Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

bnde temzletmedım fondten vardı vucut makyajından dolayı ama yaptrcam bı ara ve ona ozel sandık alıcam cok ozel bı hatıra ya bnce satma

Bu arada spor yapmadan önce kendınıze bir fincan şekersız turk kahvesı yapıp ıcın yağ yakımını kolaylastırıyomus.Ağır ateste makınede yapmayın cok az ateste pişirin kahveyı cunku yuksek ateste kahvenın ıcın kafeın azalıyormus,kafeın yağ yakımını kolaylastırıyomus aklınızda bulunsun

ıyı hatrlattım yapım
trk kavem yok ama nescafe yapım kucuk bı fıncan

araştır canm yıllardır saklayanlar var onlar nasıl saklıyor.
kuru temizleme yaptır istersen ter kokusu falan bile bakteri üremesini sağlar o zman çürür gibime geliyor.:26:

önerini alkımda bulduracağım ben pek kahve içmiyorum kırkyılda bir görümceler gelirse isterlese o zaman yapıyorum.

araştır canm yıllardır saklayanlar var onlar nasıl saklıyor.
kuru temizleme yaptır istersen ter kokusu falan bile bakteri üremesini sağlar o zman çürür gibime geliyor.:26:

Canım belkı bır ara yaptırırım kuru temızleme 17 eylul de evlendım ankara baya serındı yanı usudum bıle desemvucut makyajıda yaptırmadım ıcın gerek duymadım sadece kollara pudra gıbı bısey surmuslerdı.varla yok arası.

spor yaptıkdan sonra ıcılen sut de ıyımıs öyle duydum bunları yapıcam.5 gun 5 kilo denemek ıstıyorum ama cesaret ısı sonucta sureklı yapılmaz suankı gıdısat daha ıyı arada belkı yapılabılır dıye dusundum.nehırası cnm sen lahana suyunu ıcıyomusun aldın ama yapmıyosun yağ yakımında cok faydalı ustelık baska faydalarıda var google yaz lahana suyu dıye

ya bnde spordan sonra cok acıkıorm 2 saat yenmemesı lazıımıs ben 1 saat sonra yıorm valla bısıler eger sut ıyıse bı bardak ıcıwwerırım
yag yapmaz umarım

slm kızlar

sabah 2 dilim light ekmekli tost

ara 1 türk kahvesi

öğlen 1 kase tarhana çorbası....

geçmişe bakam bi...

yapmadım seninde gözünden hiç birşey kaçmıyo :18:
sen yazmıştın ama unuttum nasıl yapılır bi araştırayım hemen yapayım kızmaa

ya bnde spordan sonra cok acıkıorm 2 saat yenmemesı lazıımıs ben 1 saat sonra yıorm valla bısıler eger sut ıyıse bı bardak ıcıwwerırım
yag yapmaz umarım

onu ben sölemiştim canım arkadaşım spor hocası o dedi spordan sonra süt iç yağları eritmeye yardımcı oluyomuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…