akşam 4 kaşık enginar
2 kaşık bulgur pilavı
bol su.
3 köfte.
bozulmuş mu rejim şimdi ?
pişman oldum kızlar yediğime. pazara 2 gün kaldı. kilo veremedim yazmak istemiyorum buraya.
yaaaa ben dün akşam kötü bişi yaptım
saat 8 de irtane red velvet cupcake yedim
ondan öncede yemeğimi yemiştim ama
4 adet ızgara köfte
yoğurt yedim
bu akşam annemlere gideceğim (istanbula) kardeşim çok sever o kekimi bende yapayım dedim olmuşmu diye denemek için yedimmm bide acyip cezbetti zaten :26::26:((( çok mutsuz oldum bu gün telafi etmem gerek hatta 4 gün telafi etmem b,le gerekebilir
sabah kahvaltım
1 yumurta
1 dilim çavdar ekmek
kk peynir
salatalık
çay şekersiz
yeşil çay 2 bardak şekersiz
herkesede günaydınn
Günaydın cnmkekler fena olmus ama olsun yakarsın bence o yedıklerını kacamağını öğlen fılan yapsaydın hıc bısey olmazdı
dun aksam yatmadan önce yarım yağlı sut ve ıcıne cay kasığı ıle bal attım ve ıctım.(boğazım ağrıyodu)
kalkar kalkmaz 2 bardak su ıctım
1 haslanmıs yumurta beyazı yedım
2 sıyah zetın
tam tahıl arasına yağsız peynırle tost(içinde kasar vardı)
2 fıncan cay
bol maydonoz bıber
dun aksam yatmadan önce yarım yağlı sut ve ıcıne cay kasığı ıle bal attım ve ıctım.(boğazım ağrıyodu)
2 sıyah zetın
2 fıncan cay
bol maydonoz bıber
evet biliyorum ama dayanamadım işte kızın bana dövün beni
sen kahvalştını yazmamşsın
afiyet olsun cnm güzel menü
bu arada geçmiş olsun ...
2 sıyah zetın
2 fıncan cay
bol maydonoz bıber
yaaaa ben dün akşam kötü bişi yaptım
saat 8 de irtane red velvet cupcake yedim
ondan öncede yemeğimi yemiştim ama
4 adet ızgara köfte
yoğurt yedim
bu akşam annemlere gideceğim (istanbula) kardeşim çok sever o kekimi bende yapayım dedim olmuşmu diye denemek için yedimmm bide acyip cezbetti zaten :26::26:((( çok mutsuz oldum bu gün telafi etmem gerek hatta 4 gün telafi etmem b,le gerekebilir
sabah kahvaltım
1 yumurta
1 dilim çavdar ekmek
kk peynir
salatalık
çay şekersiz
yeşil çay 2 bardak şekersiz
herkesede günaydınn
kızlar günaydın,
test yaptım hamile değilim
regli olmadım ilk defa böyle sancılarım fazla oluyor.sağ kasığımdan bacağıma doğru dünden beri ağrı hissediyorum.moralim bozuluyor beklerken.
dün akşam yemeğimde 1 tane biberli yeşil zeytin yemiştim aklımdayken yazayım.
1 tane söbiyetin %40 ı nı yedim (19:30 civarı )onu bile yediğime pişman oldum ama yinede sizden saklamayacağım
sabah ( 07:20)
2 önceden kızarmış ekmek
domates,salatalık,yeşil biber
3 siyah zeytin
2 yeşil zeytin
1 kk peynir
ara ( 09:00)
(karnım çok ağrıyordu iyi geldi süt )
1 bardak süt
1 çay k.bal
aa süper nasıl yapıyosun...
süt alıyorum köyden geliyor işte 5 kilo sütü iyica kaynatıyorum içine demir kaşık koy taşmasın diye neyse sütü serçe parmağımın kaldırabileceği sıcaklığa getiriyorum sonra içine 1 kaşık yoğurt koyup üzerine iki battaniye sarıp oda sıcaklığında geceden sabaha kadar bekletiyorum sabah hiç sarsmadan öğlene kadar buzdolabında bekletiyorum ............................................labneye gelince temiz kaynatılmış tülbente miktarını sen ayarlıyorsun be hergün taze taze yaptığım için iki servis kaşığı yoğurt koyuyorum tülbentin içine kotup tülbenti iyice bağlayıp musluğun üzerine asıyorum10 15 dk bekletiyorum iyice suyu süzülüyor ve labne hazır denersen sonucu yazarsın afiyet olsun
tamam canım aklımın bir köşesine yazdım
Mervecım 3 lahmacun yanı bızım mersınde bılıyosun kı dığer sehırlere kucuk oluyor kucuk bır tabak buyukluğunde eğer öyleyse yedığın lahmacun sorun değil,arkadaslar ank ıst dakı gibi buyuk ıkı lahmacun sanmıstır
çok guzel cok harıka ılerlıosn masallah maydanoz yemende cok guzel
bende alsaydım keske odem atardı saplaını suyunu ıc oldumu
canım bende malatyalıyım bizim orda pide şeklinde lahmacunlar olur kocaman uzun yanitadı süperdir
canım selulıte cok ıyımıs,bende alıskanlık zaten sabahları tabağımda dolu gzukuyor baya bır gözum doyuyor.Bugun kahvaltım hem tost hem yumurta cok geldı ben kendı özelestırım ama spor yapcam bugun cok,nedense bu ara bende göbek var gıbı bıraz sanırım benımde gunum yaklasıyorheralde kılo almıs cıkmamm
sanırım regl yapıo bu ısı
dun bende uyuz olmustum gobegıme nasıl sınır bastı senınde oledır
sıvılcemde cıktı saolsun
yumurta bısı degıl bende dun yedım bugun yemedım yarın yıcem ole ole yıorm aslında canın ıstemesede ye cunku eksık proteyın kas kaybı yapar spor da yapıorz
kızlar ya sızın kılonuzu cok merak edıorm ınslalh sok derecede vermıs cıkarsnız
allah emeklerımızı gorsun
1 fıncan yesıl cay
1 lt su
1 kase kuru fasulye,yarım domates
kızın banaaaaa cnm dondurma cektı bır tatlı kasığı kakao bır tatlı kasığı antep yedımmmmmmmmmmmm
Canım ben yumurta hafta sonu yedım dıye kac gun yemedım bugun canım cektı,bide ben sarısını yemıyorum atıyorum aslında gunah telef edıyorum ama ıste yıyemıyorum esım olsa evde o yerdı ama yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?