ara
üzüm
öğle
salata
kavun
ara
1 nektar
ara
1 avuç badem fındık
sen baya dıyet yapıo gbı yıosun canım
canınmı ıstemıo yoksa ozellıklemı yemıosun cok sıkma kndını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ara
üzüm
öğle
salata
kavun
ara
1 nektar
ara
1 avuç badem fındık
patlıcan salatası harika oldu yaa bayıldımm ben bu fikire tşkrler cnmmm eşim çok sever patlıcan salatasını. kıyma çıkarmıştım dolaptan hasanpaşa köftesi yapsam diyorum, et obur eşim bayılır kesin
tşkrler cnmmm az kaldı inş son 1.5 kilo
buarada evime gelmeden önce sıkıntıdan internet alışverişi yapmıştım, bazılarını 38 bazılarını 36 almıştım, temkinli olmak lazım tabi . hepsi ulaştı elime ve 38 olanların bel ve sırt kısımları bol geliyor koydum poşete terziye götürüp daralttırıcam
patlıcan salatası harika oldu yaa bayıldımm ben bu fikire tşkrler cnmmm eşim çok sever patlıcan salatasını. kıyma çıkarmıştım dolaptan hasanpaşa köftesi yapsam diyorum, et obur eşim bayılır kesin
tşkrler cnmmm az kaldı inş son 1.5 kilo
buarada evime gelmeden önce sıkıntıdan internet alışverişi yapmıştım, bazılarını 38 bazılarını 36 almıştım, temkinli olmak lazım tabi . hepsi ulaştı elime ve 38 olanların bel ve sırt kısımları bol geliyor koydum poşete terziye götürüp daralttırıcam
sen baya dıyet yapıo gbı yıosun canım
canınmı ıstemıo yoksa ozellıklemı yemıosun cok sıkma kndını
yok canım baya yiyorum ama çok şişim
kilo aldım galiba:18:
bide dondurma yedim:18:
şişlık gbı hıssettırıo demekkı cnım benım ya kıyamam
son aylar cok sıs olucaksın sanırım ellerın falan
sıkma kndını suan gayet ıyı gdıosun ben okuyorum
dengelı gdıosun
şimdi zeytinyağlı kabak yanına çorba yapıcam dünden pilav var ekmek yemiyeceğim göbişim çıktı yaa 1 hafta da ne oldu bana :26:
inşallah kızlar yaa şu 1.5kiloda gitsin kendimi tam iyi hissedicem buarada sıcaktan insan şişermi yaa, bugün okadar bunaldımki temizlik yaparken şuanda davul gibi hissediyorum kendimi, birde reglim bitmedi henüz onunda son etkileri olabilir galiba. sık sık soğuk suyun altına giriyorum vücut sıcakta salmasın kendini diye, diğer türlü jelibon kıvamında geziyorum
buarada akşam yemeği fikrim değişti, balık yapıcam, tlf açtım eşime çipura yada levrek alacak akşam gelirken, yanına közlenmiş patlıcan salatası ve havuç salatası yaparım, olduda bitti
bnde aksama kabak yapcam
burda sızden duymustum
fırında peynır koyuyosun ıcıne ole yapcam
pılav yemezsın
guzel aksamlar kızlar,hepınıze afıyet olsunn görusuruz yarın
benimde balığa başlamam lazım sen tavada mı fırındamı yapıyorsun canım?
tavada yapıyorum ben cnm, daha lezzetli oluyor sarımsaklı karabiberli zeytinyağlı sos hazırlıyorum yarım saat bekletiyorum, sonra kızartıyorum. beklettiğim yağ yetiyor extra yağ kullanmıyorum cnm hafif olsun diye.
evet sana balık şart artık, haftada 2 kez tüketmeye çalış bence bebişin için çok faydalı olurr
papapapa..... ben geldımmm
hosgeldın canım:82:
hosbuldum bebegım nasılsın napıosn bakalımm ... bır haftasonu daha yalnız evdeyız he
Napıyım canım sıkıntıdann patlıyorumsen napıyosun?aynen öyle bu hafta sonuda yanlızz
ewı supurdum sımdı cay ıcıyorum bısıler yıorm falan sıkıcı ve sıcak :S