• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

selam kızlar,
bugün geç kalktık eşim şimdi gitti dün akşamda geç yattık maç izledi.uyku düzenim bozelunca kendime gelemedim.gece yatmadan pencereyi kapatıp öyle yattık sabah kaltığımda donuyordum resmen.hala da öyle çok üşüyorum.regli oldum en sonunda kaç gündür süründürüyordu beni.acayip halsizim :50:
cumartesi eşimin iş arkadaşlarından birisi evleniyormuş düğün ortamlarını sevmem gürültülü ve kalabalık olduğu için neyse düğüne kadar 2 gün boyunca dikkat etmem lazım :18:belki şişkinliğimde gider :18:

sabah
1kk köy peyniri
2 siyah zeytin
domates salatalık
bol yeşillik
1 dilim tam buğday ekmeği

a.selam canım dun gece bende usudum ama sabaha karsı pıke ustune yatak örtusu,annem de donmus sabah boğazı ağrıyodu bugun polar vercem 11 dereceydı sabah 7 bucukda gece kactır:52:afıyet olsun canım

canım elınıze sağlık yalnız bısey sorucam o kavanoz bıraz bos duruyor sanırım dolu olması gerekıyor konserve de ben öyle bılıyorum..
Burda da markette 3 bucuk ıle 4 lıra arasında kahvaltılık yenılecek domates,yemeklık domatesse markette 1 bucuk lıra yada 2 lıra,bız konservelık 1 lıraya köylu bır adamdan alıyoruz oda cok sulu cıkıyor cok memnun değiliz hehe burası pahalı canım Kayserı de değilmisin sen?benım taktığım konu limon 4 bucuk 5 lıra,mersıde kı(mersınden gidiyor hereyere)orda bıle 4-5 lıraydı cok yuksek esımde lımon hastası:52:

canım salata ıkı kısılıkmı ya az yapmıssın ben onu tek basıma yerım hatta fazlasını:52:
kavonozları tam doldurmamak lazım hava alması gerekiyor 1-2 parmak kadar boşluk olmalı.
ben dün pazardan 1 liraya aldım.sivri domatesleri pek sevmiyorum.eşim domatessiz yapamaz kahvaltıda salata derken bitiyo 1 haftada.limon 2 lira küçük filede satılıyo içinde 5 tane falan oluyor kilosu ne kadar bilmiyorum.

bu arada fotoğrafdaki salata kasasesi kocaman aslında :52::52::52:

Bırde tursuyu falan bız yesıl zeytını de kendımız yapıyoruz,plastık kavanoz kullanmamalıyız uzmanlar bas bas bağrıyorrr,cam sağlıktır dıyee bır kac tane cam alıcaz hersene aynı seye kurulur tursu(gercı ben tursu yapmıyorumda)

evet canım cam önemli ama turşuda kullanılırmı bilmiyorum.

kavonozları tam doldurmamak lazım hava alması gerekiyor 1-2 parmak kadar boşluk olmalı.
ben dün pazardan 1 liraya aldım.sivri domatesleri pek sevmiyorum.eşim domatessiz yapamaz kahvaltıda salata derken bitiyo 1 haftada.limon 2 lira küçük filede satılıyo içinde 5 tane falan oluyor kilosu ne kadar bilmiyorum.

bu arada fotoğrafdaki salata kasasesi kocaman aslında :52::52::52:

evet canım cam önemli ama turşuda kullanılırmı bilmiyorum.

Annem tam dolduryor sorun cıkmıyor:52:sıvrı domates ne kı bursamı uzun seklı burda pek yok o ucuz oluyoo Mersınde cok olur.Demek orası daha ucuzmus canım burda pazarda hem fıyat yuksek hemde sectırmyeyıp kötulerını atıyolar :36:lımon yıne aynı fıyata gelır sanırım kılo olarak.
cam tursu kavanozları da gördum bence alısmalıyız,5 lt plastık yağ bıdonlarına yapılıyor sırf kansorejen,ben tursu yapmadım ıcın annem yapar ve cam olur mutlaka..

a.selam canım dun gece bende usudum ama sabaha karsı pıke ustune yatak örtusu,annem de donmus sabah boğazı ağrıyodu bugun polar vercem 11 dereceydı sabah 7 bucukda gece kactır:52:afıyet olsun canım

meterolojiye baktımda en düşük 15 en yüksek 26 diyor.
regli olduğum için çok üşüyorum galiba çay yapayım kendime bide battaniye alayım üzerime

Annem tam dolduryor sorun cıkmıyor:52:sıvrı domates ne kı bursamı uzun seklı burda pek yok o ucuz oluyoo Mersınde cok olur.Demek orası daha ucuzmus canım burda pazarda hem fıyat yuksek hemde sectırmyeyıp kötulerını atıyolar :36:lımon yıne aynı fıyata gelır sanırım kılo olarak.
cam tursu kavanozları da gördum bence alısmalıyız,5 lt plastık yağ bıdonlarına yapılıyor sırf kansorejen,ben tursu yapmadım ıcın annem yapar ve cam olur mutlaka..
ben seçerek alıyoum.bizim pazar bana çok yakın ve büyük değil dolaşırken yorulmuyorum.çanakkale domatesleri sivri oluyor birde yuvarlak domatesler var onlardan nerden geliyor bilmyorum ama daha güzel oluyor.

tamam kase buyukde sonucta dolu değil ya o ne ki yada benım büyük küçük kavramım bıraz devasal boyutlarda:52:ben salatada havuc sevmem mesela annem koydumu kızarım:))

o fasulye ve barbuyaya benzer sey ne börulcemı mor renkde:44:

canım kase kocaman birşey.ablamlar geldiğinde yoğurtlu makarna yapmıştım hemde 2 paket hepsini almıştı düşün yani :9:
içindekileri yazayım
havuç
meksika fasulyesi
mısır
kıvırcık
kuzu kulağı
maydanoz
fesleğen
nane
kekik
zeytin
domates
salatalık
yeşil biber
kırmızı biber
baharatlar taze

istanbul dımı bakma bazen daha dusuyor ,ohhh keyıf yap.
ankara daha çabuk soğuyor.
soğuk havaları severim aslında ama şimdi halsizlik var keyif olmuyo.
pekmez aldım şimdi.çayımıda demledim iyi gelir belki.

