a ne güzel beraber kutlarız inşallah
tarih 3.3.2013 bakalım belki tarihi tuttururum
balık burcu olucak...
ınsallah canım beraber kutlarız bakarsın...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
a ne güzel beraber kutlarız inşallah
tarih 3.3.2013 bakalım belki tarihi tuttururum
selam kızlar,
dün akşam
çorba
yarım dilim tam tahıllı ekmek
salata
7511 dün akşam pilav yemedim geç saatte meyvada yemedim şişkinliğim yoktu daha iyiydim.
sabah
omlet
6 siyah zeytin
1 kk peynir
domates
2 dilim tam buğday ekmeği
öğle dışarda yedik
ara
karışık meyva
ara
1 avuç badem fındık
doktora gittik kesemizi gördük
17 temmuzdada kalp atışı için gidicez
günaydın kızlar,
dün akşam karpuz salata yedik biraz şişim dün sabah tartıldım 54,0
sabah
1kk köy peyniri
4 siyah zeytin
domates
karpuz
1 dilim tam tahıllı ekmek
şimdi 1 büyük bardak süt
ay cok sevındım hıc sorun yok keseyı de gördun nazar değmesın
hamılelığın ılk 3 ayında sadece 1 ara öğün ekstra yemek yeterlıymıs yanı mesela 1 elma ve sut,bır corba 1 dılım ekmek yesen yetelıymıs.Bugun bır dıyet sağlıklı beslenme hamılelıkte progda dınledım
merhaba kızlar birkaçgündür gelemedim,bildirimlerde yapamadım, düğünler bitti şimdilik ohhhh bol bol döktürdüm ama öğünlerime dikkat edemedim. nerdeyse ara öğün hiç yapamadım cuma akşamıda arkadaşlardaydık yemekte biraz bozdum diyeti ama c.tesi telafi ettim veeeeeeeeeeee bu sabah geçen haftaki aynı saatte tartıya çıktımmmmmm
sonuç 72.3 çok mutlu oldumm 1 kilo 200 gramcık gitmiş.. yarından itibaren düzenli spora devammm.
sağol canım
biraz fazla yiyorum ama bir kaç gündür daha dengeliyorum elimden geldiğince
tebrıkler canım
psıkolojık fazla yıyosundur doktorda söyler ne yemen gerektığını :)))
doktor o kadar yoğunduki birşey söylemedi ben sordum 10 gün sonra daha kesin bilgi veririz dedi önce canlanıyormu bi bakalım dedi
piskolojik tabi zaten küçücük birşey 1 tabak yemek yiyecek hali yok
selam kızlarrrrr....
bakalım bugün kilolar verilmiş mi?? haftanın birincisi kim olacak.
ben sizden ayrılınca kilo almadım,benim için güzel bişey:))
bugün yine yağmurlu burası, hava kapkaranlık offf evde yalnızım iş yapasım yoooooooook...
ütü vaarrr, başımın bitmez belası ütüüüüüüüü
3 aya kadar artı tek ara eklıyosun 3 aydan sonra bır ara da ekstra yıyosun senın ıcın dınledım
3 aya kadar artı tek ara eklıyosun 3 aydan sonra bır ara da ekstra yıyosun senın ıcın dınledım
Selam canım oh sende koruyosun:))utumuu ben hafta ıcı bıtırdım senın hafta sonuna toplanıyor daha kötuu kolay gelsınn bu arada ankara da yağmurlu parcalı bulutlu
hafta sonu birikiyo evet ama ben biraz ev işi konusunda üşengeçim, sevmiyorum ev işini napim:))
kocamın dediğine göre salon kadınıymışım ben:)))
Esın sana ıltıfat etmısskım sever ev ısını bılmem ama mecbur yapıyoruz ıste...
:)) hepimiz mecbur yapıyoruz evet,ben biraz daha rahata alışmış bir insanım heralde,evlenince iş başa düşüyor ama sağolsun eşimde zorlamıyor yorma kendini gel otur falan diyo.
onun için önemli olan ütülü gömlekler ve güzel yemekler gerisiyle pek ilgilenmiyo:))
Evet evlenınce sorumluluk bınıyor ustune,yenı cağ erkekler ıyı yaben 1 ay olmıycam esımın haftada 1 camasır yıkıyıp utulemesı gerekcek bakalımyemeği sırkette yer o suorun değil
ütü yapmayı biliyomu, benim eşim benden güzel ütü yapar:))
En az benım kadar yapar marıfetlı kocısım
valla yeni nesil kocalar çok iyi, olan annelerimize olmuş:))
bizler çok rahatız şimdi, devir değişti kocalarda değişti:))
ben birazdan çıkıcam tatlım, ev işlerine başlim bakalım kaç saat sonra isyan edicem:)))
görüşürüz bye...
tebrıkler canım
teşekkür ederim :)