim biraz da nane onu yedim arkasından da bir bardak şekersiz çay içtim..

bu sabah tartılacaktım ama işe geç kaldım o yüzden nasıl hazırlanıp çıktığımı bile bilmiyorum bende yarın sabah tartılır bildiririm kilomu bu sabah ki kahvaltım:

1 dilim kepek ekmek
1 kk kadar beyaz peynir
1 yumurta(tuzsuz biraz karabiberli)
1 bardak şekersiz çay

birazdan da yeşil çayımı içicem :)

günaydın kızlar kaç gundur giremedim ama kilo durumum iyi trambolini yarım saaata çıkardım gunde 500 yakıyorum artık
dukanada başladım iyi gidiyor

kızlar ben dün sabah tartıldım annemde geçen haftada cuma tartılmıştım.

64.3 gördüm önce sonra 64.5. 64.5i dikkate alırsak 800 gram zayıflamışım. fena değil eğer doğruysa.

sabah kahvaltım yarım simit,biraz peynir....

ara 1 türk kahvesi....

bigilerimi yazım tekrar

başalangıç kilo 70
hedef kilo 60
boy 1.66

tünaydın herkese
uyanır uyanmaz 1 bardak su içtim, kahvaltıyı hazırladım ve masaya oturmadan önce 1 bardak su daha içtim.

kahvaltıda ;

1 dilim beyaz ekmek
1 küp dilim kaşar peyniri 1 küp dilim beyaz peynir
1 domates
3 zeytin
sofradan kalkarken 1 çay kaşığı bal yedim.

şimdide çilek aromalı yeşil çayımı aldım içiorum.

ya ben antalyada marketten alışveriş yaptığımda çekiliş kartı vermişlerdi, çıka çıka form çayı çıkmıştı hiç içmedim buraya getirdim en son, içsemmiki ? faydası varmı böle şeylerin ?

Menun guzel ama o ekmeğini kızartıp mı yedın taze tazemı?form cay wc duzenlı cıkmanı sağlıyor kılo vermen de faydası var ama ben sana yanı sıra doğadan 5 i biryerde ve doğadan 7 otlu cay tavsıye ederım ıkısınıde kullanıyorum menunum,yağ yakımında katkıda bulunuyorlar.

senin listende güzel ben de seni tebrik ederim:)

ben hala listede yokum şimdi özele yazayım dedim ama mesaj barajını aşamamışım

senı de lısteye eklıyecez ama ben tabloda kolon yapamıyorum cgdozdgn arkadasım gelınce hemen eklıcem

kızlar ben dün sabah tartıldım annemde geçen haftada cuma tartılmıştım.

64.3 gördüm önce sonra 64.5. 64.5i dikkate alırsak 800 gram zayıflamışım. fena değil eğer doğruysa.

Pazar gunlerı tartı gunumuz cnm o zaman bıldırım yapıyoruz(dıgıtal tartılarda tartılalım)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…