- 31 Ekim 2010
- 2.284
- 12
- 358
Burdayimmm tikiniyorum cay lokuma sardim catlicam simdi
Sen napiosnnn
çay içiyorum
afiyet olsun çifte kavrulmuşsa süper
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burdayimmm tikiniyorum cay lokuma sardim catlicam simdi
Sen napiosnnn
çay içiyorum
afiyet olsun çifte kavrulmuşsa süper
benim arkadasım da regl olcagı zaman içiyodu agrısı için iyi geliyomus ama ben onun yerine majezik içiyorum yan etkisi oldugunu duymustum ama başka türlü dayanılmıyor ben maydanoz suyunu zayıflamaya yardımcı diye okudum bi yerde deneyip yararını gören var mı acaba?:44:Ben reglyken arada icerim iki gun falan niyeki
kızlar maydonoz suyu içen var mı aranızda?[/Q
canım bende içiyorum ,ramazanda ara vermek zorunda kaldım ama buakşamdan itibaren tekrar başlıcam 15gün içip ara veriyorum günde 2 bardak,sonra regl olunca bırakıp tekrar başlıyorum zaten en fazla 15 gün içip 7gün ara verip tekrar içmeye başlıyabilirmişsin bi sitede böyle okumuştum
kilo vermeme yardımcı oldu tabiki yediklerimede dikkat ediyorum ..
ben de öyle okudum canım 15 gün içip 10 gün ara vermek gerekirmiş bi de limon ya da balla da içilebiliyomus ben limonla olanını denicm yarın bakalım faydası olcak mı :44:
merhabalar tam yazdım sayfayıı elektırık gıttı dunden bole olduu sınır ettı benı hasta hastaa dunden aksam grıp oldugumu fark ettım eletrıkde gelemıstı esımde sehır dısın aannesıgıle gıttı ben grıb oldugum ıcn gıtmedımm ama ı kıde gıtmemısım aksam 7 den sonra costumm halsızlık bas agrısı burun bogaz ne varsaa hepsı vardı bendee eltıme gıttık kaynımla tabıı orada kaldım eve bır kac dgsık almaya geldım yuruyemedım gene kaynım araba ıle getırdı dunkı jılıanımıda yapamadım ayakat durcakk halım yok cunkuu gece 12 de arabası corbası yaptı sagolsun eltımm bol acılı eksılı onu yedımmm ,sabaha kdr 10 kere uyandım burun akıntısından dolayııı sonra 11 de kalktım bır kase daha acılı corba ıctım terledım sonrada 1 de 3 catal patates rendesı az yagda tavlamıs baharatlı ondan 2 catalmelemen 1 kupa yesıl cay 1,5 dılım de cvdr ekmegi yedımmm sımdıden ılac ve nane lımon ıcecegım ben yarına esım gelenece eltımdeyımmm kıslarr:2::2::2::2:
benim arkadasım da regl olcagı zaman içiyodu agrısı için iyi geliyomus ama ben onun yerine majezik içiyorum yan etkisi oldugunu duymustum ama başka türlü dayanılmıyor ben maydanoz suyunu zayıflamaya yardımcı diye okudum bi yerde deneyip yararını gören var mı acaba?:44:[/
Yag atamazsin maydanoz odem attiriyor ozelligi bu bende regld inanilmaz siserim hareket edemicek kadar
selam kızlar,
hafta başında dikkat edicem dedim ama o kadar dikkat edemedim perşembe itibariyle dikkat etmeye çalıştım regli dönemininde etkisi var sanırım.
