Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

işe yararmıkı baya bol bol yıosn yanı

Canım baya arastırdım bı cok kısı vermıs hatta almamıs bıle bol bol yıyosun ama tuz seker ekmek yok 5 gun,sabah salata öğlen aksam salata spor yapıp yesılcay bol su,en son akapella gunluğunde arkadas yapıyor ıkı gunde nerdese 1 kilodan fazla vermıs,bence mantıklı dıyet dısı gıbı geldı bır hafta boyunca etını sutunu yumurtanı sebzenı saltanı yıyosun tuz seker ekmek cıkarınca demek ıse yarıyor denemek lazım

dün evde ekmek kalmamıştı eşimde geç saatte geldi ona kalorisi düşük ekmek al dedim oda gitmiş kızarmış ekmek almış öğünlerimde 1'er dilim yemeyi düşüyorum.
benim için fazla olurmu?

yok canm kızarmıs ekmegın kalorısı dahada duser bıraz netten arastr

Ben gelınlığımı satmayı dusunuyorum acaba burda satabılırmıyım kı denesemmı

yok canm kızarmıs ekmegın kalorısı dahada duser bıraz netten arastr

evet canım öyleymiş aşağıdaki bilgiyi gördüm

TAHILLAR
Ürün Adı: Miktarı (Gram): Kalori:
1 dilim beyaz ekmek 28 gr 90
1 dilim kepekli ekmek 28 gr 60
1 dilim kızarmış ekmek 15 gr 35

Bende satmıcaktım ama bu seferde dıyolar bı gunluk kullanıyım flan rıca edıyorlar:)bıde annem curucek dıyor cururmu ya gelınlık:44:

benimki kiralıktı.
saklama kosunda bi araştır istersen neden çürüsünki.kuru temizleme falan yaptırmışsındır onlar nasıl saklanacağı konusunda birşey söylemediler mi?

benimki kiralıktı.
saklama kosunda bi araştır istersen neden çürüsünki.kuru temizleme falan yaptırmışsındır onlar nasıl saklanacağı konusunda birşey söylemediler mi?

Kuru temızleme yaptırmadım kı cunku baya bır temızdı cok cok az gıydım ıcın gerek duymadım kendı bez kılıfında duruyor asılı öyle yatağın altındakı bazaya serdım kırısmasın dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…