- 20 Ağustos 2008
- 4.105
- 668
- 688
eger ıstıkrarlı olucam hergun dıkkatlı yemek yıcem sporumu yapıcam dıyosan hosgeldın
cokmu korkunc oldu
denemek istiyorum canım inşallah olur,kilo bildirimlerini ne zaman yapıyorsunuz....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eger ıstıkrarlı olucam hergun dıkkatlı yemek yıcem sporumu yapıcam dıyosan hosgeldın
cokmu korkunc oldu
masallah supersın
bnde suan dusumu aldım
kave ıcıorm yag yakar dıolar
zaten bugün temizlik günüm savunalarımı giydim ev söktüm yerindenhalada bitmedi işim dün oğlumun aşısı vardı çok ağlıyor kaynanama bıraktım ikide bir emzirmeye gidiyorum yaa çok sinirliyim hiç susmuyor:18:
denemek istiyorum canım inşallah olur,kilo bildirimlerini ne zaman yapıyorsunuz....
öğlen yemeği1 tabak kısır ve malesef 2 kase yoğurt çorbası yedim ama çok vijdan azabı çekiyorum çünkü bugün çok sinirliyim yemeğe çattım
tamam canım uyum sağlamaya çalışıcam....Hosgeldın selınay,
Gün ve gün neler yediklerımızı lıstelıyoruz(içerik miktar yağ oranı detaylı)
Haftada bır gun tartılıyoruz pazar gunlerı(1 Nısan ılk bıldırımımız olucak)
Gunde 2 lt su en az(yesılcay,form cay en 2 fıncan)
6 dan sonra meyve de dahıl hıc bır sey yemıyoruz(dayanamassak lıght sut veya yarım yağlı ıcebılırız)
İsteğe bağlı olarak bır gunumuzu tatil gunu olabılır ödullendırebılırız ıstedımızden yıyıp abartmadan tabi(6 dan sonra yasak yıne)
Haftada en 4 gun 45 dk tempolu yuruyuş,yapamassanız evde dans,vıdeo eslığınde hoplamak zıplamak)
beyaz ekmek de yok(tam tahıllı,tam buğday,çavdar
öğünlerimiz
SABAH
ARA
ÖĞLEN
ARA
AKSAM
ARAsadece bıtkı cayları yada sut yarım yağlı lıght)
bu pazar ılk bıldırımı yapıcaz canm
ben 19. katta otruorm yolun yarısında ruhumu teslım ederım
yaştamam canım uyum sağlamaya çalışıcam....
hadi hayırlısı bakalım canım....
bu pazar ılk bıldırımı yapıcaz canm
ya bu arada ben dün akşam jillian yaptım ilk kez sen nasıl 2 level ytaptın yahuu bravo be 1. leveli zor tamamladım :44::44::44:
eklenecek başka kimse varmıydı kaçırdığım ??
ılk 2 gun ard arda 2 level yaptım dusun
geberdım öldum baylıcaktım ama
yapmıstım sımdı tek level ve 30 dk yuruyus
dewam etcekmısın
Cnm yok heralde cunku gelen baslıcam dıyo sonra gıdıyor bazen
Cnm yok heralde cunku gelen baslıcam dıyo sonra gıdıyor bazen
Ben dun ıp atlamak dısında baska spor yapmamıstım,aksam esım gelınce hadı spora cıkalım dedım dısarısı acayıp soğuktu 0 derce vardı rahat,40 dk alet calıstım,2 km koştuk durmadan.Şimdi tum kaslarım kemıklerım ağrıyo bu halde nasıl bıde yurudum bılmıyorum.
bu hafta sen 2 kg werceksın gbıme gelıo saglm spor yapıosn masallh fark hıssedıomusn
kızlar hepınıze soruom fark wrmı aynada
kilo
hedef kilo
diyete ne zaman başladın