Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

heylerım tepemde ıste
bı ara gder elını operım ama bu ara hey heyler tam tepede

Bunun nedenı hem acsın bıraz hemde egl cok normal.Annelerımız bır tane laf yok,ana gibi yar olmaz kımse bızı onlar kadar ıyılığımızı dusunmezz.Annnemı özledım yaaaa sanslısın aynı yerdesın değerını bıl olurmu

asla kızmıorm ıstedgınızı dıyın ben hıc ıyı bı ewlat degılım farkındayım
arıcaktım sımdı ne dıcem bılmedım kapadım telı

ewet cok haklısın onun kadar dusunene baska kımse yok 50 tane koca gelse ole olamaz
ama yaptım bı terbıyeszık

hosgeldın destına gayet ıyısın pızza yerıne kendın baska bısey yapsan cunku bebek dusunuyosun dısardan alınan pızzalar tuketmemenı de dr un söylemıs olmalı ne kadar doğal gıdalar tuketırsen bu senın ıcın ve doğacak bebek ıcın fayda sağlar.yas boy kılo hedef unutma senı tabloya eklıcem

ewet cok haklısın onun kadar dusunene baska kımse yok 50 tane koca gelse ole olamaz
ama yaptım bı terbıyeszık

Telefonu ac senı sevıyorum anne benı dusunduğunu bılıyorum sadece sınırlerım bozuktu de regl ve acım de kucuk bır af dıle yanı:)INsan kaybedınce daha bır anlarr allah onları basımızdan hıc eksık etmesın

Normalde anneme hıc senı sevıyorum demedım ama onlarında eslerımız gıbı duymaya ıhtıyacları olduklarını dusunuyorum,bu lafı onlardan eksık etmıyelım,ondan ayrı kalınca telefonda söyledım o hep söylerdı ben ılk kez söyledım emınım kı cok mutlu olmustur

sağol canım
yeni sahra optimumda ilk seans (11:00) sinema fiyatları kişi başı 6 lira haberiniz olsun

Ben Ankarada olduğum ıcın bende ank optımum gıdıyorum genelde zaten buarada sınema ucetı dusukmus burada:8 tl 11 e de var kısı bası:)

Ben kacar kızlar bugunluk bu kadar,esıme sofra hazırlıyacam ve bır fıncan yesıl cay yapıcam kendımeecok cokk ıyı aksamlar sızın olsun kızlar,kendımızı sakınlestırelım guzel seyler dusunelım hayal kuralımm ve kımseyı uzmemeye calısalım aynı sey benım ıcınde:44:

cuma günleri dışarda yemek zorundayım:) arkadaşlara uydum bugün.

boy:162

kilo:70,4

hadef: 55

tamam canım ben yarın erken yazamam akşam üstü bütün menümü yazarım.
güzel düşünelim güzel olalım
bende yeşil çay yapıcam
görüşürüz

aradım dıl doktum baya kızdım .... yıyım yaptım resmen ama tamam normale dondu
senı sewıorm dıyemıorm ben ama annem benewlendıkten sonra 1 2 kez dedı cok deısık geldı annmde demzdı bana

neyse bu konuda kapandı

ıyı aksamlar .....
ben burda vucut olarak kuculup kafa olarakta buyucem sanırım sayenızde

canım benimde içim rahatladı.
ne yaparsan yap yine bağrına basarlar
bizde seni seviyorum demiyoruz diyemiyoruz alışkanlık tabi.
seni seviyorum anneciiimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…