• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

kocam bıraksa bnde bırakcamda nerdeeeeeeeeeeeeee

bırak canım hiç bir faydası yok sğlıklı değil :20:
nasıl kiloda azimli isen bırakabilirsin diye düşünüyorum hem ileride bebek falan düşünürsen içmeyecksin herhalde.
bence önce sen bırakmalısın ki eşinde bıraksın.

eşim sigaraya içmiyor eve gelir gelmez içenlerin kokusu üzerine siniyor diye hemen üzerini değiştirip öyle gelir bana sarılır kendisi bile rahatsız oluyor.
bırakmaya çalış canım :26::26::26:

bırak canım hiç bir faydası yok sğlıklı değil :20:
nasıl kiloda azimli isen bırakabilirsin diye düşünüyorum hem ileride bebek falan düşünürsen içmeyecksin herhalde.
bence önce sen bırakmalısın ki eşinde bıraksın.

eşim sigaraya içmiyor eve gelir gelmez içenlerin kokusu üzerine siniyor diye hemen üzerini değiştirip öyle gelir bana sarılır kendisi bile rahatsız oluyor.
bırakmaya çalış canım :26::26::26:

ınsallah
bırakcaz ıste su dert tasa bıtmedı
ay annmle kavga ettım telde cok sınırlıyım

canım
bıraz sorunlu bı donmden gecıorz maddı olarak
o yuzdeen derdınden ıcıo
bısı demıorm o yuzden
bıraz rahatlasak

Umuyorum en yakın zamanda atlatırsınız cnm ama benım felsefem ;her turlu sorun olabılıyor hayatta sıgara bahane değil olmamalı bızım kurtarıcımız değil

canım
bıraz sorunlu bı donmden gecıorz maddı olarak
o yuzdeen derdınden ıcıo
bısı demıorm o yuzden
bıraz rahatlasak

yanlış anlama ben bu olaya kızıyorum.
maddi sıkkıntılarımız var sigara içiyoruz ohhh ne güzel:20:
sigarayı bıraksanız belkide ona vereceğiniz parayı başka birşeye verirsiniz.

benim görümcem var kısaylamıyorum ama örnek vermek istiyorum.
ev aldılar.ev borçları var ama her defasında borçlarımız va diye dert yanıyor herkese.
arabalarıda var.adam tek maaşla evi geçindiriyor.
iş aramıyo falan .birşey olduğunda herşeyi tutumlu olmaya bağlıyo.
kurutma makinesini çalıştırmıyo neymiş tasarruf yapıyormuş.
ben sürekli açıyorum.
o onu hesaplıyo dışarda yemek yemeyi severim en azından 1 bardak çay içerim diyo.
hiçbirşeydende eksik kalmıyo.birde borcumuz var diyo.
sigaraya verilen para sanki mecburi ona hiç acımıyo eşim hep kızıyo ona sigarayı bıraksın diye.

yanlış anlama ben bu olaya kızıyorum.
maddi sıkkıntılarımız var sigara içiyoruz ohhh ne güzel:20:
sigarayı bıraksanız belkide ona vereceğiniz parayı başka birşeye verirsiniz.

benim görümcem var kısaylamıyorum ama örnek vermek istiyorum.
ev aldılar.ev borçları var ama her defasında borçlarımız va diye dert yanıyor herkese.
arabalarıda var.adam tek maaşla evi geçindiriyor.
iş aramıyo falan .birşey olduğunda herşeyi tutumlu olmaya bağlıyo.
kurutma makinesini çalıştırmıyo neymiş tasarruf yapıyormuş.
ben sürekli açıyorum.
o onu hesaplıyo dışarda yemek yemeyi severim en azından 1 bardak çay içerim diyo.
hiçbirşeydende eksik kalmıyo.birde borcumuz var diyo.
sigaraya verilen para sanki mecburi ona hiç acımıyo eşim hep kızıyo ona sigarayı bıraksın diye.

bebegım 3 5 tl ye muhtac degılız ew arcamaları hersey normal
ama yuklu bı odeme yapmamız lazım
karısık bıgun konusuruz belkı
esımın kendı ısı
ıyıde olabılıo kotude

esımın kendı ısı
ıyıde olabılıo kotude

Oluyor herkesın sorunları oluyor maddı manevı sağlık önemlı canım hersey duzelır:16:bu tarz konuların tum nete acık yerde konusulması taraftarı değilim netıcesınde özel bir durum konusmak ıstedığin bir gun konusmak ıstedığın kısıyle özel msj kısmıyla belkı paylasırsın,canını sıkma lutfen:16:

canım sakin ol
o senin annen sonradan üzüleceğin şeyler söyleme.

ya telım kapalıydı aramıslar bulamamıslar bugun
normalde hergun ararım 2 gun aramadım annm bıraz moralsızdı zorla konusuyo gbydı dedım canı ısteyınce o arasın bugunde telım kkapalı olunca delırmısler meraktan asayı aramıslar cocuk gbı resepsıyon var bınada benı ordan arıolar babanız sıze ulasamamıs merak etmıs dıo
sınırlendım acıkcası cocukmuyıum ben dıe
velveleye gerek yok
bıde sıgara olayını bılmıolar anıden gelırler dıe korktum
sonra az once aradım anne dedım cocukmuyum ben rezıl edıosunuz nolucak
1 gun ulasamayınca( buna benzer cok konu oldu)

tamam ozurdılerım falan yapıo trıp atıo
ya dedım ole demene gerek yok ama cocuk degılım ben
ozurdılerım bıda aramam dedı tamam anne dedım kapadım telı of layıp okadar ama sınırlendım zaten bugun cok sınırlıyım
ole ıste
ıstıokı hergun arıyım
kacta yattıgımıza bıle karsmak ıstıo bende sewmıorm ısıme karısılmasını

esımın kendı ısı
ıyıde olabılıo kotude

benimki sadece bir örnekti.
konu sigara olunca tutamıyorum kendimi.kendine değer ver diyebilirim ben sadece.

