• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

toplu alıntı yapmaya çalıştım oldumu deneyeceğim.

Günaydın cnm,mevsım dönuslerınde adet duzensızlıklerı cok oluyor bırde spor yapanlarda oluyor.Gayet ıyı menun aksam kı o tatlı dısında ama neyse kacamak kacamakların öğlen olsa daha ıyı:16:[/QUOTE]

canım sabah çok kötü kıvrandım sıcak su torbası koydum sonra uyumuşum şimdi daha iyiyim.bir defa daha öyle olmuştu ben o ay çok spor yapmıştım bu ay hiç düzensiz birşey yapmadım bu kadar sancıda olduğunu hatırlamıyorum neyse yaa anlatırken bile sıkıldım :34:
tatlı yedikten sonra yada insanın canı birşey isteyip yediğinde mutlu olur yaa bende olmadı vallahi böyle olmasınada sevindim :34:

şöbiyet heeee kızım reglıyım yazma buralara cıkdrcam camdan atlıcam o dereceyı m suan

dıger kalan yedıklerın super
benmde aralarda 1 zeytın 1 mınık peynır
1 fındık azıma atmıslıgım coktur
nıe bılmıorm canm ıstıo

heralde bısı yapmaz[/QUOTE]

canım sen yakında oturuyordun atla gel salı gününden beri evde var ben daha dün niyeti bozmuştum:52:

toplu alıntı yapmaya çalıştım oldumu deneyeceğim.

Günaydın cnm,mevsım dönuslerınde adet duzensızlıklerı cok oluyor bırde spor yapanlarda oluyor.Gayet ıyı menun aksam kı o tatlı dısında ama neyse kacamak kacamakların öğlen olsa daha ıyı:16:

canım sabah çok kötü kıvrandım sıcak su torbası koydum sonra uyumuşum şimdi daha iyiyim.bir defa daha öyle olmuştu ben o ay çok spor yapmıştım bu ay hiç düzensiz birşey yapmadım bu kadar sancıda olduğunu hatırlamıyorum neyse yaa anlatırken bile sıkıldım :34:
tatlı yedikten sonra yada insanın canı birşey isteyip yediğinde mutlu olur yaa bende olmadı vallahi böyle olmasınada sevindim :34:

şöbiyet heeee kızım reglıyım yazma buralara cıkdrcam camdan atlıcam o dereceyı m suan

dıger kalan yedıklerın super
benmde aralarda 1 zeytın 1 mınık peynır
1 fındık azıma atmıslıgım coktur
nıe bılmıorm canm ıstıo

heralde bısı yapmaz[/QUOTE]

canım sen yakında oturuyordun atla gel salı gününden beri evde var ben daha dün niyeti bozmuştum:52:[/QUOTE]

ı ıh alıntı yapapamıssn :52::52::52: eehe anlamadım sonuncu yazdgın banamı bıde banaydsa ne demk ıstedın hıcc anlamadım seker yememeklten beyın calısmıo

hıc pıde seklınde lahmacun yemedım:16:ama ankarada kocaman buyuk ıkı tane oluyor bır porsıyonda cook cok doyurucu.mersındekıler mınık tabak buyuklunde oluyor da ondan dedım. bebısı o gun emmıs sut gelmeyınce ağlamıs ya kıyamam yesın 3 tane:D:34:

canım çekti,burda yediğimiz bi yer var eşimle oda çok sık değildir yılda 2-3 kez falandır herhalde.güzel yapmıyorlar yöresel lezzetlere bayılırım bi yere otobüsle falan giderken mutlaka oranın yemeklerinin tadına bakarım :16:
tatil moduna girdim birden nerden nereye gittim ben :52::52:

ı ıh alıntı yapapamıssn :52::52::52: eehe anlamadım sonuncu yazdgın banamı bıde banaydsa ne demk ıstedın hıcc anlamadım seker yememeklten beyın calısmıo[/QUOTE]

evet olmamış:50:
yakın oturuyorsun diye aklımda kalmış,sen mi esenşehirde otuyordun yanlışmı hatırladım :44:

canım çekti,burda yediğimiz bi yer var eşimle oda çok sık değildir yılda 2-3 kez falandır herhalde.güzel yapmıyorlar yöresel lezzetlere bayılırım bi yere otobüsle falan giderken mutlaka oranın yemeklerinin tadına bakarım :16:

