Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

evet ılık su iyi olur.
yaz gelmeden hep beraber burda birbrimize destek olup kilolarımızı vericez.

canım ıspanak ile yoğurt yendiğinde içindeki faydalı vitaminler kalmıyormuş bilgin olsun.

biliyorum canım ama sebzeleri asla yoğurtsuz yiyemiyorum....

menün süper, hadi hayırlısı bakalım bizede hbr ver...

suyu ancak 1 lt felan tüketiyorum. aklıma gelmiyo malesef :) hem de iş yerinde her an lavaboya gidemiyorum:)

menümü de doktorun bana verdiği listeye göre oluşturmaya çalışıyorum, her ana öğünde 2 dilim ekmek var menüde pilav olsa bile. Fazla aç kalmak ta istemiyorum çünkü vücut açlık zamanında depolama eğilimi gösteriyor:)
malum annede olmak istiyorum:) o yüzden doktorum önerilerine sadık kalacam:)

Son düzenleme:

evet bende bi ara diyetisyene gitmiştim günde 5 dilim light ekmek hakkı vermişti...

kızlar bılgısayarım bozuktu bugunu sıze ozetlıyım uykumda yok zaten
sabah
1 yum
1kkpeynır
yarım domates
yarım salatalık
4 zeytın

ara yapamadım taze fasulye ayram ogle

ara elma

aksam ızgara tavuk salata

1 saat spor yaptım bıde
bol yesıl cay ıctım bugun

yarınada kapuska yaptım

kızlar günaydın,
test yaptım hamile değilim
regli olmadım ilk defa böyle sancılarım fazla oluyor.sağ kasığımdan bacağıma doğru dünden beri ağrı hissediyorum.moralim bozuluyor beklerken.

dün akşam yemeğimde 1 tane biberli yeşil zeytin yemiştim aklımdayken yazayım.
1 tane söbiyetin %40 ı nı yedim (19:30 civarı )onu bile yediğime pişman oldum ama yinede sizden saklamayacağım

sabah ( 07:20)
2 önceden kızarmış ekmek
domates,salatalık,yeşil biber
3 siyah zeytin
2 yeşil zeytin
1 kk peynir

ara ( 09:00)
(karnım çok ağrıyordu iyi geldi süt )
1 bardak süt
1 çay k.bal

aa süper nasıl yapıyosun...
süt alıyorum köyden geliyor işte 5 kilo sütü iyica kaynatıyorum içine demir kaşık koy taşmasın diye neyse sütü serçe parmağımın kaldırabileceği sıcaklığa getiriyorum sonra içine 1 kaşık yoğurt koyup üzerine iki battaniye sarıp oda sıcaklığında geceden sabaha kadar bekletiyorum sabah hiç sarsmadan öğlene kadar buzdolabında bekletiyorum ............................................labneye gelince temiz kaynatılmış tülbente miktarını sen ayarlıyorsun be hergün taze taze yaptığım için iki servis kaşığı yoğurt koyuyorum tülbentin içine kotup tülbenti iyice bağlayıp musluğun üzerine asıyorum10 15 dk bekletiyorum iyice suyu süzülüyor ve labne hazır denersen sonucu yazarsın afiyet olsun[/QUOTE]

canım bu bildiğimiz süzme yoğurt değilmi?

akşam 4 kaşık enginar
2 kaşık bulgur pilavı
bol su.
3 köfte.
bozulmuş mu rejim şimdi ?
pişman oldum kızlar yediğime. pazara 2 gün kaldı. kilo veremedim yazmak istemiyorum buraya.

bende ankaradayım doğma büyüme çok severim ankarayı neresindesin...[/QUOTE]

Eryaman cnm bu topıcte bır ankaradan cıktı sonunda genelde ıstanbul.

