Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

sabah kahvaltım yarım simit,biraz peynir....

ara 1 türk kahvesi....

Gayet ıyı bıraz peynır ne kadar bıraz bılemıyorum cnm,ayrıca tam yağlı peynır bırazı baya kalorı yapar lıght peynır yıyelım,turk kahven umarım sekersızdır

slm kızlarr.bende evlendikten sonra kilo aldım gerci ben cok zayıftım miilletin dikketini cekiordu.asırı zayıflasmıssın ye bşraz gibi bende abartmısım galiba :d yaglandım gittim.sporda yapamıorum 50 den 58 e cıktım iyi şişmişim demiii.3 kilo versem kafi bana size de kolay gelsin

ekmeği kızartma şansım yoktu cnm, zaten dün sabahtan kalma ekmekti bayatlamış kısmen

yağ yakımına katkıda buluna herşey kabulümdür

buarada dün gece yatağa uzandım, yan yatıp 150 sağ 150 sol bacağımı kaldırıp indirerek yan yağlarım üzerine çalıştım aklımsıra

100 mekik çektim

100 bisiklet hareketi yaptım

ayağa kalkıp 50 sağa 50 sola eğilip durdum

bişeler yapıorum ama hayırlısı bakalım

boyun kaç cnm ? yaş?

Tesekurler

Gayet ıyı gıdıyosun bence,mekık bıraz dıkkatlı omak lazım sakatlananlar var ıp atlamanı tavsıye ederım,guzel kalorı gıdıyor.Spordan önce sekersız ağır ateste pişmiş şekersız turk kahvesı ıcmenı tavsıye ederım,içindeki kafeın sporda daha fazla yağ yakımını sağlıyacak aklında bulunsun,spordan sonra da ıceceğin lıhgt ya da yarım yağlı sut kaybedığın proteını gerı almanı sağlıyacak

mekik çekmeye alışık vücudum cnm, arada takılırdım öle buraya gelinceye kadar.ama ip atlama fikri süperrrrr tşk ederimmmm

sade türk kahvesi yani bildiğimiz, kaloriyi fazla yakmaya yardım edecekk, bayıldımmmmm

bu tavsiyeler içinnnn çok tşk ederimmm

1 fıncan yesıl cay(şekersız)
1 fıncan turk kahvesı(şekeriz)
1 lt su
cok az yulaf ezmesı ve yoğurt
2 kasık humus
bırazdan 50 dk tempolu yuruyusumu yapıp 30 dk alet calısıcam
arada 1 elma yanında yarım yağlı süt
aksamda kısır yapıp yıyecem
gelemessem dıye yazdım yapıcaklarımı

Rica ederım,bende ıp atlıyorum dıkkatlıce asağıya ses gıtmesın dıye,sutu meyveyle ıc,meyveyı de sutle ıcmeye calıs,meyvenın ıcınde bıze ters olan şeker proteinle bırlesınce etkısız kalıyor,bu sekıl tuketmemız daha sağlıklıymıs yanı bir ısırık meyve bır yudum süt seklınde tuket bende dun öğrendım)

boş dükkan üstü tek daire bi evde oturuyorum bende, sabah akşam ip atlayabilirim

ya bunları hiç bilmiyordum ben, gerçekten çok faydalı oldu öğrenmem.

1 haslanmıs yumurta
kk beyaz peynır
4 zeytın
2 dılım lıght ekmek
yesıl cay 2 fıncan

kalkınca bende alıskanlık 1 bardak su ıcerım yazmayı unutuorm genelde

kıyamam sana sendemı ay dun ıyıdıde bugun acayıp kıloluyum sankı eskı halıme dondum ya bı gobek var

menun cok guzel bısı olmaz bal ıyıdr

kahvaltı:
2 dilim ekmek
1 yumurta
3 zeytin
2 küçük salatalık
1/2 domates
1 çay bardağı çay

cok ıyı tebrıkler

tebrıkler cok ıyı

kasar peynır yeme eger lıght deılse sırf yag cunku gerı kalanı ıyı gayet guzel

kızlar bugun 10. gundeyız degılmı

dun esım baya fark ettın he 4 5 gunluk dıyet ve sporla dedı.. cok sewındım

cok ıyı tebrıkler

tebrıkler cok ıyı

kasar peynır yeme eger lıght deılse sırf yag cunku gerı kalanı ıyı gayet guzel

light değildi malesef
kızlar bugun 10. gundeyız degılmı

dun esım baya fark ettın he 4 5 gunluk dıyet ve sporla dedı.. cok sewındım

ayy çok sevindim

bende mayısta gidicem eşimin yanına inşallah zayıflamış olurum, hoş onagöre ben neyime diyet yapıorum anlamış değil benim gördüğüm simidi o göremedi bitürlü

banada ole dıodu esım zaten ıyısın ne akla hızmet dıyet spor dıyodu
dun ama baya fark ettmıssın falan yaptı baktım hosuna gttı
gercı ustumde esoftman vardı ama nasıl anladysa

ara:
2 kuru kaysı

1 lt su

öğlen00

1 kase çorba
2-3 kaşık kabak yemeği
1 tabak yoğurtlu közlenmiş kırmızı biber salatası (yağsız mayonezsiz)
1 dilim ekmek

bugün öğle yemeğini geç yedik akşama 1 elma yesem yeter galiba:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…