hoşbuldukkk
Muş'tayım cnm, ve şuan lapa lapa kar var dışarda , 1 kasımdan beri kar kalkamadı yerden, sabırla güneşi bekliyoruz
su içemiyorum burda, en fazla günde 3 bardak , soğuk olduğu için o su içime işlio sanki. ama bundan sonra ılıtıp öle içicem karar verdim vücudum çok susuz kaldı :26:
yeşil çay tüketiyorum bol bol 2 günden beri, ki yeşil çayı tek başına bile tükettiğimde yani diyet vs yapmadan ayda 2-3 kilo verdiriyor bana , buraya gelmden önce yeşil çay benim için vazgeçilmezdi, ama buraya gelince ve kış bastırınca okuldan eve geldiğimde yorganın içinden çıkamaz oldum soğuktan, bıraktım herşeyi
şimdi toparlanma zamanı diyorum
canım ıspanak ile yoğurt yendiğinde içindeki faydalı vitaminler kalmıyormuş bilgin olsun.
kızlar temizliğim bitti çamaşırları yıkadım ütü yaptım çok yoruldum.
temizlik yaparkende belime bu termal kemer deniyor galiba neyse o lastikli kemerden sardım sporda yapmış oldum.
eczaneden test aldım yarın sabah yapıcam.
ara
15:00 1 kase sebzeli çorba
16:00 de 1 armut
akşam yemeğim 18:30
1 kase yoğurtlu semizotu
1 kase salata( domates salatalık yeşil biber kıvırcık)
3 lahmacun çok değilmi kıs naptın sen...
Canımm menun gayet ıyı gözukuyor sen su ıcmıyormusun yesıl cay,bıtkı cayı falan aralarda.Sen zaten sabah 2 dilim ekmek yemıssın aksam yemeğinde ekmek yerıne pilav yeme.aksamları pilav yemeyın lutfen öğlen yemıssın yeter.
olursun canım inşallah...
aa süper nasıl yapıyosun...
süt alıyorum köyden geliyor işte 5 kilo sütü iyica kaynatıyorum içine demir kaşık koy taşmasın diye neyse sütü serçe parmağımın kaldırabileceği sıcaklığa getiriyorum sonra içine 1 kaşık yoğurt koyup üzerine iki battaniye sarıp oda sıcaklığında geceden sabaha kadar bekletiyorum sabah hiç sarsmadan öğlene kadar buzdolabında bekletiyorum ............................................labneye gelince temiz kaynatılmış tülbente miktarını sen ayarlıyorsun be hergün taze taze yaptığım için iki servis kaşığı yoğurt koyuyorum tülbentin içine kotup tülbenti iyice bağlayıp musluğun üzerine asıyorum10 15 dk bekletiyorum iyice suyu süzülüyor ve labne hazır denersen sonucu yazarsın afiyet olsun
zor dönemler geçirmişsin ama bebişinle mutlusun en önemliside o
kilo ile birlikte değerlerinde dormale döner.
ayva severmisin bilmiyorum tvde duymuştum ayva kompostosu süt yapıyormuş süt yapan şeylerin ne olduğunu araştır beslenmeni ona göre ayarla istersen canım.evet düşünüyoruz nisanda bakalım kısmet artık[/QUO işallah canım ama aklında bulunsun hamile kalırsan nar yememeye çalış düşüğe neden oluyormuş bunu birçok yerde duydum ve şahid oldum bu arada aslında benim sütüm çok iyi çok şükür ama yemeyince olmuyor işte
suyu ancak 1 lt felan tüketiyorum. aklıma gelmiyo malesef :) hem de iş yerinde her an lavaboya gidemiyorum:)
menümü de doktorun bana verdiği listeye göre oluşturmaya çalışıyorum, her ana öğünde 2 dilim ekmek var menüde pilav olsa bile. Fazla aç kalmak ta istemiyorum çünkü vücut açlık zamanında depolama eğilimi gösteriyor:)
malum annede olmak istiyorum:) o yüzden doktorum önerilerine sadık kalacam:)
süt alıyorum köyden geliyor işte 5 kilo sütü iyica kaynatıyorum içine demir kaşık koy taşmasın diye neyse sütü serçe parmağımın kaldırabileceği sıcaklığa getiriyorum sonra içine 1 kaşık yoğurt koyup üzerine iki battaniye sarıp oda sıcaklığında geceden sabaha kadar bekletiyorum sabah hiç sarsmadan öğlene kadar buzdolabında bekletiyorum ............................................labneye gelince temiz kaynatılmış tülbente miktarını sen ayarlıyorsun be hergün taze taze yaptığım için iki servis kaşığı yoğurt koyuyorum tülbentin içine kotup tülbenti iyice bağlayıp musluğun üzerine asıyorum10 15 dk bekletiyorum iyice suyu süzülüyor ve labne hazır denersen sonucu yazarsın afiyet olsun
ay süpersin canım burda doğal süt bulmak zor ama o peyniri annem küçükken yapardı bak canım istedi şimdi....