akşam yemeğim 3 lahmacun 2 domates 1 kaşık yoğurt

Mervecım 3 lahmacun yanı bızım mersınde bılıyosun kı dığer sehırlere kucuk oluyor kucuk bır tabak buyukluğunde eğer öyleyse yedığın lahmacun sorun değil,arkadaslar ank ıst dakı gibi buyuk ıkı lahmacun sanmıstır

öğlen 1 kase çorba,salata,1dl light ekmek

ara 15 tane çubuk kraker çok acıktım gözüm döndü

akşam

yağsız ıspanak yemeği sarımsaklı yoğurtlu,ne alakaysa 1 parça beyaz peynir.......

arada cnm cubuk kıraker olayını 8 e dusureğer evde yedıklerını yada ısınde yakabılıyosan sorun yok ama kendını pısman hısset yedıkden sonra onu yak.

yaaaa ben dün akşam kötü bişi yaptım

saat 8 de irtane red velvet cupcake yedim

ondan öncede yemeğimi yemiştim ama

4 adet ızgara köfte
yoğurt yedim

bu akşam annemlere gideceğim (istanbula) kardeşim çok sever o kekimi bende yapayım dedim olmuşmu diye denemek için yedimmm bide acyip cezbetti zaten :26::26: ((( çok mutsuz oldum bu gün telafi etmem gerek hatta 4 gün telafi etmem b,le gerekebilir

sabah kahvaltım

1 yumurta
1 dilim çavdar ekmek
kk peynir
salatalık
çay şekersiz
yeşil çay 2 bardak şekersiz

herkesede günaydınn

hosgeldın cnm,antalyadan muşa gitmek farklı kıtalarbıze katılabılırsın ama belırlı kurallarımız var(bu arada ısveclı bılım adamını bılemem de ben de söyle okumustum hava soğuk olduğunda daha cok metabolızman calısıyor cunku ısınmak ıcın de çaba sarfedıyor ve yağ yakımı daha kolay oluyormus,özellıkle spor yaparken soğuk havada yapılan spor daha cok kalorı yaktırıyormus)

Gün ve gün neler yediklerımızı lıstelıyoruz(içerik miktar yağ oranı detaylı)
Haftada bır gun tartılıyoruz pazar gunlerı(1 Nısan ılk bıldırımımız olucak)
Gunde 2 lt su en az(yesılcay,form cay en 2 fıncan)
6 dan sonra meyve de dahıl hıc bır sey yemıyoruz(dayanamassak lıght sut veya yarım yağlı ıcebılırız)
İsteğe bağlı olarak bır gunumuzu tatil gunu olabılır ödullendırebılırız ıstedımızden yıyıp abartmadan tabi(6 dan sonra yasak yıne)
Haftada en 4 gun 45 dk tempolu yuruyuş,yapamassanız evde dans,vıdeo eslığınde hoplamak zıplamak)
beyaz ekmek de yok(tam tahıllı,tam buğday,çavdar)

öğünlerimiz
sabah
ara
öğlen
ara
aksam
arabıtkı cayı.lıght sut ve ya yaım yağlı olabılır)Konya altı lara da bıkını gıymek ıcın kılonla savasss

Super menu ıle gunu gecırmısssın cnm

Insallah olur bebısınız fakat duzenlı tuketılen pirinc pilavı dıyabet rıskını cok yukseltıyormus aklında bulunsun,bol su ıcememenı anlıyorum cnm ama ıste zayıflamak da altın kural bısey dıyemıyecem

Canım bende manken neredeee dıyorumcok guzel gecırmıssın gununu sen bugun yarın tartıl regl olmadan cok merak edıyorum:))

canım bu bildiğimiz süzme yoğurt değilmi?

tamam canım aklımın bir köşesine yazdım

Günaydın cnm,mevsım dönuslerınde adet duzensızlıklerı cok oluyor bırde spor yapanlarda oluyor.Gayet ıyı menun aksam kı o tatlı dısında ama neyse kacamak kacamakların öğlen olsa daha ıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…