Oluyor herkesın sorunları oluyor maddı manevı sağlık önemlı canım hersey duzelır:16:bu tarz konuların tum nete acık yerde konusulması taraftarı değilim netıcesınde özel bir durum konusmak ıstedığin bir gun konusmak ıstedığın kısıyle özel msj kısmıyla belkı paylasırsın,canını sıkma lutfen:16:

ewet o yuzden yazıyım dedım burda 1 sayfa
ama gercekten farklı hanı tasarrufa ıhtıyac yok
ama delık buyuk ıslerının duzelse 2 ayda kapıcamız buyuk bı para

benimki sadece bir örnekti.
konu sigara olunca tutamıyorum kendimi.kendine değer ver diyebilirim ben sadece.

canımsın cok saol senı cok ıyı anlıorm senn verdgın orneklerı bnde bılıorm haklısın sonuna kadar
ama esıme okadar yalvardım bıraktık hatta
sonra 1 1 derken basladı karsma nolur cok sıkıntım var dedı tamam dedım kavga ettım hatta
sonra bnde basladım o ıcıo kokuyo hem dedımkı belkı ben ıcersem bana acır bırakır
o ıcmesın barı der dıye dusundum bakalım soz werdı bırakıcam hazr hıssettıgımde dedı

normalde hergun ararım 2 gun aramadım annm bıraz moralsızdı zorla konusuyo gbydı dedım canı ısteyınce o arasın bugunde telım kkapalı olunca delırmısler meraktan asayı aramıslar cocuk gbı resepsıyon var bınada benı ordan arıolar babanız sıze ulasamamıs merak etmıs dıo
velveleye gerek yok

ozurdılerım bıda aramam dedı tamam anne dedım kapadım telı of layıp okadar ama sınırlendım zaten bugun cok sınırlıyım
ole ıste
ıstıokı hergun arıyım

Canım bak yıne dıyım yasımız aynı ben annemden uzak yerdeyım kımsem yok esım dısında annemle sabah ara öğlen:1: öğünlerımız kadar ararımmm o benım bıtanemmm,ben aramasam o arar gercı sız aynı sehırdesınız ama annem 6,5 ay öncesıne yanı evlenmedn önce bana ulasamadığında delırır ve kavga ederdık,sımdı o acmadığında ben kızıyorum panık bısey mı oldu dıye merakk,bız hıc bı zaman annemızın buyuk evladı olmucaz hep kucuk kızlarıyız ve hep bızı merak edıcekler saygı duy lutfen,ileride bızım de evladımız olursa cok daha ıyı anlıcaz onların yaptıklarını,belkı senın annen daha cok karısıyor ama benımkıde az değil alıstım cok da sınırlenmıyorum onu anlamaya calısyorum empatı kur :40:

sabah:
1 yumurta
salatalık, domates
4 zeytin
1 çay bardağı süt

ara:

1 dilim ekmek
1/4 kk peynir
1 su bardağı çay

öğle:
küçük boy yarım pizza:(
1 su bardağı ayran

ara öğün:

1 muz

akşam:

3 kaşık kabak yemeği
yarım kase yoğurt
salata

Canım bak yıne dıyım yasımız aynı ben annemden uzak yerdeyım kımsem yok esım dısında annemle sabah ara öğlen:1: öğünlerımız kadar ararımmm o benım bıtanemmm,ben aramasam o arar gercı sız aynı sehırdesınız ama annem 6,5 ay öncesıne yanı evlenmedn önce bana ulasamadığında delırır ve kavga ederdık,sımdı o acmadığında ben kızıyorum panık bısey mı oldu dıye merakk,bız hıc bı zaman annemızın buyuk evladı olmucaz hep kucuk kızlarıyız ve hep bızı merak edıcekler saygı duy lutfen,ileride bızım de evladımız olursa cok daha ıyı anlıcaz onların yaptıklarını,belkı senın annen daha cok karısıyor ama benımkıde az değil alıstım cok da sınırlenmıyorum onu anlamaya calısyorum empatı kur :40:

heylerım tepemde ıste
bı ara gder elını operım ama bu ara hey heyler tam tepede :52:

sabah:
1 yumurta
salatalık, domates
4 zeytin
1 çay bardağı süt

ara:

1 dilim ekmek
1/4 kk peynir
1 su bardağı çay

öğle:
küçük boy yarım pizza:(
1 su bardağı ayran

ara öğün:

1 muz

akşam:

3 kaşık kabak yemeği
yarım kase yoğurt
salata

pizzamıı cok kalorı var onda 1 dılım bıle en az 300 kalorı

velveleye gerek yok

ole ıste
ıstıokı hergun arıyım

efeeylül
bunada cevap yazaym canım sonra devam edelim.

o an sinirli olabilirsin belki ama biraz fevri davranmışsın belliki annen sana düşkün.
evde yalnız oturuyorsun kadının aklına neler gelmiştir.
herşeyi sormasını engelleyebilirsin güzelce anlatarak annende senin özeline girmez.

annem babam yaşıyor Allaha şükürler olsun onlar benden çok uzakta.
insan sevdiklerinin kıymetini kaybedince anlıyor.
bana kızma paylaştın diye söylüyorum sakinleşince anneni ara gönlünü al.

Back