Son düzenleme:
ben seçerek alıyoum.bizim pazar bana çok yakın ve büyük değil dolaşırken yorulmuyorum.çanakkale domatesleri sivri oluyor birde yuvarlak domatesler var onlardan nerden geliyor bilmyorum ama daha güzel oluyor.

canım kase kocaman birşey.ablamlar geldiğinde yoğurtlu makarna yapmıştım hemde 2 paket hepsini almıştı düşün yani :9:
içindekileri yazayım
havuç
meksika fasulyesi
mısır
kıvırcık
kuzu kulağı
maydanoz
fesleğen
nane
kekik
zeytin
domates
salatalık
yeşil biber
kırmızı biber
baharatlar taze

kasende devasalmıs ya:52:kusbakısı dıye belkı:)meksıka fasulyesımı hıc yemedım nerden aldın markettenmı:))

içindekileri yazayım
havuç
meksika fasulyesi
mısır
kıvırcık
kuzu kulağı
maydanoz
fesleğen
nane
kekik
zeytin
domates
salatalık
yeşil biber
kırmızı biber
baharatlar taze

kasende devasalmıs ya:52:kusbakısı dıye belkı:)meksıka fasulyesımı hıc yemedım nerden aldın markettenmı:))

evet canım kocaman bi kase yarısını yedim başka yanına birşey yapmadığım için.salata canavarıyız biz :9::9:
maketten aldım konserveler bölümünde 250 gramlık kutuda haşlanmış olarak satılıyor.

Fesleğen deyınce,bı keresınde mozarella fesleğenlı nodle yapmıstı bende nerden aldın dıyınce marketten almıs nasıl bısey olduğunu bılmıyorum demıstım..haha mersıne gelınce kendı kendıme guldumm herzaman balkonumuzda bahcede olan seyı görmemısım gibi:60:anneannemde bana dıktı ıkı saksı burda kendım yetıstırcem:))bazen sabah koparıp salatama koyuyorum guzel oluyo

evet canım kocaman bi kase yarısını yedim başka yanına birşey yapmadığım için.salata canavarıyız biz :9::9:
maketten aldım konserveler bölümünde 250 gramlık kutuda haşlanmış olarak satılıyor.

cok sağlıklı en ıyısı afıyet olsun..bende denıyım o zaman hıc yemedım.

Fesleğen deyınce,bı keresınde mozarella fesleğenlı nodle yapmıstı bende nerden aldın dıyınce marketten almıs nasıl bısey olduğunu bılmıyorum demıstım..haha mersıne gelınce kendı kendıme guldumm herzaman balkonumuzda bahcede olan seyı görmemısım gibi:60:anneannemde bana dıktı ıkı saksı burda kendım yetıstırcem:))bazen sabah koparıp salatama koyuyorum guzel oluyo

elimizdekilerin değerini sonra anlıyoruz.bende hamilelikte baharatların iyi olmadığı öğrenince ara vermiştim şimdi tekrar başladım.saksıda yetiştirmedim hiç.zamanı geçmiştir herhalde önümüzdeki yıl bende yaparım inşallah ev mis gibi kokuyordur herhalde :52::52::52::52:
yeşillikleri pazardan alıp eve gelince hemen temizleyip yıkayıp biraz kurutup saklama poşetlerine koyup buz dolabına koyuyorum istediğim zaman çıkarıp salatalara atıyorum.
pazardan sonra akşam 1 saat mutfaktan çıkamıyorum ama elimin altında hazır oluyor.

elimizdekilerin değerini sonra anlıyoruz.bende hamilelikte baharatların iyi olmadığı öğrenince ara vermiştim şimdi tekrar başladım.saksıda yetiştirmedim hiç.zamanı geçmiştir herhalde önümüzdeki yıl bende yaparım inşallah ev mis gibi kokuyordur herhalde :52::52::52::52:
yeşillikleri pazardan alıp eve gelince hemen temizleyip yıkayıp biraz kurutup saklama poşetlerine koyup buz dolabına koyuyorum istediğim zaman çıkarıp salatalara atıyorum.
pazardan sonra akşam 1 saat mutfaktan çıkamıyorum ama elimin altında hazır oluyor.

bayılrım baharata en fazlada karabıbere:))Balkonda duruyor canım zamanı değildi ama anneannem basardı gelmeden önce dıkmıstı,bende aynen gecen hafta ıkı bağ kekık aldım 2 saat ayıkladım onu bıde yenı teknolojı dolaplar cok ıyı koruyor hayat kolaylastı..

bayılrım baharata en fazlada karabıbere:))Balkonda duruyor canım zamanı değildi ama anneannem basardı gelmeden önce dıkmıstı,bende aynen gecen hafta ıkı bağ kekık aldım 2 saat ayıkladım onu bıde yenı teknolojı dolaplar cok ıyı koruyor hayat kolaylastı..

taze çekilmiş karabiber atıyorum yemeklere süper kokuyo.anneannenin ellerine sağlık allah uzun ömürler versin.

7511 dün yoktu bi sorun yoktur inşallah.

Back