gece mehmet öz'ü izledim sizinlede paylaşayım istedi.
şimdiki kıyafetlerin beden ölçülerini zamanla değiştirmişler 60 lı yıllarda 42 beden bir kıyafetin bel ölçüsü 68,5 iken şimdi ise bu değişiyormuş.
ilk madonna ile 5 cm artmış sonrada bunun devamı gelmiş.
faklı firmalardan alınan kıyafetlerin ölçümlerini yaptılar 86-93-93-96 yani bizi kandırıyorlar 42 beden değilim ama sadece 42 beden örneği verildi yayında.
denerken başka beden kıyafetlerde olabiliyor malum ben 38 im göğüsden ve hani dediğimiz gibi kalıptan dolayı 36 da oluyor.
kadınlar daha küçük beden giyidiklerini görünce malum alışververişi daha cazip görüyorlarmış.
sadece piskolojik bana göre yoksa ne giyersen giy aynısındır kilon değişemzki.yinede anlatatım istedim.
ben kaç bedenim şimdi bilemedim :)
bu arada keten tohumunu öneriyorlar zayıflamak için doğal herşeye mantıklı olduğu sürece varım.aktara gidice alıcam inşallah.
bide bugün show tw de saba tümerle bugünde ender saraç vardı selülütler için ipek kese öneriyor sabah akşam keselemek lazımmış bende araştırıcam bulursam alıcam.selülütlerim var ben 2010 da 64 kiloydum eşim ozaman daha belirgindi azaldı diyor ama benim gözüme güzel görünmüyor onlarlada savaşa başlamam lazım