giden 600 gramda olsa almaktan daha iyi gibi
geçen pazar 54,7
perşembe sabah tartıldığımda 56,2 dim
bu sabah tartıldım 54,1
merhabalar tam yazdım sayfayıı elektırık gıttı dunden bole olduu sınır ettı benı hasta hastaa dunden aksam grıp oldugumu fark ettım eletrıkde gelemıstı esımde sehır dısın aannesıgıle gıttı ben grıb oldugum ıcn gıtmedımm ama ı kıde gıtmemısım aksam 7 den sonra costumm halsızlık bas agrısı burun bogaz ne varsaa hepsı vardı bendee eltıme gıttık kaynımla tabıı orada kaldım eve bır kac dgsık almaya geldım yuruyemedım gene kaynım araba ıle getırdı dunkı jılıanımıda yapamadım ayakat durcakk halım yok cunkuu gece 12 de arabası corbası yaptı sagolsun eltımm bol acılı eksılı onu yedımmm ,sabaha kdr 10 kere uyandım burun akıntısından dolayııı sonra 11 de kalktım bır kase daha acılı corba ıctım terledım sonrada 1 de 3 catal patates rendesı az yagda tavlamıs baharatlı ondan 2 catalmelemen 1 kupa yesıl cay 1,5 dılım de cvdr ekmegi yedımmm sımdıden ılac ve nane lımon ıcecegım ben yarına esım gelenece eltımdeyımmm kıslarr:2::2::2::2:
günaydın,
en son 05.08.12 de tartılmıştım 77.7 kiloydum tatild,bayramdı derken bugun tartıldım ve 78,5 olmuşum .70 gram kilo almışım yarından itibaren çalışmaya başlıyorum ve eski düzenimede geri dönücem inş. bol kilo vermeler hepimize :)
Supersin canim tebrikler sporsuz bu kadar olur zaten bence cokiyi
evt sagolsun ck skr ı gıbıyım ama daha var bırde el kesıklıgıııcanım geçmiş olsun eltindende allah razı olsun iyi bakıyor sana.
bu havalar tam hasta olma havası dikkat etmemiz lazım.terlemek iyi gelir inşallah hemen toparlarsın kendini :26:
tebrıkler cnmmmmmmmmmmselam kızlar,
hafta başında dikkat edicem dedim ama o kadar dikkat edemedim perşembe itibariyle dikkat etmeye çalıştım regli dönemininde etkisi var sanırım.
giden 600 gramda olsa almaktan daha iyi gibi
geçen pazar 54,7
perşembe sabah tartıldığımda 56,2 dim
bu sabah tartıldım 54,1
sagol cnmGecmis olsun canim dikkat et
suzancım iyileştinmiGIRIBIM ck skr yı gıbı sımdıde dun et dograraken elımı kestım en buyuk kesıgım bu benım halen sol elım cok sızlıyorr dr gıtmedım dıkıs atardıe banane korkuyrmm heheh sbha kdruyutmadıı dun esım geldı telde demıstım oda abartyrm sanmıs geldıkı sen ne yapmıssın yaa dıeoda ck agrdgnn farkındadı bayagı yardıcı olduu heheh dusunun komsumm benım balkona bulgur sermıstı gunes aldıgı ıcın bırazda ıcerı dokulmuss o cektrememıs esım geldı dur ben cektrym dedı heheh aksam 9 da hemdee sasırdım yanııı:) neyse yaram kabuk baglamaya yaklastı sıs bırazdaa ama halen ck agryrrrrrrrrrrr:2::2::2:burnum durmuyr gene taylod ıcecegımm bırazdannn kahvaltı cnm ısetemeıd bendee
7'de 2 kuru kaısı -1 cay k.ballı çörek otu yedım gunluk rutın seylerım yanı:))
10'da 1 tanebım'ın yaglı gevrek dedıgı cubuk tan 1 tane bırde 1 seftalı yeıdmm kahvaltı yerınee oglenede patates salatsı ıstıyor canımmmmm
tartıldım dun yoktum yazamdmm
baslangıc:83
gecen hafta 72,2
bu haftaa:71,4
topl.gıden 11,8
hedef:60
800 gr gıtmıss kıslarrrrrrrrrrrrrrrr
evt sagolsun ck skr ı gıbıyım ama daha var bırde el kesıklıgııı
tebrıkler cnmmmmmmmmmm
sagol cnm
merhaba kızlar,
bildirimi yapayım :)
sabah 1 bardak limonlu maydonoz suyu
kahvaltı, 1 kase nesfit
ara : 2 tane galete
öğle : 1 kase yayla çorbası,3 tane küçük köfte 2 küçük dilim patates,1 tabak yeşil salata
ara için şeftali getirdim
şimdide yeşil çayımı içiyorum
akşam : bamya yemeyim var ondan yerim 4 yemek kaşığı kadar
gün içinde 3 litre suyumu da içicem
bugunlük bu kadar...
yok cnm yaa oksuruk ve ses kısıklıgına devammmmsuzancım iyileştinmi
Afiyet olsun canım.
Bende sabah ve akşam çay yapıyorum arada su içiyorum damacanın yarısı bitmiş oluyor sünger gibiyim