Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

7511 sor cnm sor seve seve anlatırım

efeeylülcüm evet muratpaşa beldesine dahil, lara olarak geçiyor, laura alışveriş merkezinin en fazla 40-50mt ilersinde , her cmt günü kurulan çok güzel bir pazar bayılıyorum oraya

fesleğenli noodle bende ilk yapıcam , noodle çok severim zaten fesleğende makarnaya çok yakışıo , buseferde iksini biraraya getireyim dedim bakalım ne çıkcak ortaya

yapaım valla soğuk yenır dımı ne malzeme gerkıyo bugun alıyıym yarın tarıf edersın

yapaım valla soğuk yenır dımı ne malzeme gerkıyo bugun alıyıym yarın tarıf edersın

mozzarella ben feslegen soslu makarna yedım guzel oluyor

eylul cok olay
1 bardak ırmık
1 ltre süt
1 tatlı kasgı hındıstan cevızı ( ıstege baglı)
1 bardak seker ( ıstersen yarım bardakta koyabılırısın daha az tatlı olsun ıstersen) yarım koy kasıkla tadına bak ona gore yap canım
bunları bı guzel kaynatıosun kıvamı koyulasıo kaynıo

sonra suyla ıslattaıgın mınık cam kaplara esıt pay edıosun buzldolabında donduktan sonra tabaga cıkartıyosun( kalıp gorevı goruyo mınık cam kap)
ıstersen buyuk bır borcamı ıslatıp ıcıne koyabılırısın o zaman pasta gbı keserek ıkram edersın... daha kolay

en son soguyan tatlının ustuen kırılmıs cevız koyuyosun ( annem petıbör ve cevızı karıstırıp koyar)

Antalya gıdersem gıderım bundan 5 yıl önce yoktu ama zaten lara köy gıbıydı sonradan gelıstı,fesleğen pazardAmı satılıyor sen yap guzel olursa tarfını alıırım

bu arada esımle konustum bugun yıne gec gelıcekmıs aksam annemlere gdemıcekmısız
yarın ewde olucam dedı ( pek ınanamasamda ) yarın gıderız sonra bas basa bı yere gıderız dedı

saol canım bunu buzlukta değil dolabın nomal kısmında soğutuyosun dımı

[/QUOTE]

yemek esnasında 2-3 bardak su içmek benim taktiğim:))

mozzarella ben feslegen soslu makarna yedım guzel oluyor

evet nefis nefis

eylül cnm pazarda vardır illaki bilmiyorum ama ben migrostan aldım küçük bi kutunun içine atmışlar 5-6 yaprak 2.400e aldım. bide fesleğeni tanımıyorum ben sadece kokusunu biliyorum manav reyonundaki kıza sordum o verdi yoksa öyle boş boş bakıyordum hangisi acaba diye

bu arada esımle konustum bugun yıne gec gelıcekmıs aksam annemlere gdemıcekmısız
yarın ewde olucam dedı ( pek ınanamasamda ) yarın gıderız sonra bas basa bı yere gıderız dedı

insallah yarın dedığını yapar canım tum gun beraber vakıt gecıırırsınız

bende nasıl bısey olduğunu bılmedığım ıcın sordumsaol canım afıyet olsun sımdıden

selam kızlar,

dün akşam
çorba
yarım dilim tam tahıllı ekmek
salata

7511 dün akşam pilav yemedim geç saatte meyvada yemedim şişkinliğim yoktu daha iyiydim.

sabah
omlet
6 siyah zeytin
1 kk peynir
domates
2 dilim tam buğday ekmeği

öğle dışarda yedik

ara
karışık meyva

ara
1 avuç badem fındık

doktora gittik kesemizi gördük

17 temmuzdada kalp atışı için gidicez

ah canım masallah cok ıyı hhıc bır terslık olmamasına sevındım...
okadarcık bebek bıle degıl kalbımı atıyormu ya o daha sadce pıhtı degılmı:26:

menunde cok guzelmıs harıka gıdıosun ne eksık ne fazla

sağol canım
doktor canlanmışmı diye bakıcaz dedi kalp atışı demiyo ama ben öyle yazdım
şimdilik tok gibiyim belki yine çorba yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…