Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

günaydın kızlar,
dün akşam karpuz salata yedik biraz şişim dün sabah tartıldım 54,0

sabah
1kk köy peyniri
4 siyah zeytin
domates
karpuz
1 dilim tam tahıllı ekmek

şimdi 1 büyük bardak süt

ay cok sevındım hıc sorun yok keseyı de gördun nazar değmesın

hamılelığın ılk 3 ayında sadece 1 ara öğün ekstra yemek yeterlıymıs yanı mesela 1 elma ve sut,bır corba 1 dılım ekmek yesen yetelıymıs.Bugun bır dıyet sağlıklı beslenme hamılelıkte progda dınledım

merhaba kızlar birkaçgündür gelemedim,bildirimlerde yapamadım, düğünler bitti şimdilik ohhhh bol bol döktürdüm ama öğünlerime dikkat edemedim. nerdeyse ara öğün hiç yapamadım cuma akşamıda arkadaşlardaydık yemekte biraz bozdum diyeti ama c.tesi telafi ettim veeeeeeeeeeee bu sabah geçen haftaki aynı saatte tartıya çıktımmmmmm
sonuç 72.3 çok mutlu oldumm 1 kilo 200 gramcık gitmiş.. yarından itibaren düzenli spora devammm.

sağol canım

biraz fazla yiyorum ama bir kaç gündür daha dengeliyorum elimden geldiğince

tebrıkler canım

sağol canım

biraz fazla yiyorum ama bir kaç gündür daha dengeliyorum elimden geldiğince

psıkolojık fazla yıyosundur doktorda söyler ne yemen gerektığını :)))

tebrıkler canım

psıkolojık fazla yıyosundur doktorda söyler ne yemen gerektığını :)))

doktor o kadar yoğunduki birşey söylemedi ben sordum 10 gün sonra daha kesin bilgi veririz dedi önce canlanıyormu bi bakalım dedi
piskolojik tabi zaten küçücük birşey 1 tabak yemek yiyecek hali yok

selam kızlarrrrr....

bakalım bugün kilolar verilmiş mi?? haftanın birincisi kim olacak.

ben sizden ayrılınca kilo almadım,benim için güzel bişey:))

bugün yine yağmurlu burası, hava kapkaranlık offf evde yalnızım iş yapasım yoooooooook...

ütü vaarrr, başımın bitmez belası ütüüüüüüüü

doktor o kadar yoğunduki birşey söylemedi ben sordum 10 gün sonra daha kesin bilgi veririz dedi önce canlanıyormu bi bakalım dedi
piskolojik tabi zaten küçücük birşey 1 tabak yemek yiyecek hali yok

3 aya kadar artı tek ara eklıyosun 3 aydan sonra bır ara da ekstra yıyosun senın ıcın dınledım

Selam canım oh sende koruyosun:))utumuu ben hafta ıcı bıtırdım senın hafta sonuna toplanıyor daha kötuu kolay gelsınn bu arada ankara da yağmurlu parcalı bulutlu

hafta sonu birikiyo evet ama ben biraz ev işi konusunda üşengeçim, sevmiyorum ev işini napim:))
kocamın dediğine göre salon kadınıymışım ben:)))

hafta sonu birikiyo evet ama ben biraz ev işi konusunda üşengeçim, sevmiyorum ev işini napim:))
kocamın dediğine göre salon kadınıymışım ben:)))

Esın sana ıltıfat etmısskım sever ev ısını bılmem ama mecbur yapıyoruz ıste...

Esın sana ıltıfat etmısskım sever ev ısını bılmem ama mecbur yapıyoruz ıste...

:)) hepimiz mecbur yapıyoruz evet,ben biraz daha rahata alışmış bir insanım heralde,evlenince iş başa düşüyor ama sağolsun eşimde zorlamıyor yorma kendini gel otur falan diyo.
onun için önemli olan ütülü gömlekler ve güzel yemekler gerisiyle pek ilgilenmiyo:))

Evet evlenınce sorumluluk bınıyor ustune,yenı cağ erkekler ıyı yaben 1 ay olmıycam esımın haftada 1 camasır yıkıyıp utulemesı gerekcek bakalımyemeği sırkette yer o suorun değil

En az benım kadar yapar marıfetlı kocısım

valla yeni nesil kocalar çok iyi, olan annelerimize olmuş:))
bizler çok rahatız şimdi, devir değişti kocalarda değişti:))
ben birazdan çıkıcam tatlım, ev işlerine başlim bakalım kaç saat sonra isyan edicem:)))
görüşürüz bye...

Yenı nesıl cok bılınclı nazar değmesın
tamam canım görusuruzz yıne gel hep gel kolaylık dılıyorum sana

günaydın kızlar,

dün akşam makarna yedim hemde çok günah çıkarmak için yazmadım bu hafta ceza veriyorum kendime çok yemiyeceğim

sabah
omlet
1 kk köy peyniri
1 dilim tam buğday ekmeği
domates

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…