menum
-08:30
-1 cay kasıgı ballıcorek otu
-2 taze kayısı(wc sorunu olması dıe)
-1brdk su
-11:30
-2 catalmelemen
-2zeytın
-yrmdılım cvdrekmegi
-ara
13:00
-1 kucuk yesıl elma
öglen
-14:30
-2 kepcekofte corbası(ıcındeyesılmercımek,nohut vr)
ara
bılmıyorum henuzzz
aksam(7511 senn ıcın heee)
-cıcekdolması pısırecegımm baskabırsey yapmassam onu yerım
nasıl menumkıslarr
*vakııt bulursam jıllıan.yapacagım:)
*3lt su
*2kupayesıl cay
esımle dısarı cıkarız belkı yuruyerek tabı araba yok
sütümü bimden alıyorum dostmuydu markasıo süt kokmuyo diğerleri inek kokuyo yada bana öyle geliyo üzerinde light yazmıyo ama yarım yağlı buda iyi bişey herhalde
makarna ewet canım istiyo walla ama yemiyorum ne ferna takmışım kilo wermeye yaa.
pizzada almadım walla aklım fikrim orda eşim alayım sana dominostan diyo ama mümkün değil olmaz zaten aklmda kaldı oturup bi kutu yerim diye korkuyorum =)
spor konusunda katılıyorum ama 1 saat dayanabilirmiyim bilmiyorum ben baya yüksek bi hızda(6.5 sewiyede)yürüyoum we yarım saat sonra artık bacaklarım sızlıyo gözlerim kararıyo bırakıyorum zamanla çoğaltırım inşallah =)
önerileriniz için tşk ederim çok tatlısınız :)
aaa bide püf noktası sölicem şimdi arkadaşlarıma..geçen günlerde cnbc-e de belgesel izledim bu zayıflama konusuyla ilgili..bi adam bir hafta boyunca beslenme tablosuna göre yedi içti.öteki hafta tabloya gene uydu sadece gece 10 da bir bardak süt ekledi her gece.iki hafta için ayrı ayrı dışkı örnekleri alındı.sonuç olarak adam dışkıısıyla ilk hafta 3.6 gr yağ atabildi..ama ikincci hafta 7.2 gr yağ attı vücudundan.yani süt yağ atmaya yardımcı oluyormuş kendi göz we kulaklarımla gördüm duydum öyle kulaktan dolma değil =) bilginize
Cicek dolmasi cicek dolmasi hep cicek dolmasi biz bura biber kabak patlican yiyelim sen cicek ye manane
Afiyet bal seker olsun
Gayet iyi gidiosun tatlim
cıdden yerken hep sen geldın aklıma kızzzzzzzzzz neyse sen yemıs kd r olmuusndur hehehehe
bgnde kımenumm
sbh:
07:00
-2 kayısı
-1 brdk su
kahvaltım
-10:45
-1,5 dometes ve 1 bıber ıle az yagda tavada sogus
-1 zeytın
-1 dlm cvr ekmegi
ara:yok(su ıctıgımıcın yemk ıstmyrmmm)
ögle
-13:15
-2 kepçe köfte corbası(dunkunden)
ara:bılınmıyor(eltımde olacagım)
aksam
18:30
-3-4 kasık tazefasulye yada tavuklu patateslı bezelye
-1 ymk k.yogurt
spor
*jıllıan 25 dk
*20 dk yuruyuz ve sonra alısverıss kac dk surerse:)
*2 kupa yesıl cayyyy
Yemis kadaroldum valla suzan ehehe
Kizlar nasilsiniz eylulcum nehircim napiosunuz
Bugun annmle babamim evlilik yildonumu tam 26 sene oldu masallah onlara babam sabah cicek yollamisAnneme allah onlara nice yirmialti yillar nasip etsin insallah ve bizlerede boyle uzun soluklu saygili sevgili bir evlilik nasip etsin...
tebrikler canıminşallah bizde anne-babalarımız kadar şanslı olup evliliğimizi bir ömür boyu yaşarız
evet kesinlikleAmin canim bunun sirri saygi sanirim simdiki ewliliklerde eksik olan sey
selam kızlarrrr
ne zamandır aklımdasınız soleee bi kafamı uzatayım dıyorum hep unutuyorum, (ee topiclerde ilk goz agrımsınız sonucta)ozledim sizi nasılsınız
Yemis kadaroldum valla suzan ehehe
Kizlar nasilsiniz eylulcum nehircim napiosunuz
Bugun annmle babamim evlilik yildonumu tam 26 sene oldu masallah onlara babam sabah cicek yollamisAnneme allah onlara nice yirmialti yillar nasip etsin insallah ve bizlerede boyle uzun soluklu saygili sevgili bir evlilik nasip etsin...
selam kızlar,
temizliğimi bitirdim.birde leslie ile bende yürümeye başladım dün önce ilk izlediğimde 1 mil gece yatmadan öncede 2 mil yaptım.bugünde işim bittikten sonra 2 mil yaptım.diğer sporlar biraz ağır ekim başında tekrar bebek düşünüyorum beni zorlamayan hamileykende yapabileceğim bir spor gibi geldi şimdilik sevdim bacaklarımın çalıştığını hissediyorum.
selam kızlarrrr
ne zamandır aklımdasınız soleee bi kafamı uzatayım dıyorum hep unutuyorum, (ee topiclerde ilk goz agrımsınız sonucta)ozledim sizi nasılsınız
evet kesinlikle
iyiyiz canım sen nasılsın.baya kilo vermişsin
Ooo süper o zaman hadi bakalımm..
Aleykum selam canım hosgeldın nerdesın ama yaa hıc de kafanı uzatmıyosun:)))teskurler ıyıyız ınsallah sende ıyısındır
Ooo süper o zaman hadi bakalımm..
Aleykum selam canım hosgeldın nerdesın ama yaa hıc de kafanı uzatmıyosun:)))teskurler ıyıyız ınsallah sende ıyısındır
inşallah etkisi olur
hosbuldum canım :) sagol iyiyim bende. annem geldi gecen ay bide sınavlar, simdiki topiğe bile adamakıllı gıremedım. bıldırım yapıp cıkıyordum bır ara. tam randımanlı donmusken sizede bakayım dedim ozledim sizi :)
Buffy hisgeldin canim bnede gecen aksam senin topige bakti m naaiosun die
Eylulcum bu ara boleyim griyorum bi ye takiliorum sonra ewle ilgili bisi cikio onu yapiorm falan derken aksam oluyo ya
etkisi kesin olurr
Biz de özledik seni zaten bende yoktum mersındeydım topıc bostu genelde,startı verdin yanii:))
Buffy hisgeldin canim bnede gecen aksam senin topige bakti m naaiosun die
Eylulcum bu ara boleyim griyorum bi ye takiliorum sonra ewle ilgili bisi cikio onu yapiorm falan derken aksam oluyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?