heylerım tepemde ıste
bı ara gder elını operım ama bu ara hey heyler tam tepede
asla kızmıorm ıstedgınızı dıyın ben hıc ıyı bı ewlat degılım farkındayımefeeylül
bunada cevap yazaym canım sonra devam edelim.
o an sinirli olabilirsin belki ama biraz fevri davranmışsın belliki annen sana düşkün.
evde yalnız oturuyorsun kadının aklına neler gelmiştir.
herşeyi sormasını engelleyebilirsin güzelce anlatarak annende senin özeline girmez.
annem babam yaşıyor Allaha şükürler olsun onlar benden çok uzakta.
insan sevdiklerinin kıymetini kaybedince anlıyor.
bana kızma paylaştın diye söylüyorum sakinleşince anneni ara gönlünü al.
Bunun nedenı hem acsın bıraz hemde egl cok normal.Annelerımız bır tane laf yok,ana gibi yar olmaz kımse bızı onlar kadar ıyılığımızı dusunmezz.Annnemı özledım yaaaa sanslısın aynı yerdesın değerını bıl olurmu
sabah:
1 yumurta
salatalık, domates
4 zeytin
1 çay bardağı süt
ara:
1 dilim ekmek
1/4 kk peynir
1 su bardağı çay
öğle:
küçük boy yarım pizza
1 su bardağı ayran
ara öğün:
1 muz
akşam:
3 kaşık kabak yemeği
yarım kase yoğurt
salata
ewet cok haklısın onun kadar dusunene baska kımse yok 50 tane koca gelse ole olamaz
ama yaptım bı terbıyeszık
Telefonu ac senı sevıyorum anne benı dusunduğunu bılıyorum sadece sınırlerım bozuktu de regl ve acım de kucuk bır af dıle yanı:)INsan kaybedınce daha bır anlarr allah onları basımızdan hıc eksık etmesın
dur arıyım kesın trıp yapcak ama olsun
kızlar yarın kocişimi sinemaya götürüyorum titanlarım öfkesi sizde gelin
İyi eğlenceler cnm esınle sana
sağol canım
yeni sahra optimumda ilk seans (11:00) sinema fiyatları kişi başı 6 lira haberiniz olsun
hosgeldın destına gayet ıyısın pızza yerıne kendın baska bısey yapsan cunku bebek dusunuyosun dısardan alınan pızzalar tuketmemenı de dr un söylemıs olmalı ne kadar doğal gıdalar tuketırsen bu senın ıcın ve doğacak bebek ıcın fayda sağlar.yas boy kılo hedef unutma senı tabloya eklıcem
Ben kacar kızlar bugunluk bu kadar,esıme sofra hazırlıyacam ve bır fıncan yesıl cay yapıcam kendımeecok cokk ıyı aksamlar sızın olsun kızlar,kendımızı sakınlestırelım guzel seyler dusunelım hayal kuralımm ve kımseyı uzmemeye calısalım aynı sey benım ıcınde:44:
cuma günleri dışarda yemek zorundayım:) arkadaşlara uydum bugün.
boy:162
kilo:70,4
hadef: 55
tamam canım ben yarın erken yazamam akşam üstü bütün menümü yazarım.
güzel düşünelim güzel olalım
bende yeşil çay yapıcam
görüşürüz
ıyı aksamlar .....Ben kacar kızlar bugunluk bu kadar,esıme sofra hazırlıyacam ve bır fıncan yesıl cay yapıcam kendımeecok cokk ıyı aksamlar sızın olsun kızlar,kendımızı sakınlestırelım guzel seyler dusunelım hayal kuralımm ve kımseyı uzmemeye calısalım aynı sey benım ıcınde:44:
aradım dıl doktum baya kızdım .... yıyım yaptım resmen ama tamam normale dondu
senı sewıorm dıyemıorm ben ama annem benewlendıkten sonra 1 2 kez dedı cok deısık geldı annmde demzdı bana
neyse bu konuda kapandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?