• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

akşam 4 kaşık enginar
2 kaşık bulgur pilavı :(
bol su.
3 köfte.
bozulmuş mu rejim şimdi ?
pişman oldum kızlar yediğime. pazara 2 gün kaldı. kilo veremedim yazmak istemiyorum buraya.

pirinc yerıne bulgur cok cok ıyı ama aksam değil öğlen tuket pilav makarna tarzı seylerı:34:rejım yapmıyoruz o yuzden de bozulmadı devam sağlıklı beslenmeye

yaaaa ben dün akşam kötü bişi yaptım

saat 8 de irtane red velvet cupcake yedim :14::14::14::14:

ondan öncede yemeğimi yemiştim ama

4 adet ızgara köfte
yoğurt yedim

bu akşam annemlere gideceğim (istanbula) kardeşim çok sever o kekimi bende yapayım dedim olmuşmu diye denemek için yedimmm bide acyip cezbetti zaten :26::26: :(((( çok mutsuz oldum :25::25: bu gün telafi etmem gerek hatta 4 gün telafi etmem b,le gerekebilir

sabah kahvaltım

1 yumurta
1 dilim çavdar ekmek
kk peynir
salatalık
çay şekersiz
yeşil çay 2 bardak şekersiz

herkesede günaydınn :16:

Günaydın cnm:16:kekler fena olmus ama olsun yakarsın bence o yedıklerını kacamağını öğlen fılan yapsaydın hıc bısey olmazdı:34:

Günaydın cnm:16:kekler fena olmus ama olsun yakarsın bence o yedıklerını kacamağını öğlen fılan yapsaydın hıc bısey olmazdı:34:

evet biliyorum ama dayanamadım işte kızın bana dövün beni :50::50:

sen kahvalştını yazmamşsın :20::20:

Son düzenleme:
dun aksam yatmadan önce yarım yağlı sut ve ıcıne cay kasığı ıle bal attım ve ıctım.(boğazım ağrıyodu)
kalkar kalkmaz 2 bardak su ıctım
1 haslanmıs yumurta beyazı yedım
2 sıyah zetın
tam tahıl arasına yağsız peynırle tost(içinde kasar vardı)
2 fıncan cay
bol maydonoz bıber

dun aksam yatmadan önce yarım yağlı sut ve ıcıne cay kasığı ıle bal attım ve ıctım.(boğazım ağrıyodu)
2 sıyah zetın
2 fıncan cay
bol maydonoz bıber

Gecmıse cevap yazdım ya cnm ancak bana sıra geldı:9:

2 sıyah zetın
2 fıncan cay
bol maydonoz bıber

afiyet olsun cnm güzel menü

bu arada geçmiş olsun ...:nazar::nazar:

ne bu ne ne ne tatlkılar pılavlar kekler havada ucusmus
kızlar kendınıze gelın ben dun gece sıze yazdıktan sonra regl oldum

bıde ben dunku menumu eksık yazmısım yatmadan 2 saat once sut ıcmıstım lıght
bıde yarım muz 1 elma yedım 9 gbı ama bıldgınız gbı ben cok gec uyuyoru o yuzden 9 gbı yıorm meyve

kavaltım tost domates yesıl cay

2 sıyah zetın
2 fıncan cay
bol maydonoz bıber

çok guzel cok harıka ılerlıosn masallah maydanoz yemende cok guzel
bende alsaydım keske odem atardı saplaını suyunu ıc oldumu

yaaaa ben dün akşam kötü bişi yaptım

saat 8 de irtane red velvet cupcake yedim :14::14::14::14:

ondan öncede yemeğimi yemiştim ama

4 adet ızgara köfte
yoğurt yedim

bu akşam annemlere gideceğim (istanbula) kardeşim çok sever o kekimi bende yapayım dedim olmuşmu diye denemek için yedimmm bide acyip cezbetti zaten :26::26: :(((( çok mutsuz oldum :25::25: bu gün telafi etmem gerek hatta 4 gün telafi etmem b,le gerekebilir

sabah kahvaltım

1 yumurta
1 dilim çavdar ekmek
kk peynir
salatalık
çay şekersiz
yeşil çay 2 bardak şekersiz

herkesede günaydınn :16:

ah ahh gecen aksam bende esıme sıgara boregı kızatıodm yarım yedım valla gec bbı sattı ama o gun yarım saat fazla spor yapmıstım belkı telafı etmıstır
senı anlıorm ama ıradelı olmalıyız dıger yedıklerım cok cok guzel

kızlar günaydın,
test yaptım hamile değilim:34:
regli olmadım ilk defa böyle sancılarım fazla oluyor.sağ kasığımdan bacağıma doğru dünden beri ağrı hissediyorum.moralim bozuluyor beklerken.

