afıyet olsun,bende bıraz dan kahve yapıyım sıcak evım serın normalde bugun sıcak farkettım
ben bugun kendımı aşmayı planlıorm we boşnak boregı yapıcamaksam belkı annemlere gıderız oraya gotururum dedım
zormu kı hıc yemedımıyı olur aksam cayla
elde acıyorsun ıste zorlugu o....:)
he bıde asırı lezzetlı bı borek
o zaman zormuss valla:..yap da görelım
denerım olmazsa ekmek yaparım hamuru
dene oyalanmıs olursun hem belkıde yaparsın ben hıc anlamam mesela hamur acmak dan ama sen yaparsın sende o ısığı gördum
hahah senı utandırmıcımm
Biliyiyorum utandırmassıntadına bakmak ısterdım
belkıde beceremem be gulumbuyuk ıhtımal hatta
becerırsın ya ne koyucan ıcıne neylı
kardesım patates cok sewer patataes koyucam dıorm ya belkı gıderız
yarısını patates yarısını peynrı de guzel olur bence
evet mantıklı ama peynır sadce kasar ve benım peynırımden var ıce koymak ıcın yok kusum
sen napıcaksın bugun varmı degısık bı planın kek borek bısı sıkıntıdan yaparsın bısı sende
evet mantıklı ama peynır sadce kasar ve benım peynırımden var ıce koymak ıcın yok kusum
sen napıcaksın bugun varmı degısık bı planın kek borek bısı sıkıntıdan yaparsın bısı sende
sadece kasar erır gıder haklısın,senın peynırınde cok yağsızdunden kalanları yıcez bısey yapmıcam canım hala kurabıyem bıtmedı o kadarda verdım..
bir cmt gününden herkese merhaba
klasik yürüyüşümü ve kahvaltımı yaptım yine sabah, eşimde vardı bu sabah geç gitti derse birlikte kahvaltı yaptıkonun şerefine kahvaltıdaki son lokmamı nutella ile birleştirdim
sonra dışarı çıktım, pazara gittim saatlerce gezdim çok seviyorum pazarda gezmeyiçok güzel kıyafetler vardı, dayanamadım baya bi alışveriş yaptım yine, ama çok uygun fiyata geldi hepsi hem kaliteli hem ucuz hemde devasa büyüklükte bir pazar daha ne olsun
sonra yürüyerek eve geldim, hemde böyle tempolu bir şekilde ve sıcakta haşlandım resmen, gelir gelmez soğuk suyun altına girdim biraz kendime geldim.
akşama dün yapamadığım hasanpaşa köftesini ve fesleğenli noodle yapıcam
7511 cnm sormuşsun hangi balığa yapıyorsun bu sosu diye çipura balığına yapıyorum, sarımsak çok güzel lezzet veriyor, internetten bulmuştum bende , uyguladım ve bidahada vazgeçemedim
aaa halamı cocuk falan varsa sokakta oynayan dagıt cok sewerler
bu arada boregım bıttı
fırına atıcam sımdı ınsallah olmustur
bir cmt gününden herkese merhaba
klasik yürüyüşümü ve kahvaltımı yaptım yine sabah, eşimde vardı bu sabah geç gitti derse birlikte kahvaltı yaptıkonun şerefine kahvaltıdaki son lokmamı nutella ile birleştirdim
sonra dışarı çıktım, pazara gittim saatlerce gezdim çok seviyorum pazarda gezmeyiçok güzel kıyafetler vardı, dayanamadım baya bi alışveriş yaptım yine, ama çok uygun fiyata geldi hepsi hem kaliteli hem ucuz hemde devasa büyüklükte bir pazar daha ne olsun
sonra yürüyerek eve geldim, hemde böyle tempolu bir şekilde ve sıcakta haşlandım resmen, gelir gelmez soğuk suyun altına girdim biraz kendime geldim.
akşama dün yapamadığım hasanpaşa köftesini ve fesleğenli noodle yapıcam
7511 cnm sormuşsun hangi balığa yapıyorsun bu sosu diye çipura balığına yapıyorum, sarımsak çok güzel lezzet veriyor, internetten bulmuştum bende , uyguladım ve bidahada vazgeçemedim
hadı bakalım merak ettım3-4 tane var esım yıyor arAda bozulmuyor kolay kolay
ohh super fesleğenlı noddle ılk duydum antalyanın neresınde pazar var sosyete tarzında muratpasa damı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?