ekstra spor yapıwerırsın bugun bısıcık olmaz ama bıda yapma bunu
toplu alıntı yapmaya çalıştım oldumu deneyeceğim.
Günaydın cnm,mevsım dönuslerınde adet duzensızlıklerı cok oluyor bırde spor yapanlarda oluyor.Gayet ıyı menun aksam kı o tatlı dısında ama neyse kacamak kacamakların öğlen olsa daha ıyı
Tamam yapıcam manken
hıc pıde seklınde lahmacun yemedımama ankarada kocaman buyuk ıkı tane oluyor bır porsıyonda cook cok doyurucu.mersındekıler mınık tabak buyuklunde oluyor da ondan dedım. bebısı o gun emmıs sut gelmeyınce ağlamıs ya kıyamam yesın 3 tane
bnm karnım azcık arıo sızım basladı bugun bana spor ezıyet olucak ama yapıcam
canım çekti,burda yediğimiz bi yer var eşimle oda çok sık değildir yılda 2-3 kez falandır herhalde.güzel yapmıyorlar yöresel lezzetlere bayılırım bi yere otobüsle falan giderken mutlaka oranın yemeklerinin tadına bakarım
tatil moduna girdim birden nerden nereye gittim ben
canım çekti,burda yediğimiz bi yer var eşimle oda çok sık değildir yılda 2-3 kez falandır herhalde.güzel yapmıyorlar yöresel lezzetlere bayılırım bi yere otobüsle falan giderken mutlaka oranın yemeklerinin tadına bakarım
tatil moduna girdim birden nerden nereye gittim ben
ı ıh alıntı yapapamıssneehe anlamadım sonuncu yazdgın banamı bıde banaydsa ne demk ıstedın hıcc anlamadım seker yememeklten beyın calısmıo
Bende yöresel lezzet severım,bıaz da gurme yım ben yaaa bız lahmacundan nıye bahsettık aaaaaaa
Eğer ıstedım kılo vermessem en azında 3-4 kılo vermek ıcın 5 gun 5 kılo uygulucam ben sonra sağlıklı beslenmeye devam
bı tepsı dusunun ıcınde lahmacun lar kebabplar ayran bıde KÜNEFE
yemın ederım kılo werım ılk ısım kunefe yemek
suan fotolarına bakıorm kalbım carpıo
neyse yaz gelıo sabır sabır sabır
böyle anlatınca hiç canım çekmedi seninde çekmesin
düşünsene ağzın kokacak falan ne gerek var yeşil taze salatalar ohhh miss gibi
ayıp oluyo vallahi bianda ayağınız kaydırmışım gibi hissettim önce tatlı sonra lahmacun
kapatalım konuyu en iyisi
evet olmamış
yakın oturuyorsun diye aklımda kalmış,sen mi esenşehirde otuyordun yanlışmı hatırladım :44:
Eğer ıstedım kılo vermessem en azında 3-4 kılo vermek ıcın 5 gun 5 kılo uygulucam ben sonra sağlıklı beslenmeye devam
o ne nasıl bısı anlatsana bende yaparım
5 gunde 5 kilo verıyosun(en az 3 kilo)
ılk gun patates gunu sabahtan aksama kadar yıyosun tuz seker yasak,sınırsız ama cok da abartmamak lazım nısasta
ıkıncı gun sebze gunu herhangı sebze salata sabah yapıyosun aksama kadar sabah ne yedıysen aynısını yıyosun
3. gun et gunu tavuk dardanel ton ne ıstersen sabah aksam yıyosun
4. gun yoğurt yada sut
5. gun yumurta yıyosun kk gördum dıyet formlarında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?