Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

yemem zaten evdede var canım çekmez bide saat 22.00 gibi kutlayacaklar yersem o satten sonra nasıl harcarım
bol bol su içerim
dün ne kadar su içtiğimi hesaplıyayım dedim sürahimi ölçtüm yaklaşık 1,6 litre.ben bundan 2-2,5 tane falan içiyorum

Canım bencede aksam yeme hamur ısı fazla kacar bugunu böyle kapat salata belkı aksam

Bize katılabılırsın kararlıysan bız dıyette değiliz sağlık lı beslenıp dıkkat edıyoruz hepsı bu

1 bardak lahana suyu
1 bardak yy sut
1 etı benımo tek lokmalık attım ağzıma(hem temızlık hem spor ağır geldı enerjı ıcın)
ev temızlık
50 dk(5 km)tempolu yuruyus
20 dk spor aletlerı calıstım
2 lt su ıctım
sımdıde 5 i bıyerde cay ıcıyorum

Daha temzılığım tam bıtmedı aksam yemeğimi yedıkden sonra devam edıcem hem yedıklerımı direk yakmıs olurum..
Bıde tavsıye verıcem apt asansörluyse asansöre bınmeyın ayaklarınızı kullanın,benım 3. kat olmasına rağmen az da olsa hareket dıyıp merdıvenle cıkıyorum.Bence faydası buyuk

videoyu indirebildinmi ?

öğlen yemeği1 tabak kısır ve malesef 2 kase yoğurt çorbası yedim ama çok vijdan azabı çekiyorum çünkü bugün çok sinirliyim yemeğe çattım

masallah supersın
bnde suan dusumu aldım
kave ıcıorm yag yakar dıolar

ben 19. katta otruorm yolun yarısında ruhumu teslım ederım

slm kızlar bende doğumlardan sonra kilo aldım size katılabilirmiyim 70 kiloyum şu anda boyum 1.66...

2 saat spor yaparsan senı affedebılırz

zaten bugün temizlik günüm savunalarımı giydim ev söktüm yerindenhalada bitmedi işim dün oğlumun aşısı vardı çok ağlıyor kaynanama bıraktım ikide bir emzirmeye gidiyorum yaa çok sinirliyim hiç susmuyor:18:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…