Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

birşey sorucam cumartesi düğüne gidicem neticede eşimin iş arkadaşı.kot üzerine lacivert dantelli atlet tarzı body giysem yada yine lacivet önün fermuarlı aynı zamanda fermuar kısmının üzerine doğru gelen yukarıdan aşağıyı fırfır var sıfır kol onumu giyesem altına lacivert babetler ve lacivert çanta.
düğün karşıda e bizim arabada yok otobüsle gidicez rahat birşeyler giyeyim diyorum bide ben ağustos başında saçlaımı kısacık kestirdim çokmu spor olur ne yapayım bi fikir verin bana.

taze çekilmiş karabiber atıyorum yemeklere süper kokuyo.anneannenin ellerine sağlık allah uzun ömürler versin.

7511 dün yoktu bi sorun yoktur inşallah.

değirmenım var ıkı tane bırı kımyon tum ve kavrulmus sekılde,dığerı rengarenk karabıbercok ıyı oluyoo..amin canım cumlemıze versın..manken dun geldı bı kac kez sonra cıkmıs haberım yok

kot uzerıne lacıver dantellı atlet tarzını ele bence güzel bır kumas pantolonun varsa uzerıne sade abıye bır bluzun var hos olur ayakabında hafıf topuklu olsun(cok abartılı olmayan sade)sacını da bır fön cektırsen guzel olur kuaföre gıtmıceksen evde bıgudıyle sarıp dalga katabılırsın hafıf spreyle.Ama dıyorsankı esımın ıs arkadası ama cok fazla tanımam samımıyet yok.ılk eledığım tercıhde olur bence..

değirmenım var ıkı tane bırı kımyon tum ve kavrulmus sekılde,dığerı rengarenk karabıbercok ıyı oluyoo..amin canım cumlemıze versın..manken dun geldı bı kac kez sonra cıkmıs haberım yok

kumaş pantolon çalışırken çok giyidim ondan herhalde hiç sevmiyorum.
saçlarım çok kısa bigudi maşa falan olmaz ancak evde kendim fön çekerim.fön çekmesemde normal şeklini alıyor.saça alıştım ama böyle düğüne gideken falan daha mı bi sporlaştırır görünümümü :44:
bide fazla kalmayız maksat gitmiş olalım diye gideceğiz eşimde sevmiyor düğünleri.

Son düzenleme:
cesaretimi toplarsam foto eklerim.
kıyafetlerime hiç bakmadım.belki başka kombin ilgimi çekebilir.

O zaman durum değişir kot pantolan uzerıne o fırfılını giyersın sacını sade fön cekıp hafıf makyaj tamamdır:)sporsun zaten sacını abıye olursa sacma olur sade en guzelı bırde gıtmıs olmak ıcın gıdıyorsunuz sonucta

Bence hıc bakma elbıse falan cunku kısa kalıcaksınız sevmıyorsunuzda duğun rahat gıtmekte fayda var..

çay ve pekmez beni biraz ısıttı iyi geldi.
kıyafettende konuşmuşken bi hemen göz atıp geleyim

duşumu aldım kıyafetlere baktım geldim.dantelli atlet çok spor oldu.lacivert fırfırlı body daha şık oldu hem göbişimide gizliyo.laciverti seviyorum.saçlarımlada güzel durdu azıcık makyaj tamamdır.

bendeıstıyrmcamaslında ama aklımdakalmıyorkıheheh
gıder cnm gıderbenımkı 3.gun gıttıyanııı

sen uydurmusundurgene gusellıgını ortaya cıkartacak bırsyeler cnmmmmmm

bende temsılııgımıyaptımm 6-7 tane kırmısıbıber vardıkosledımm dogradımbuzluga attımmmm kısaınsl..2 posetceıkk canımmmm jıllıan yapacagımbırazdan ınsl..4.bolummm bgn esımde evde taaaaaaa yarın gece gıdecek ıseeee

çay ve pekmez beni biraz ısıttı iyi geldi.
kıyafettende konuşmuşken bi hemen göz atıp geleyim

benımde anneannem geldı bakamadım canım:))

bende fırfırlı demıstım zatenbu ıs tamamdır..

sağol canım
inşallah gider çok şişim vucudum bi toparlayamadı kendini.
ellerine sağlık.
spora devam

benımde anneannem geldı bakamadım canım:))

bende fırfırlı demıstım zatenbu ıs tamamdır..
evet canım çok sağol :13:

menum
-08:30
-1 cay kasıgı ballıcorek otu
-2 taze kayısı(wc sorunu olması dıe)
-1brdk su
-11:30
-2 catalmelemen
-2zeytın
-yrmdılım cvdrekmegi
-ara
13:00
-1 kucuk yesıl elma
öglen
-14:30
-2 kepcekofte corbası(ıcındeyesılmercımek,nohut vr)

ara
bılmıyorum henuzzz

aksam(7511 senn ıcın heee)
-cıcekdolması pısırecegımm baskabırsey yapmassam onu yerım

nasıl menumkıslarr

*vakııt bulursam jıllıan.yapacagım:)
*3lt su
*2kupayesıl cay

esımle dısarı cıkarız belkı yuruyerek tabı araba yok

sütümü bimden alıyorum dostmuydu markası o süt kokmuyo diğerleri inek kokuyo yada bana öyle geliyo üzerinde light yazmıyo ama yarım yağlı buda iyi bişey herhalde
makarna ewet canım istiyo walla ama yemiyorum ne ferna takmışım kilo wermeye yaa.
pizzada almadım walla aklım fikrim orda eşim alayım sana dominostan diyo ama mümkün değil olmaz zaten aklmda kaldı oturup bi kutu yerim diye korkuyorum =)
spor konusunda katılıyorum ama 1 saat dayanabilirmiyim bilmiyorum ben baya yüksek bi hızda(6.5 sewiyede)yürüyoum we yarım saat sonra artık bacaklarım sızlıyo gözlerim kararıyo bırakıyorum zamanla çoğaltırım inşallah =)
önerileriniz için tşk ederim çok tatlısınız :)

aaa bide püf noktası sölicem şimdi arkadaşlarıma..geçen günlerde cnbc-e de belgesel izledim bu zayıflama konusuyla ilgili..bi adam bir hafta boyunca beslenme tablosuna göre yedi içti.öteki hafta tabloya gene uydu sadece gece 10 da bir bardak süt ekledi her gece.iki hafta için ayrı ayrı dışkı örnekleri alındı.sonuç olarak adam dışkıısıyla ilk hafta 3.6 gr yağ atabildi..ama ikincci hafta 7.2 gr yağ attı vücudundan.yani süt yağ atmaya yardımcı oluyormuş kendi göz we kulaklarımla gördüm duydum öyle kulaktan dolma değil =) bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…