kac kg kaldı
ne ydı hedefın canım
pazar gunu ınsl..bgn esım ankaradan donuyor kayınvalıdelere gecıcezz ordan yozgat a gecezz ınsl..bbır degısıklık mısalıı tabııııı
aynen cmn cetvelın hayırlı olsun canummmmminsanın evi gibisi yok
bısey kalmadı o zaman canım:))esın ankrda mı
oy oy cetvel değişmiş
aynen cmn cetvelın hayırlı olsun canummmmm
evet turkye turuna cıktı kuzenı ıle bgn gelecek ılk defa buu kdr ayrı kaldık yaa yarınla 1 hafta olacak cok zoruma gıttı oda cok ozlemıss bendeee:98:yafff valla esı askerde gurbette olan nasl dayanıyr boılmıyorumm yaaa
..............................................
..............................................
temizlik yaptım geldimmmmnasıl terledim nasıll eğil doğrul derken spor yapmış gibi oldum
ya bi benim evim mi bukadar çabuk kirleniyor anlamadım, iki kişiyiz üstelik :26: dün çekirdek yemiştik eşimle tv karşısında batırmışız heryeri resmen
birde ben acıkmadım daha öğle yemeği yiyesim yok, öğün atlasam olurmu ki:26: temizlik yaparken inanılmaz su içtim ,şuanda da yeşil çay içiyorum, tok tuttular sanırım
aksam cekırdek keyfımıöğlen yemessen öğleden sonra acıkacaksın ve aksam offf dıyorum dıyıp yıyeceksınnn buda dırek depona yağ olarak ...(ıkı kısı tek kısı ev cok batıyor temız kalmıyor sımdı temızle aksam yıne pıs)
Bence abınle konus rahatsız olduğunu söyle yaptığının yanlıs olduğunuda,sınır bozucu durumlar su dönemde bıraz mesafelı ol kıyamam
silmissin vazmı gectın
sağol canım
ben o kadar uzak kalamam herhalde
kimsenin canını sıkmak istemedim canım.
atlatıcaz inşallah:26:
evet çekirdek yedik, bir avuç çekirdek yanında da yeşil çay içtim psikolojik destekhiç açlık hissetmiyorum ama napsamki acaba :26: acıktıkça sütmü içsem
derken eşimden gelen tlfla akşam yemeğini dışarda yiyeceğimizi öğrendim , ne yapayım ben şimdi
kimsenin canını sıkmak istemedim canım.
atlatıcaz inşallah:26:
öğle
taze fasulye
1 dilim kadar normal ekmek
azıcık kavun
şu kaç gündür yapamadığım temizliği yapmaya gideyim
pıssssttt manken gacıı nbrsınn halende dıyet modundasınya sasıyorumm sana seker yaaaaa darısı basıma ohh ohhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?