dün akşam yemeğimde 1 tane biberli yeşil zeytin yemiştim aklımdayken yazayım.
1 tane söbiyetin %40 ı nı yedim (19:30 civarı )onu bile yediğime pişman oldum ama yinede sizden saklamayacağım :14:

sabah ( 07:20)
2 önceden kızarmış ekmek
domates,salatalık,yeşil biber
3 siyah zeytin
2 yeşil zeytin
1 kk peynir

ara ( 09:00)
(karnım çok ağrıyordu iyi geldi süt )
1 bardak süt
1 çay k.bal

aa süper nasıl yapıyosun...
süt alıyorum köyden geliyor işte 5 kilo sütü iyica kaynatıyorum içine demir kaşık koy taşmasın diye neyse sütü serçe parmağımın kaldırabileceği sıcaklığa getiriyorum sonra içine 1 kaşık yoğurt koyup üzerine iki battaniye sarıp oda sıcaklığında geceden sabaha kadar bekletiyorum sabah hiç sarsmadan öğlene kadar buzdolabında bekletiyorum ............................................labneye gelince temiz kaynatılmış tülbente miktarını sen ayarlıyorsun be hergün taze taze yaptığım için iki servis kaşığı yoğurt koyuyorum tülbentin içine kotup tülbenti iyice bağlayıp musluğun üzerine asıyorum:1:10 15 dk bekletiyorum iyice suyu süzülüyor ve labne hazır denersen sonucu yazarsın afiyet olsun:40:

canım bu bildiğimiz süzme yoğurt değilmi?

tamam canım aklımın bir köşesine yazdım:34:

şöbiyet heeee kızım reglıyım yazma buralara cıkdrcam camdan atlıcam o dereceyı m suan

dıger kalan yedıklerın super
benmde aralarda 1 zeytın 1 mınık peynır
1 fındık azıma atmıslıgım coktur
nıe bılmıorm canm ıstıo

heralde bısı yapmaz

Mervecım 3 lahmacun yanı bızım mersınde bılıyosun kı dığer sehırlere kucuk oluyor kucuk bır tabak buyukluğunde eğer öyleyse yedığın lahmacun sorun değil,arkadaslar ank ıst dakı gibi buyuk ıkı lahmacun sanmıstır:D:D:16:

canım bende malatyalıyım bizim orda pide şeklinde lahmacunlar olur kocaman uzun yani :9:tadı süperdir :16:

çok guzel cok harıka ılerlıosn masallah maydanoz yemende cok guzel
bende alsaydım keske odem atardı saplaını suyunu ıc oldumu

canım selulıte cok ıyımıs,bende alıskanlık zaten sabahları tabağımda dolu gzukuyor baya bır gözum doyuyor.Bugun kahvaltım hem tost hem yumurta cok geldı ben kendı özelestırım ama spor yapcam bugun cok,nedense bu ara bende göbek var gıbı bıraz sanırım benımde gunum yaklasıyor:52:heralde kılo almıs cıkmamm

canım bende malatyalıyım bizim orda pide şeklinde lahmacunlar olur kocaman uzun yani :9:tadı süperdir :16:

hıc pıde seklınde lahmacun yemedım:16:ama ankarada kocaman buyuk ıkı tane oluyor bır porsıyonda cook cok doyurucu.mersındekıler mınık tabak buyuklunde oluyor da ondan dedım. bebısı o gun emmıs sut gelmeyınce ağlamıs ya kıyamam yesın 3 tane:D:34:

canım selulıte cok ıyımıs,bende alıskanlık zaten sabahları tabağımda dolu gzukuyor baya bır gözum doyuyor.Bugun kahvaltım hem tost hem yumurta cok geldı ben kendı özelestırım ama spor yapcam bugun cok,nedense bu ara bende göbek var gıbı bıraz sanırım benımde gunum yaklasıyor:52:heralde kılo almıs cıkmamm

sanırım regl yapıo bu ısı
dun bende uyuz olmustum gobegıme nasıl sınır bastı senınde oledır
sıvılcemde cıktı saolsun
:52:
yumurta bısı degıl bende dun yedım bugun yemedım yarın yıcem ole ole yıorm aslında canın ıstemesede ye cunku eksık proteyın kas kaybı yapar spor da yapıorz
kızlar ya sızın kılonuzu cok merak edıorm ınslalh sok derecede vermıs cıkarsnız
allah emeklerımızı gorsun:6:

1 fıncan yesıl cay
1 lt su
1 kase kuru fasulye,yarım domates
kızın banaaaaa cnm dondurma cektı bır tatlı kasığı kakao bır tatlı kasığı antep yedımmmmmmmmmmmm:52:

sanırım regl yapıo bu ısı
dun bende uyuz olmustum gobegıme nasıl sınır bastı senınde oledır
sıvılcemde cıktı saolsun
:52:
yumurta bısı degıl bende dun yedım bugun yemedım yarın yıcem ole ole yıorm aslında canın ıstemesede ye cunku eksık proteyın kas kaybı yapar spor da yapıorz
kızlar ya sızın kılonuzu cok merak edıorm ınslalh sok derecede vermıs cıkarsnız
allah emeklerımızı gorsun:6:

Canım ben yumurta hafta sonu yedım dıye kac gun yemedım bugun canım cektı,bide ben sarısını yemıyorum atıyorum aslında gunah telef edıyorum ama ıste yıyemıyorum esım olsa evde o yerdı ama yok:16:

Canım ben yumurta hafta sonu yedım dıye kac gun yemedım bugun canım cektı,bide ben sarısını yemıyorum atıyorum aslında gunah telef edıyorum ama ıste yıyemıyorum esım olsa evde o yerdı ama yok:16:

ooo beyazında hıc bısı yok helekı bana yolla sarısını baylırım :56:

Back