zor dönemler geçirmişsin ama bebişinle mutlusun en önemliside o
kilo ile birlikte değerlerinde dormale döner.
ayva severmisin bilmiyorum tvde duymuştum ayva kompostosu süt yapıyormuş süt yapan şeylerin ne olduğunu araştır beslenmeni ona göre ayarla istersen canım.evet düşünüyoruz nisanda bakalım kısmet artık[/QUO işallah canım ama aklında bulunsun hamile kalırsan nar yememeye çalış düşüğe neden oluyormuş bunu birçok yerde duydum ve şahid oldum bu arada aslında benim sütüm çok iyi çok şükür ama yemeyince olmuyor işte
tamam canım aklımın bir köşesine yazdım
akşam yemeğim 3 lahmacun 2 domates 1 kaşık yoğurt
öğlen 1 kase çorba,salata,1dl light ekmek
ara 15 tane çubuk kraker çok acıktım gözüm döndü
akşam
yağsız ıspanak yemeği sarımsaklı yoğurtlu,ne alakaysa 1 parça beyaz peynir.......
bende katılabilirmiyim aranıza
pek evlendikten sonra kilo aldım sayılmaz yani kilo alma sebebim evlilik sayılmaz, 8 aylık evliyim ama koca yüzü ancak 2 ay gördümde
evlendiğimde 53 kiloydum , 36 bedendim. buarada boyum 1.64cm.
şimdi 58 kilo ve 38 bedenim, çok değil fazlalıklarım ama hergeçen gün şişiyorum ben yaa!!
doğuda bir ilde öğretmenim, malum soğukları bilirsiniz , -39 dereceyi görmüşlüğüm varlahana gibi giyinip bol bol yedim içtim, ki normaldede çok yemek yiyen biriyimdir, ama soğuk havadan dolayı vücut kendini korumak için her yediğimi yağ olarak depoladı ( böyle bir bilimsel gerçek varmış ben İsveçli bilim adamlarının yalancısıyım ) ve böylece kilo almış bulundum.
malum önümüz yaz ve ben Antalyada yaşıyorum , deniz kum güneş beni bekliyor ve ben zayıflamak istiyorum !!!
katılabilirmiyim size
kızlar temizliğim bitti çamaşırları yıkadım ütü yaptım çok yoruldum.
temizlik yaparkende belime bu termal kemer deniyor galiba neyse o lastikli kemerden sardım sporda yapmış oldum.
eczaneden test aldım yarın sabah yapıcam.
ara
15:00 1 kase sebzeli çorba
16:00 de 1 armut
akşam yemeğim 18:30
1 kase yoğurtlu semizotu
1 kase salata( domates salatalık yeşil biber kıvırcık)
5 kilo sute bır kasık maya yoğurtu az cnm,her 1lt su bır yemek kasığı normalımayalanma surecı de geceden sabaha olmaz mersın sıcak bır yer ustelık,5 saat yeterlı benım yoğut hazır gıbı oluyor.labnen daha cok suzme yoğurta benzıyor gercı labne yerıne suzme yoğurt daha faydalı haklısın:))
suyu ancak 1 lt felan tüketiyorum. aklıma gelmiyo malesef :) hem de iş yerinde her an lavaboya gidemiyorum:)
menümü de doktorun bana verdiği listeye göre oluşturmaya çalışıyorum, her ana öğünde 2 dilim ekmek var menüde pilav olsa bile. Fazla aç kalmak ta istemiyorum çünkü vücut açlık zamanında depolama eğilimi gösteriyor:)
malum annede olmak istiyorum:) o yüzden doktorum önerilerine sadık kalacam:)
kızlar bılgısayarım bozuktu bugunu sıze ozetlıyım uykumda yok zaten
sabah
1 yum
1kkpeynır
yarım domates
yarım salatalık
4 zeytın
ara yapamadım taze fasulye ayram ogle
ara elma
aksam ızgara tavuk salata
1 saat spor yaptım bıde
bol yesıl cay ıctım bugun
yarınada kapuska yaptım
kızlar günaydın,
test yaptım hamile değilim
regli olmadım ilk defa böyle sancılarım fazla oluyor.sağ kasığımdan bacağıma doğru dünden beri ağrı hissediyorum.moralim bozuluyor beklerken.
dün akşam yemeğimde 1 tane biberli yeşil zeytin yemiştim aklımdayken yazayım.
1 tane söbiyetin %40 ı nı yedim (19:30 civarı )onu bile yediğime pişman oldum ama yinede sizden saklamayacağım
sabah ( 07:20)
2 önceden kızarmış ekmek
domates,salatalık,yeşil biber
3 siyah zeytin
2 yeşil zeytin
1 kk peynir
ara ( 09:00)
(karnım çok ağrıyordu iyi geldi süt )
1 bardak süt
1 çay k.bal
tamam canım aklımın bir köşesine yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?