Bende yöresel lezzet severım,bıaz da gurme yım ben yaaa bız lahmacundan nıye bahsettık aaaaaaa:16:

bı tepsı dusunun ıcınde lahmacun lar kebabplar ayran bıde KÜNEFE
yemın ederım kılo werım ılk ısım kunefe yemek
suan fotolarına bakıorm kalbım carpıo:56:

neyse yaz gelıo sabır sabır sabır

Eğer ıstedım kılo vermessem en azında 3-4 kılo vermek ıcın 5 gun 5 kılo uygulucam ben sonra sağlıklı beslenmeye devam:52:

ı ıh alıntı yapapamıssn :52::52::52: eehe anlamadım sonuncu yazdgın banamı bıde banaydsa ne demk ıstedın hıcc anlamadım seker yememeklten beyın calısmıo

yakın oturuyorsun diye aklımda kalmış,sen mi esenşehirde otuyordun yanlışmı hatırladım :44:[/QUOTE]

he ben sana hatta tam olarak solesem dırek haaaaaa orasımı dersın kesın ama burdan yazmam esnsehır de cok belırgın bı yerdeyım:52:

Bende yöresel lezzet severım,bıaz da gurme yım ben yaaa bız lahmacundan nıye bahsettık aaaaaaa:16:

o zaman konuyu azıcık değiştireyim.ben annemin bahçesinde yazın taze sebzeler oluyor az yapıyo kadıncağız o domateslerin kokusu sebzelerin tadı bir başka oluyor hepsi organik.bu arada kurutulmuş domatesi çok severim:16:

bı tepsı dusunun ıcınde lahmacun lar kebabplar ayran bıde KÜNEFE
yemın ederım kılo werım ılk ısım kunefe yemek
suan fotolarına bakıorm kalbım carpıo:56:

neyse yaz gelıo sabır sabır sabır

böyle anlatınca hiç canım çekmedi seninde çekmesin:20:
düşünsene ağzın kokacak falan ne gerek var yeşil taze salatalar ohhh miss gibi :16:
ayıp oluyo vallahi bianda ayağınız kaydırmışım gibi hissettim önce tatlı sonra lahmacun :52::52:
kapatalım konuyu en iyisi:34:

yakın oturuyorsun diye aklımda kalmış,sen mi esenşehirde otuyordun yanlışmı hatırladım :44:

he ben sana hatta tam olarak solesem dırek haaaaaa orasımı dersın kesın ama burdan yazmam esnsehır de cok belırgın bı yerdeyım:52:[/QUOTE]

doğru hatırlamışım demekki :34:

o ne nasıl bısı anlatsana bende yaparım

5 gunde 5 kilo verıyosun(en az 3 kilo)
ılk gun patates gunu sabahtan aksama kadar yıyosun tuz seker yasak,sınırsız ama cok da abartmamak lazım nısasta
ıkıncı gun sebze gunu herhangı sebze salata sabah yapıyosun aksama kadar sabah ne yedıysen aynısını yıyosun
3. gun et gunu tavuk dardanel ton ne ıstersen sabah aksam yıyosun
4. gun meyve(muz harıc)
5. gun yoğurt,yumurta yada lıght sut yıyosun kk gördum dıyet formlarında

Son düzenleme:
5 gunde 5 kilo verıyosun(en az 3 kilo)
ılk gun patates gunu sabahtan aksama kadar yıyosun tuz seker yasak,sınırsız ama cok da abartmamak lazım nısasta
ıkıncı gun sebze gunu herhangı sebze salata sabah yapıyosun aksama kadar sabah ne yedıysen aynısını yıyosun
3. gun et gunu tavuk dardanel ton ne ıstersen sabah aksam yıyosun
4. gun yoğurt yada sut
5. gun yumurta yıyosun kk gördum dıyet formlarında

canım bana sanki daha çok kilo aldırırmış gibi geldi:44:

Back